folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Mühendislik Tamamlama Sınavı Sonuçları Açıklanmış

Mühendislik Tamamlama Sınavı Sonuçları Açıklanmış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    Hakan363 bunu yazdı
    kaanstain bunu yazdı

Daha türevin integralin mühendislikte pratikte kullanılmadığını iddia eden eden adamlar, mühendis olacak!..

Götümle gülerim buna ben.

Pardon siz büyük mühendislersiniz hayatınız tasarımla geçmiş belli.
    Gördüğüm mühendisler konuya kaba taslak hakim olup yönlendirme yapmaktan başka birşey yapmadı evet.

Siz neymişsiniz ya harcanıyorsunuz solim.

Teknik öğretmenler uygulama mühendisi olacak bu arada normal müh. değil hala bunun farkına varamadınız. 

Ek: Mühendisliği matematikten ibaret sandığımdan değil sadece öss de bir kaç mat2 yapıp oluyorsun. Görülen derslerin içeriği paralel diyorum. 

Müh. olmuşsunuz ama adam olamamıssınız desem yeri seviyenizden belli nasıl müh. olduğunuz. 

Normalde sakin bi insanım ama söylemeden duramayacağım senin bir kaç mat-2 dediğin şeyden ben 46 net yaptım 50 suruda.

Ve bunun için sınava iki sene girdim. Kolay geliyor sana mat-2 evet söylemesi basitte peki yapması ?

Kolay mı değil ama imkansız da değil. 2 sene dersaneye gidipte yapamıyosan da yapcak birşey yok derim ben buna. Okurken o öss de gördüğün soruların ne kadar kek olduğunu anlıyorsun. Soruları çözmede kullandığın formüllerin ispatını yapınca kek geliyor evet.

www.dunyadailkler.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Adamı çakma mühendis diye eleştirenler lütfen kendi başarılı özgeçmişlerini yayınlayabilir mi? Çünkü bu kadar konuşmaya bakılırsa ya bu kadar adam forumda harcanıyor yada konuşanların çoğu bir bok değil.

edit: 3000 kişinin olduğu bir okulda 40 kişilik bir sınıfta okumak nedir bilmez çoğunuz, üniversiteye hazırlanacağınız sene haftada 3 gün stajda it gibi çalıştırılıp 2 gün okulda kültür ve meslek dersi görmeyi yine çoğunuz bilmez. proje yetişecek mi acaba sene sonuna, bi bok görmedik ne yapıcaz bu kültür derslerinde diye sınavlara karamsarlıkta girmeyide bilmezsiniz. öğretmenler mesai bitsede gitsek derdinde stajdakiler bu elemanı daha nasıl kapsamlı sikebiliriz derdinde. 13 yaşındayken yaptığı bir hata için bu adamı böyle yargılama hakkınız yok !

Jilet_Boris tarafından 02/Ağu/13 21:54 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    Hakan363 bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı
    Hakan363 bunu yazdı
    kaanstain bunu yazdı

Daha türevin integralin mühendislikte pratikte kullanılmadığını iddia eden eden adamlar, mühendis olacak!..

Götümle gülerim buna ben.

Pardon siz büyük mühendislersiniz hayatınız tasarımla geçmiş belli.
    Gördüğüm mühendisler konuya kaba taslak hakim olup yönlendirme yapmaktan başka birşey yapmadı evet.

Siz neymişsiniz ya harcanıyorsunuz solim.

Teknik öğretmenler uygulama mühendisi olacak bu arada normal müh. değil hala bunun farkına varamadınız. 

Ek: Mühendisliği matematikten ibaret sandığımdan değil sadece öss de bir kaç mat2 yapıp oluyorsun. Görülen derslerin içeriği paralel diyorum. 

Müh. olmuşsunuz ama adam olamamıssınız desem yeri seviyenizden belli nasıl müh. olduğunuz. 

Normalde sakin bi insanım ama söylemeden duramayacağım senin bir kaç mat-2 dediğin şeyden ben 46 net yaptım 50 suruda.

Ve bunun için sınava iki sene girdim. Kolay geliyor sana mat-2 evet söylemesi basitte peki yapması ?

Kolay mı değil ama imkansız da değil. 2 sene dersaneye gidipte yapamıyosan da yapcak birşey yok derim ben buna. Okurken o öss de gördüğün soruların ne kadar kek olduğunu anlıyorsun. Soruları çözmede kullandığın formüllerin ispatını yapınca kek geliyor evet.

Dershanede yüzlerce kişi olur ve yanlız azınlıkta bir kesim 45 üstü yapabilir. Sen olayı dershaneye gitmekle neden bağdaştırdın. Dershaneye gittiğimide yazmadım orada. İki sene çalıştım dedim.

Öss de sorulara kek dememişimdir. Evet sorular kektir ama bu lafı ağza almak için o keklerden bir kaç yüz tane çıkarmış olmak lazım. Dediğim gibi lafla peynir gemisi yürümez. Sorsan öss herkese kolay  ama herkes yapamıyor neden mi
    ?

Çünkü bizde laf çok icraat yok.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    Jilet_Boris bunu yazdı

Adamı çakma mühendis diye eleştirenler lütfen kendi başarılı özgeçmişlerini yayınlayabilir mi? Çünkü bu kadar konuşmaya bakılırsa ya bu kadar adam forumda harcanıyor yada konuşanların çoğu bir bok değil.

Böyle bir yorumu bekliyordum. 

NESİNİZ OLUM MÜHENDİS OLDUNUZDA NE OLDUNUZ NELER YAPTINIZ LAN.

Tarzı bir yorumu elbette biri yapacaktı.

Olayı mühendis olmak mühendilikte top yapmak olarak görmeyin. Ben ne heveslerle girdim şahsen sürünüyorum ama bu benim 

MÜHENDİSLİK KAZANACAK KADAR ÇALIŞTIĞIM VE BAŞARILI OLDUĞUM anlamına geldiği gerçeğini de değiştirmez.

Sorun şudur:

MÜHENDİSLİK KAZANACAK KADAR ÇALIŞ-MAMIŞSAN NEDEN SONRADAN MÜHENDİS OLABİLESİN ?

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Şimdi bu fiyasko sınavdan kaç alınınca mühendis olunuyormuş. Ona göre ilkokul hariç aldığım bütün eğitimi kafamdan silip buna giricem.

"bir sayını 3 katının 5 fazlası....."

Amk bu sorularla mühendis olunuyorsa biz boşuna okumuşuz bu kadar sene.

2 yıllıktan dgs ile mühendisliğe girenlere bu kadar tepki gösteriyor musunuz? İki yıllığa gidenlerin çok büyük bir kesimi 4 yıllık herhangi fakülteyi kazanamayacak düzeyde bilgiye sahipken 2 yıllık MYO bitiriyor sonrasında mühendisliğe gidebiliyor. Ben neden gidemiyorum sizin bakış açınıza göre?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek
    Hakan363 bunu yazdı
    erngnctrk bunu yazdı

http://img489.yukle.tc/image.php?id=1699image.jpg

Edt. okulu bitirmek için kıçımız çıkıyor. Adamları bi sınavla müh. Yapıyorlar. 

sen bu kadar basit şeyleri bile 2 satır ingilizce gördün diye kıçın çıkıyorsa olma zaten. Ne kadar ingilizcen var da konuşuyordun.

Ben soruları zor demedim. Öss ye grdiğinde de aynı soruları gördün ilk bölümde. Öss mat1 in biraz üstünde bir sınavdı tamam bak sorulara ondan sonra gel konuş. 

Benim C1 seviyesinde ingilizcem var 1 yıl yurt dısında bilgisayar müh. bölümünde ders aldım çünkü sadece orada derslerimiz denkti. 

Salak saçma sapan kitleymiş. Burada bir saattir uygulama müh. ile normal müh arasında farklı anlatıyorum hala anlamayıp salak kitle diyen arkadaşlara bi yerinizle gülün. 

Devletin istihdam oluşturma çabası tabi kendi adamlarına ama sorun değil. Müh. sevdalısı da değilim. Siz olmuşsunuzda yada olcaksınız da nolcak. 

Bi kaç mesaj önce sana arka çıkmıştımda sende millete saygısızlık yapmamalısın 4 5 yıl çabalamış insanlar var karşında saygı duyman gerekir 

Si vis pacem para bellum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    Jilet_Boris bunu yazdı

2006 mezunuyum

6 yillik muh. deneyimim var -1 yil turkiye santiyeleri, 4 yili yurt disi santiyeleri, 1 yil proje yoneticiligi-

uluslararasi isler yapan bir firmada proje yoneticisiyim

is alimlari esnasinda -muhendis- bende bulunuyorum son karari verenler arasindayim.

elime gecen cv'de mezun olunan okula bakiyorum

bazi arkadaslar muh.fak.mezunlari icin muhendis var muhendis var diyerek ikiye ayirmakla gercegi soylemis baska bir arkadasimiz kimi muh var 1500 - 2000 tl arasinda calisan adamlar var derkende dogruyu soylemis oyle adamlar var ki sana diploma verenin ta amina koyayim demeden edemiyorsun. kimi adamlar var ki oldukca vasat bir universiteden gelmesine ragmen kafasini kullanmasini o kadar iyi becerebiliyor ki aklin hayalin almiyor.

ozet gec pic diyenler icin; istedigime cakma muhendis diyebilecek kapasitedeyim.

duzenleme;

muh.tamamlamayla muhendis olan kisilerin tamamen kadrolasma amacli oldugunu hepimiz biliyoruz, goruyoruz.

blackhammer tarafından 02/Ağu/13 22:01 tarihinde düzenlenmiştir

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    Jilet_Boris bunu yazdı

Böyle bir yorumu bekliyordum. 

NESİNİZ OLUM MÜHENDİS OLDUNUZDA NE OLDUNUZ NELER YAPTINIZ LAN.

Tarzı bir yorumu elbette biri yapacaktı.

Olayı mühendis olmak mühendilikte top yapmak olarak görmeyin. Ben ne heveslerle girdim şahsen sürünüyorum ama bu benim 

MÜHENDİSLİK KAZANACAK KADAR ÇALIŞTIĞIM VE BAŞARILI OLDUĞUM anlamına geldiği gerçeğini de değiştirmez.

Sorun şudur:

MÜHENDİSLİK KAZANACAK KADAR ÇALIŞ-MAMIŞSAN NEDEN SONRADAN MÜHENDİS OLABİLESİN ?

Ben bu kadar çalıştım enayi miyim lan sorusunuda gidip devlete soracaksın, sistemin bu şekilde olması bu adamın suçu değil. 4 sayfa adamı aşağılama peşinde koşmuşsunuz, meslek lisesinde okumayan meslek lisesi öğrencisini bilmez. sadece bildiğini sanır.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek
    SinusX bunu yazdı
    Hakan363 bunu yazdı
    erngnctrk bunu yazdı

sen bu kadar basit şeyleri bile 2 satır ingilizce gördün diye kıçın çıkıyorsa olma zaten. Ne kadar ingilizcen var da konuşuyordun.

Ben soruları zor demedim. Öss ye grdiğinde de aynı soruları gördün ilk bölümde. Öss mat1 in biraz üstünde bir sınavdı tamam bak sorulara ondan sonra gel konuş. 

Benim C1 seviyesinde ingilizcem var 1 yıl yurt dısında bilgisayar müh. bölümünde ders aldım çünkü sadece orada derslerimiz denkti. 

Salak saçma sapan kitleymiş. Burada bir saattir uygulama müh. ile normal müh arasında farklı anlatıyorum hala anlamayıp salak kitle diyen arkadaşlara bi yerinizle gülün. 

Devletin istihdam oluşturma çabası tabi kendi adamlarına ama sorun değil. Müh. sevdalısı da değilim. Siz olmuşsunuzda yada olcaksınız da nolcak. 

Bi kaç mesaj önce sana arka çıkmıştımda sende millete saygısızlık yapmamalısın 4 5 yıl çabalamış insanlar var karşında saygı duyman gerekir 

:) biz 4-5 yıl naptık. Arka çıkmanı gerektircek birşey yok. Bu kadar kişi hala at gözlüklerini çıkaramamış. Hala yazdıklarımı anlayamıyorlarsa yapcak birşey yok. Kimseye saygısızlık ve küstahlık ettiğim yok. Bana solenen saçma sapan kitle dedklerine cevap veriyorum. Dersi geçmek için mi okumuşlar yoksa öğrenmek birseyler yapmak için mi.

Tamam öss ile kazandın okudun eyw. KULVAR farklı diyorum. Uygulama ve normal ikiside farklı kadro OK?
    Ne kadar konuşsam boş. Burada zaten herkesi müh. yapsan nolcak adı müh. olur ancak ama şöylede birşey var zamanında harcanan gençlerinde önü açılmış oldu.

www.dunyadailkler.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    erngnctrk bunu yazdı

Senin Mühendislik Fakültesine girdiğin sınavla bizim Teknik Eğitim Fakültesine girdiğimiz sınavda aynı sorular sorulmuştu. Yoksa ÖSYM sana Sınavda üçgen yıldız direnç çevrimleri Empedans hesaplamaları mı sordu da bizim haberimiz yok? Seninde aynı düzeyde girdiğin sınavda 40 puana yakın düşürülseydi Mühendislik Fakültesini ancak rüyanda görürdün.

Toplam Hit: 11962 Toplam Mesaj: 98