Muhteşem Yüz Yıl
-
o zaman sanki hiç cinsellik yoktu ?
bence dizi oldukça güzele benziyor bir başlasın ona göre yaparız yorumları
oyuncular çok iyi
-
Aşk-ı memnu vardı milleti mahvetti bitti.Kavak yelleri var kim kime dum duma.Kültürü mahvettiler.Sıra tarihimizde mi?Harem kelime anlamıyla mahremden gelen bir kelime buda bi gerçek.Ama bu kapitalist televizyon kanallarının gözü reytingten başka birşey görmediği için ne mahrem ne kültür dinliyolar.Bizim milletimizdede var oturup izliyolar.Sonra urfa'da aşk-memnuyu izleyen cahil genç yengesine sarkar.Karakolda sebep olarak aşk-ı memnuyu söyler.Bu çıktı gazetelerde.Trt1'deki dizileri izleyin hiçbir şekilde aşırılık yok.Halil ibrahim sofrası adlı dizi gayet hoştur.Şiddetle tavsiyemdir.
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
oyuncular çok iyi
-----------------------------hacı o padişahı kanen imirzalıoğlu oynasa güzel olurdu bence
-
Dekolteler, memeler, miniler ve dildolarla dolu, tarihin tozlu raflarından üfleyerek çıkarılan aşk, ihtiras ve entrikalarla dolu bir hikaye.
AMK.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
oyuncular çok iyi
-----------------------------hacı o padişahı kanen imirzalıoğlu oynasa güzel olurdu bence
-----------------------------kenan oynasa ondan bir kaç ülke ile savaşmasını değil, tüm dünyayı kolayca almasını beklerdik 3 bölümde
belki özcandeniz olabilirdi yada şuan okadar populer olmayan bi başkası
pr_x71 bunu yazdı:
Aşk-ı memnu vardı milleti mahvetti bitti.Kavak yelleri var kim kime dum duma.Kültürü mahvettiler.Sıra tarihimizde mi?Harem kelime anlamıyla mahremden gelen bir kelime buda bi gerçek.Ama bu kapitalist televizyon kanallarının gözü reytingten başka birşey görmediği için ne mahrem ne kültür dinliyolar.Bizim milletimizdede var oturup izliyolar.Sonra urfa'da aşk-memnuyu izleyen cahil genç yengesine sarkar.Karakolda sebep olarak aşk-ı memnuyu söyler.Bu çıktı gazetelerde.Trt1'deki dizileri izleyin hiçbir şekilde aşırılık yok.Halil ibrahim sofrası adlı dizi gayet hoştur.Şiddetle tavsiyemdir.
-----------------------------hoca kültür kültür diyorsun , kendine uzak gören izlemez o zaman. halk cahilse suçu dizidemi arıyorsun millet kurtlar vadisi izliyor diye dağa pkk avlamaya çıkmıyor.aşk ı memnuyu izleyipte teyzesine sarkmıyoryada diğer dizilerde sanki gerçekte olmayan şeyler koyuyorlar içine ?yokmu onlar , hepsi var ancak gündelik hayatta olan şeylere bahane üretiliyor . o herifin içinde varsa götlük ne fark eder ne izlediği?TRT dizileri beşpara etmez. zaten TRT nin reyting korkusu yok bizim vergilerimizle besleniyorlar keşke kapitalistlerin ellerinde olsalardı da 1 2 güzel dizi çıkartsalardıyada şu tarih filmlerini dizilerini adam gibi kendileri çekselerdi. -
pr_x71 bunu yazdı:
-----------------------------Aşk-ı memnu çıkmadan önce yengesine sarkan yok muydu ? Şimdi tvler var diye herşey ortaya çıkıyo eskiden Cem Yılmaz'ın deyimiyle bütün mahalle tren yapsada tv falan olmadığı için yaşananlar o bölgede kalıyormuş şimdi her bilgi ulaşılabilir olduğu için size sanki eskiden yokmuş gibi geliyor.90'lı yıllarda sıcağı sıcağına diye bir program vardı bilenler bilir ne manyaklar ne sapıklar çıkıyodu o zaman aşk-ı memnu mu vardı.
-
30 bölüm çekilecek dizinin sonunda yabancı aktörlerinde buluntuğu bi sinema filmi gösterime girecek.Adamlar kalkıpta araştırmadan etmeden osmanlıyla ilgili bi dizi yapamazlar bu dizi osmanlının cinsellik tarafını konu alıyor.osmanlıda sex diye bi kitap wardı sanırım paylaşılan.
-
degree bunu yazdı:
30 bölüm çekilecek dizinin sonunda yabancı aktörlerinde buluntuğu bi sinema filmi gösterime girecek.Adamlar kalkıpta araştırmadan etmeden osmanlıyla ilgili bi dizi yapamazlar bu dizi osmanlının cinsellik tarafını konu alıyor.osmanlıda sex diye bi kitap wardı sanırım paylaşılan.
-----------------------------Murat Bardakçı ipnesi :) Osmanlı hükümdarları şeyhülislam olduğu halde bulunduğu cemaatte namaz sırasında imamlık yapardı bunlar padişahları harem gavatı diye lanse ediyor aq. =)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
hoca o adam oynuyorsa dizinin içine sıçarlar hükümdarlık değilde aşk dizisi olur
o padişağı vezirle vezir soytarıya sonra hepsi soytarıya :))
-----------------------------bu siteyi 2009 dan daha evvel takip ediyorum, ancak 2009 da üye olabildim ama ...
ulan çoğu konuya tam benim vermek istediğim cevabı yazıyosun sonra ben gülümseyerek ekrana bakıyorum çoğu sefer oh be söyledim kurtuldum =)
-
Muhteşem Yüz Yıl ve Tudors.