Muhteşem Yüz Yıl

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek

x-files bunu yazdı:
    -----------------------------
    Üstadlar kaç gündür show tv de fragmani çıkıyor. Kanuni sultan süleymanin hayatını anlatacak olan dizi benim bir osmanlı torunu olarak şahsen kanıma dokunduğu için müritlere bir paylaşmak istedim. Dizi çok carpitilmis. Kanuninin zevk ve sefa içinde yaşadığını söylemek istiyor oysa kanuni döneminde osmanlı topalkarı en geniş sınırlara ulaştığı dönem. Senaryoyu yazan kim bilmiyorum ama osmanlı düşmanı olduğu kesin. Böyle bir diziyi tüm mürit arkadaşlarımdan izlemeyerek protesto etmenizi rica ediyorum. Lütfen bir tartışma konusuna çevirmeyelim konuyu. Saygılar.

Bende buraya konu açacaktım ama vazgeçtim.

http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx

buradan RTÜK'e şikayet bile yazdım lütfen sizde yazın

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

gören de sanacak ki bütün eleştirenler tarih uzmanı...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

lan neyi şikayet ediyorsunuz anlamadım kanuni cariye sikmedimi onu mu diyorsunuz güldürmeyin abi.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

gören de sanacak ki bütün eleştirenler tarih uzmanı...

valla arkadaş aynen katılıyorum

öyle şey mi olur adam Padişah Osmanlı Sultanı... en parlak dönemde bla bla diye yaşamıyacak mı...

hayallerdeki Kanuni: atın üstünde elinde kılıç ordan oraya koşturan bi adam ?

bu mudur yani tarihi çok severim herhangi bi önemli kişiliğe en ufak saygısızlığa da gelemem ama abartmayın gözünüzü seveyim...

Zugzwang
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Büyük adamların arkasından hep böyle şeyler çıkar zaten. E kardeşim suç bizde. Her türlü filmde,dizide,tiyatroda cinsellik ve entrika yayınlar veya gösterimler rayting ve kapalı gişe alırsa bu da olur. Üzücü ama olay bu. Muhteşem Süleyman artık her türlü muhteşem olur yani. 

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cado_
    Cado_'s avatar
    Erkek
    Bolvadinli bunu yazdı:

x-files bunu yazdı:
    Üstadlar kaç gündür show tv de fragmani çıkıyor. Kanuni sultan süleymanin hayatını anlatacak olan dizi benim bir osmanlı torunu olarak şahsen kanıma dokunduğu için müritlere bir paylaşmak istedim. Dizi çok carpitilmis. Kanuninin zevk ve sefa içinde yaşadığını söylemek istiyor oysa kanuni döneminde osmanlı topalkarı en geniş sınırlara ulaştığı dönem. Senaryoyu yazan kim bilmiyorum ama osmanlı düşmanı olduğu kesin. Böyle bir diziyi tüm mürit arkadaşlarımdan izlemeyerek protesto etmenizi rica ediyorum. Lütfen bir tartışma konusuna çevirmeyelim konuyu. Saygılar.

Bende buraya konu açacaktım ama vazgeçtim.

http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx

buradan RTÜK'e şikayet bile yazdım lütfen sizde yazın

safasfasdas hiç araştırmayan bilmeyen cahil yurdum genci
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Zamanında haremde 400 kadar kadın oldugnu bilen birisi olarak bir zamanlar yazdığımı tekrarlıyacam;

"Adamlar bir yediğinin bir de si-tiklerinin haddi hesabı yokmuş abi"

Not: oturdum izledim, dizi güzel bence

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sorrowful
    Sorrowful's avatar
    Erkek

Reklam gibi olmasin ama sayfa actim hocalar..!

Destek verin...

http://www.facebook.com/pages/Muhtesem-Yuzyil-Dizisini-kiniyoruz/125970427470549?v=wall

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    keokihamni
    keokihamni's avatar
    Erkek

lan izlemeden nasıl yorum yapıyosunuz bu kadar ya. Önyargının da bu kadarı yani. Dizide Kanuni nin imparatorluğun topraklarını nasıl genişlettiğide anlatılacaktır mutlaka. Kanunin de sonuçta diğer padişahlarda da olduğu gibi harem hayatı vardı. Bunu da anlatıcak tabi. Çünkü Kanuni Sultan Süleymanın kadaınlara olan düşkünlüğünü, Hürrem sultanın laflarına inanarak öz oğlu "şahzade mustafa"yı öldürtmüş biridir.

hayalleri yüzdürmek!!!! "refere refere finish please" Kova Yaşar
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

Yorumlar almış başını gitmiş hepsini okuyamadım ama yazma sorumluluğu hissettim kimseye atıfta bulunmadan genel yazıyorum

kültür endüstrisi, kılıfıda liberal düzen kimse hiç bişe diyemez adamın milyon dolarları var ve yığınla şirkete sahip tarih belgeseli yayınlayacak değil o saatte. Tek yapabileceğiniz şey çöp içeriği izlememek ve mail atarak tepkinizi belirtmek ister takar ister takmaz ne zamana kadar anket sonuçlarında dizinin dolayısı ile tv nin izlenme oranı düşene kadar yoksa 3 ayda bir hizmetçi uşak hikayelerini,  bahçıvan yerine kalaycı koyup getirirler önümüze hiç bir şey yapamıyorsanız kitap okuyun kısacası serbest zaman etkinliklerinizi gözden geçirin ve aydınlanmaya kendinizden başlayın hani sırf bu dizi için demiyorum bende biraz izledim çok yapmacık geldi karakterler çok zayıf sırf Süleyman adı bile benim tüylerimi diken diken ederken o dallamanın o rolde olması içler acısı ki diğer rollerdeki elemanlarda mimli tipler ve rolün ağırlığını kaldıramamışlar tiyatro piyesi gibi izledim sıkıldım ilk reklamda tv yi kapattım.

tahribat.com a can feda
Toplam Hit: 13001 Toplam Mesaj: 72