Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
Mürit Panxer Haklıymış (İphone)
Mürit Panxer Haklıymış (İphone)
-
stivi6inler
stivi[six]inler
-
Xiaomi der birakir giderim. Ucuz surekli guncellemesi var donmuyo takilmiyo akiyo alet 1 sene oldu alali nerdeyse 3 kere ekranini degistirdim duvara vurdugumda canim acimiyor darisi herkesin basina.
Xiaomi kullanin huzura erin
-
11 yıldır iphone kullanıorum aldığım her iphone 4 yıll kullandım 6 kullanıyorum bu son güncelemeyi alcak ve daha almaz appleşok sorun yaşamadım 14bin foto video karışık var telde tek tık demedi. Ama artık değişmek istedim iphone 6 yı ilk çıktığında 1900 e aldım şuanki iphone almak imjansız yurt dışından alıodum hep. Gelen moto z2 play sipariş etttim telefonu teslim almadan asus zonfone 5 çıktı n sipariş verdim moto z2 playı iptal ettim pil için androide geçiorum umarım pişman olmam. Ha 2000 tl ye iphone son model verseler yine iphone alırım :)
-
Yazilimci bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Garanti :) bu konuya hiç girmeyelim. Türkiye de düzgün servis veren 2 firma var Huawei ve Apple. Gerisi çöp. Samsung da o anakartı kaç defa söküp takarlar bir daha bozulur, General mobile : sorun lehimleme yöntemiyle giderilmiştir. amk.
Tamda bu konuya değinmek lazım hocam. Apple dan androide geçme sebebim apple ın garanti ve servis kapsamının eskisi gibi olmaması. Daha önceki mesajımda dediğim gibi 1 senedir açık case im var. Bu da deliller;
----
Bunların yanında diğer mesajımda dediğim gibi apple store lar şuan samsung servisinden beter durumda. Eskiden evet apple satış sonrası destek ve garantide çok iyiydi bunu kabul ediyorum ama şuan boktan öte buna emin ol. Şebeke sorunu için verilen cevap aramaların %80 ı yani 4/5 i nin sorunlu olması durumunda şebeke sorunu var kabul ediliyor. Yani 5 aramanın 2 si sorunsuz 3 ü sorunlu olursa garanti kapsamında tamir edilmiyor telefon. 3 arıza için servise 5s götürdüm
1- Şebeke sorunu. Arka tarafta telefonu götürüp deneme yaptı apple store çalışanı 5 arama yaptım 2 tanesinde ulaşılamıyor hatası verdi. 4 tanede vermediği için birşey yapamıyoruz cevabı veriyor.
2- Pil sorunu. Hiç kullanmadan günde 2 defa şarja takılıyor telefon. Pil ömrü kullanıma bağlı olarak % bilmem kaçın altına düşmüş. İsterseniz ücretiyle değişebiliriz.
3- Video çekerken videoda sesin olmaması. Ses kaydında mikrofon çalışıyor.
Elimde telefon götürdüğüm gibi çıktım apple storedan. Sonrasında da androide geçtim note 8 aldım. Kafam rahat. Ben mutlu telefonum mutlu yaşayıp gidiyoruz :)
Edit: Bu mesajı yazdıktan sonra facebookta karşıma çıkan ilk mesaj :) Kısacası apple ın satış sonrası destek kısmı zıvanadan çıkmış durumda
Sana katılıyorum hocam eskiden daha iyiydi ama Türkiyede servis konusunda eskisi gibi değiller. Pizza dilimi türkiyede büyüdüğü için bozdular yasalar gereğide bozulmuş olabilir. Yinede apple ürünleri bir başka hocam. Made in Abd 🇺🇸 :)
-
archair23 bunu yazdıYazilimci bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Garanti :) bu konuya hiç girmeyelim. Türkiye de düzgün servis veren 2 firma var Huawei ve Apple. Gerisi çöp. Samsung da o anakartı kaç defa söküp takarlar bir daha bozulur, General mobile : sorun lehimleme yöntemiyle giderilmiştir. amk.
Tamda bu konuya değinmek lazım hocam. Apple dan androide geçme sebebim apple ın garanti ve servis kapsamının eskisi gibi olmaması. Daha önceki mesajımda dediğim gibi 1 senedir açık case im var. Bu da deliller;
----
Bunların yanında diğer mesajımda dediğim gibi apple store lar şuan samsung servisinden beter durumda. Eskiden evet apple satış sonrası destek ve garantide çok iyiydi bunu kabul ediyorum ama şuan boktan öte buna emin ol. Şebeke sorunu için verilen cevap aramaların %80 ı yani 4/5 i nin sorunlu olması durumunda şebeke sorunu var kabul ediliyor. Yani 5 aramanın 2 si sorunsuz 3 ü sorunlu olursa garanti kapsamında tamir edilmiyor telefon. 3 arıza için servise 5s götürdüm
1- Şebeke sorunu. Arka tarafta telefonu götürüp deneme yaptı apple store çalışanı 5 arama yaptım 2 tanesinde ulaşılamıyor hatası verdi. 4 tanede vermediği için birşey yapamıyoruz cevabı veriyor.
2- Pil sorunu. Hiç kullanmadan günde 2 defa şarja takılıyor telefon. Pil ömrü kullanıma bağlı olarak % bilmem kaçın altına düşmüş. İsterseniz ücretiyle değişebiliriz.
3- Video çekerken videoda sesin olmaması. Ses kaydında mikrofon çalışıyor.
Elimde telefon götürdüğüm gibi çıktım apple storedan. Sonrasında da androide geçtim note 8 aldım. Kafam rahat. Ben mutlu telefonum mutlu yaşayıp gidiyoruz :)
Edit: Bu mesajı yazdıktan sonra facebookta karşıma çıkan ilk mesaj :) Kısacası apple ın satış sonrası destek kısmı zıvanadan çıkmış durumda
Sana katılıyorum hocam eskiden daha iyiydi ama Türkiyede servis konusunda eskisi gibi değiller. Pizza dilimi türkiyede büyüdüğü için bozdular yasalar gereğide bozulmuş olabilir. Yinede apple ürünleri bir başka hocam. Made in Abd 🇺🇸 :)
Made by Abd değil hocam. Designed by California :) Made by China :D
-
Sana katılıyorum hocam eskiden daha iyiydi ama Türkiyede servis konusunda eskisi gibi değiller. Pizza dilimi türkiyede büyüdüğü için bozdular yasalar gereğide bozulmuş olabilir. Yinede apple ürünleri bir başka hocam. Made in Abd 🇺🇸 :
Made by Abd değil hocam. Designed by California :) Made by China :D
Aynen hocam :) sonuçta abd
-
O çok övdüğümüz markanın çok sevdiğimiz servis kalitesinin bu denli değişiminde bizim insanımızın hiç suçu yok zaten. Önceden selam verenin cihazı değişiyordu, e bu kadar suistimal edilirse şu an böyle davranmaları çok normal.
-
anca övüyonuz şöyle iyi böyle iyi iphone diye ama her güncelleme ile yavaşlaya yavaşlaya tosbağa ile yarışacak bu gidişle. elimde iphone 8 var telugu güncellemesi dışında güncelleme yapmadım ve yapmayacağım. anamın 5s i nasıl yavaşlatıldıysa bu da öyle yavaşlatılacak eminim. bu yüzden elinizdeki iphone'un iphone olarak kalabilmesi için güncellemeden kaçmanız gerekiyor. yanlışlıkla güncelleme yapmasınlar diye çocuklara bile vermiyorum telefonu benden başka kimse elini süremedi daha. bi sabah kalktığımda otomatik güncellenirse diye korkuyorum :D
-
acikistihbarat bunu yazdı
anca övüyonuz şöyle iyi böyle iyi iphone diye ama her güncelleme ile yavaşlaya yavaşlaya tosbağa ile yarışacak bu gidişle. elimde iphone 8 var telugu güncellemesi dışında güncelleme yapmadım ve yapmayacağım. anamın 5s i nasıl yavaşlatıldıysa bu da öyle yavaşlatılacak eminim. bu yüzden elinizdeki iphone'un iphone olarak kalabilmesi için güncellemeden kaçmanız gerekiyor. yanlışlıkla güncelleme yapmasınlar diye çocuklara bile vermiyorum telefonu benden başka kimse elini süremedi daha. bi sabah kalktığımda otomatik güncellenirse diye korkuyorum :D
https://betas.cmacapps.com/tvos-11-beta-profile/
Buradaki profili yükle bir daha güncelleme kontrolü yapamaz hocam.
-
Az önce iphone'a ve yobazlara tekrar tekrar sövdüm. Çarşaflı geldi mail at diyorum anlamam diyor. Bilgisayara bağlıyorum aaa fotoğraflarım görünüyor görmeyin diyor. Kendin al dedim gösteriyorum sağ tıkla kopyala yap diğer klasöre geç yapıştır yap diyorum aaa çok uzunmuş yapamam diyor. Görmeden alamaz mıyız diyor simge boyutuna getiriyorum fotoğrafları göremiyor. Gel de kafayı yeme.