folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Nasıl Ateist Olurum? [Yazan: S¢An]

Nasıl Ateist Olurum? [Yazan: S¢An]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khellix
    Khellix's avatar
    Erkek
    hatalı oldu bu msj-flood koruması

Nullum crimen sine lege
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Vaay süpermiş Yarın ilk işim atesit olmak :)

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

gezdim tozdum aman aman...

sazdım sözdüm aman aman....

hı konudamı kalmıştık şimdik bu 3 kuruş etmez 5 kuruşluk adama destek çıkan onu kanatları altına alan yani sen

yarın tbtde kutuplaşma olunca aranızda tartışmayın alper demişti dersin 3-4 saz arkadaşına kurallar çerçevesinde deyip kanatlarınız altına alın 

sen ve saz arkadaşların alperin pipisinde değilsiniz :) bunu bilin yeter

hopaa hop hop hop :)

hey sen tahribat.com logosu altına radikal hack grubu yazısını koy yoksa çok saçma oluyor :) 

" Bir Cacık Bütün hıyarlara Eşit mesafede olmalıdır. hıyar benim kankam deyip naneyi elinin tersiyle itme nanenin fazlası cacığın tadını bozar "

482e069f1ff7ed3078498ab77854c216

not: bu ara Ramazan ayı dolasıyla yiyeceklerden örneklerle anlattığım için kusura bakmayın :) dua edin (dua edin Lafın gelişi söylenmiş birşeydir )kurban bayramında değiliz :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    cahil bir ateist olmada ne olursan ol.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

Ateizm

Tanrının olmadığına inanmak demek değildir

Tanrının olduğuna inanmamaktır.

İlgililere

O da yok.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAXION
    HAXION's avatar
    Erkek

KafirImam bunu yazdı:
    -----------------------------

Ateizm

Tanrının olmadığına inanmak demek değildir

Tanrının olduğuna inanmamaktır.

İlgililere

Yani Allah var diyorsun ama inanmıyorum diyorsun.

Seni ve yaşadığın evreni yaratan Allahın olduğuna inanıyorsun

ama ben seni tanımıyorum diyorsun

çok ilginç bir durum.. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    sacmalıktan baska bırsey degıl.Allahın yarattıgı bir olayın binde birini bütün ateistleri toplasan yaratamaz.Boş beleş konudan başka birşey degil.Sen Allahın gücünü varlıgını ınkar edıyorsan senı kım yarattı kan pıhtısı iken ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TORN
    TORN's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

gezdim tozdum aman aman...

sazdım sözdüm aman aman....

hı konudamı kalmıştık şimdik bu 3 kuruş etmez 5 kuruşluk adama destek çıkan onu kanatları altına alan yani sen

yarın tbtde kutuplaşma olunca aranızda tartışmayın alper demişti dersin 3-4 saz arkadaşına kurallar çerçevesinde deyip kanatlarınız altına alın 

sen ve saz arkadaşların alperin pipisinde değilsiniz :) bunu bilin yeter

hopaa hop hop hop :)

hey sen tahribat.com logosu altına radikal hack grubu yazısını koy yoksa çok saçma oluyor :) 

" Bir Cacık Bütün hıyarlara Eşit mesafede olmalıdır. hıyar benim kankam deyip naneyi elinin tersiyle itme nanenin fazlası cacığın tadını bozar "

482e069f1ff7ed3078498ab77854c216

not: bu ara Ramazan ayı dolasıyla yiyeceklerden örneklerle anlattığım için kusura bakmayın :) dua edin (dua edin Lafın gelişi söylenmiş birşeydir )kurban bayramında değiliz :)

Katılıyorum.Harfi harfine. 

Eger o an güneş yoksa dünyanda.Cama nefesınle buğu yapıp güneş çizmelisin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek
    burdan adminlere bi kaç şey söylemek istiyorum belki bakarlarda görürler din konusu açılınca ortalk kan gölüne döncekti nerdeyse uzun bi zamandr gireiyodum tbt ye artık grdiim zaman belirli insanlarn konularına bakıyorum seviyeli bi tartışma olucağını dşündüüm için ama görüyorum ki ben siteye girmeyeli siteye her geleni almaya başlamışız önceden ne güzeldi biz kendi kendimize yetioduk üyelikler kapanmıştı kefil sistemi yoktu ne iiydi o sistemi geri istiyorum ben ayrıca bu konuyu güzel bi şekilde anlatan arkadaşıma teşekkür ederim zeka sewiyesi sıfırın altında insanlarn werdii cvplara ramen iyi ibr konuydu keşke şaçma sapan yorumlar olmasaydı.

İğneyi Çalan Hırsız Ülkeyi Çalan Hükümdar Olur...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Yeah bunu yazdı:

Kardeş şimdi tanrı dünyayı yarattı ve elini eteğini çekti düşüncesinin karşıtı ne dir?

Tanrı her an her şeyi kontrol eder

Kontrol  ise bir şeyin olması gerektiği gibi olup olmadığını  değerlendirmektir... (sistem  mühendisliği  dilinde cihaz hata sinyali veriyor mu )

Ama diğer taraftan böyle bir şey de çelişkilidir ki bir şeyin allahın emrettiğinden farklı davranması mümkün değildir...

Ama allahın allahlık sıfatları gereği kâinattaki her bir zerrenin nerede ne durumda olduğunu zamanın başlangıcından sonuna kadar herşeyini bilir ve bu herşey bizzat allahın iradesindedir

Yani her şey, olmuş (?) ve olacak(?) her şey zaten olmuş bitmiş ve yaşanmıştır  

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 14041 Toplam Mesaj: 99