Neden Cuma'ya Gitmiyoruz ?
-
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------
Çünkü çoğu ağız müslümanı
-----------------------------çok doğru bende şimdi cumadan geldim bu sitede de çok ağız müslümanı var.
-
Bundan önceki 2 hafta gittim ama bugun gitmedim çünkü dün gece içtim =)
-
crafty bunu yazdı:
dinde zorlama yoktur hoca canı isteyen gider...
çok güzel söledin hacıDinde Zorlama Yoktur
İsteyen Yaz Güneşinde Bi Plajda Yanar
İsteyen Cehennem Ateşinde İstemediği Köşede Yanar
Bilmem analatabildim mi
ha baq ben de bugün cumaya gitmedim bu nefis insanı yer bitirir
ya sen nefsinin kölesi olacaksın ya da nefsini kendine köle yapacaksın
-
Neydi ya hangilerindeydi Filistin de savaş var diye cihat ilan edildiğinde özgür olunmadıkça kılınmazmış falan :D
Bende onlardanım hacı gitmiyorumm :D Yaşasın Filistin amk :D
-
bi aralar giderdim. güzelde bir ortam insan ulvileşiyor :D sonra azala azala bitti. kimbilir belki tekrar başlar
-
ExpirE bunu yazdı:
Neydi ya hangilerindeydi Filistin de savaş var diye cihat ilan edildiğinde özgür olunmadıkça kılınmazmış falan :D
-----------------------------hoca 20 dk için gittiginde kafana silahmi dayiyorlar da özgürlükten bahsediyorsun bahane bunlarin cogu
kimseyi eleştirmiyoruz gidiyor veya gitmiyor diye herkese saygimiz sonsuz sadece gidilmemesinin nedenini acaba diyorum batici özenticiligimizden mi geliyor
yoksa yozlaştigimizdan mi
-
Birgün Bütün Ömrü Namaz ve ibadet ile Geçiren Yaşlı insan Vefat Eder. Sorgulaması yapıldığında Bir Soru Sorulur. Derler ki melekler Ona :
Şurada Duran Agacın mı daha cok Sevabı var yoksa Senin mi ?
Adam Hemen Der'ki Tabiki Benim . Ben Bütün Ömrüm'ü Allah'a adadım ibadet Ettim Alnımı Secdeden Kaldırmadım.
Melekler Derki Atın Bunu Cehenneme. Adam Ne Olduğunu anlayamaz ve Sorar Neden Cehenneme Gidiyorum ??!!!
Melek Der'ki : Ey İnsanoğlu Sen nereden bilirsin O agacın Senden Az veya Senden Daha Cok sevabının Oldugunu ? Sen bütün ömrün Boyunca ibadet edip namaz kıldın diye O Agactan Daha Mı Cok Sevabın var ki ? Allah'tan başka kimse bilemez kimin ne kadar Sevabının Olduğunu....
Yukarıda bahsettigim Hikaye'ye istinaden. Müslümanlık vs. Hangi Din Olursa Olsun Zorlama Yoktur ve kimin ne kadar günahkar ne kadar sevap işlediğini bilemeyiz. Sen yapıyorsan o yapıyorsa Herkesin Sevabı kendine kimse bilemez kimin sevabının daha cok olduğunu. içinden Geleni Yap Sadece. Çünkü Allah'tan başka Kimse Bilmez Kimin ne kadar günahkar , kimin ne kadar sevabının olduğunu....
Agız Müslümanlığı diye birşey Yoktur. İnsan Hangi Dinden Olursa Olsun Kalp'ten Can-ı Gönülden Allaha Baglıysa isterse müslüman ister hristiyan vb. olsun Hiç Bir Önemi yoktur.
-
byeren bunu yazdı:
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------hoca 20 dk için gittiginde kafana silahmi dayiyorlar da özgürlükten bahsediyorsun bahane bunlarin cogu
kimseyi eleştirmiyoruz gidiyor veya gitmiyor diye herkese saygimiz sonsuz sadece gidilmemesinin nedenini acaba diyorum batici özenticiligimizden mi geliyor
yoksa yozlaştigimizdan mi
-----------------------------tam tersi, ben eskiden giderdim zamanla bizim insanımız öyle boktan bişeye dönüştü ki şimdi cuma'ya gidenleri gördükçe, içimden "gideni ..." diyroum
-
Dr_X bunu yazdı:
Birgün Bütün Ömrü Namaz ve ibadet ile Geçiren Yaşlı insan Vefat Eder. Sorgulaması yapıldığında Bir Soru Sorulur. Derler ki melekler Ona :
Şurada Duran Agacın mı daha cok Sevabı var yoksa Senin mi ?
Adam Hemen Der'ki Tabiki Benim . Ben Bütün Ömrüm'ü Allah'a adadım ibadet Ettim Alnımı Secdeden Kaldırmadım.
Melekler Derki Atın Bunu Cehenneme. Adam Ne Olduğunu anlayamaz ve Sorar Neden Cehenneme Gidiyorum ??!!!
Melek Der'ki : Ey İnsanoğlu Sen nereden bilirsin O agacın Senden Az veya Senden Daha Cok sevabının Oldugunu ? Sen bütün ömrün Boyunca ibadet edip namaz kıldın diye O Agactan Daha Mı Cok Sevabın var ki ? Allah'tan başka kimse bilemez kimin ne kadar Sevabının Olduğunu....
Yukarıda bahsettigim Hikaye'ye istinaden. Müslümanlık vs. Hangi Din Olursa Olsun Zorlama Yoktur ve kimin ne kadar günahkar ne kadar sevap işlediğini bilemeyiz. Sen yapıyorsan o yapıyorsa Herkesin Sevabı kendine kimse bilemez kimin sevabının daha cok olduğunu. içinden Geleni Yap Sadece. Çünkü Allah'tan başka Kimse Bilmez Kimin ne kadar günahkar , kimin ne kadar sevabının olduğunu....
Agız Müslümanlığı diye birşey Yoktur. İnsan Hangi Dinden Olursa Olsun Kalp'ten Can-ı Gönülden Allaha Baglıysa isterse müslüman ister hristiyan vb. olsun Hiç Bir Önemi yoktur.
-----------------------------tabi adam karıyı atar kafayı çeker zulmünü yapar sonra cennettede sefasını çeker dimi :D
-
tabi yalancıyı Kibariyeyle beşik kertmesi yapmıyorlar nasılsa salla :|
şu yaz döneminde kafadan kuran kursları var zaten. ordaki cocukların %90ı geliyor cuma'ya
ayıptır söylemesi bende yeni geldim cumadan ama hiçde senin dediğin gibi 30-65 yoktu..