folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Neden Cuma'ya Gitmiyoruz ?

Neden Cuma'ya Gitmiyoruz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

tantum bunu yazdı:
    -----------------------------

Öncelikle namazı kılmaya vaktin yoksa farz denen birşey var.

Cumaya gitme durumun yokken zaten farz değildir.

Ayrıca reform islama değil size gerekli.Ateistliğinize saygı duydukça neden her yerde inandığım değere çağ diyorsunuz anlamıyorum.Bana görede ateistlik süzme salaklıktır.Bir elmayı ısırmanda bile 100 akıl almaz müthiş olay bulurum bunu göre göre allah yok demek ciddi gerizekalılık ancak ateist arkadaşlara saygımdan bunları hiç söylemiyorum buda sondur.Rica ediyorum sizde biraz sylediğinizi tartıp biçin.

Açılır bir konu allah yok diyenede şeytana tapıyorum diyenede eyw derim ama allah adı geçen heryere damlayıp islam çağ dışı demeniz inananları biraz rencide ediyor.

Merak ettim bak şimdi, bir elma ısırmadan 100 akıl almaz müthiş olay bulup yazsana buraya.

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

çok süper bi söz var " herkesin tuttugu kendine "  olay budur..

haa sen mi umrumda bile olmazsın bende aynen senin ... Eee neyin muhabbetini yapıyoruz.

Dur be kadınnnn....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

gidiyoruz çok şükür.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

biraz da Cuma bize gelsin :O

All is well
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben yeni geldim cumadan

ama söyle bişey var bende biri bana dedimi neden gitmiyorsun cumaya o hafta kesinle canım cumaya gitmek istemiyo ancak kendi içinden geldigini hissettigimde gidiyorum yanibana neden cumaya gitmiyorsun diyen kişiler sanki adam dünyayı bitirmiş ahrete çalışıyormus gibi konuşuyor buda beni namazdan soğutuyor demeyelimde isteksizlik yapıyor ama mesela bugun sabah kalktım içimden cumaya gidecem dedim kalktım duşumu aldım abdesimi aldım gittim cumamı kıldım işime geldim. Bence böyle olmalı önce insanın içinden gelmeli

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tantum
    tantum's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:

tantum bunu yazdı:

Öncelikle namazı kılmaya vaktin yoksa farz denen birşey var.

Cumaya gitme durumun yokken zaten farz değildir.

Ayrıca reform islama değil size gerekli.Ateistliğinize saygı duydukça neden her yerde inandığım değere çağ diyorsunuz anlamıyorum.Bana görede ateistlik süzme salaklıktır.Bir elmayı ısırmanda bile 100 akıl almaz müthiş olay bulurum bunu göre göre allah yok demek ciddi gerizekalılık ancak ateist arkadaşlara saygımdan bunları hiç söylemiyorum buda sondur.Rica ediyorum sizde biraz sylediğinizi tartıp biçin.

Açılır bir konu allah yok diyenede şeytana tapıyorum diyenede eyw derim ama allah adı geçen heryere damlayıp islam çağ dışı demeniz inananları biraz rencide ediyor.

Merak ettim bak şimdi, bir elma ısırmadan 100 akıl almaz müthiş olay bulup yazsana buraya.

elmayı görürken gözündeki olay,elmaya yönelirken vücudundaki kasların hareketi,ısırdığın anda sindirimi,boşaldıtımı vs.. çok kasarsan 100 den fazla bile bulursun bu çok açık hepsini tek tek yazmamı da bekleme

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Öncelikle dinde zorlama yoktur cümlesine gelelim peygamber efendimiz ne buyuruyor "Çocugunuz 9 yaşına geldiğinde ona namaz kılmasını emredin. Eğer kılmazsa hafif şekilde tokatlayın buyuruyor. ". O zaman dinde zorlama var demektir Ayrıca bir kişi diğerinden sorumludur o halde yanındakilere emredeceksin veyahutta uygun bir dille anlatacaksın.  Bu Cümle şu şekilde daha doğru olsa gerek DİNE GİRMEDE ZORLAMA YOKTUR.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Bu yazdığın olayların hepsini sana okulda açıklamış olmaları lazım. Benim aklım alıyor bunları, ha senin aklın almıyorsa o senin problemin. Tüm insanlığa mal etme.

while (1<2)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek

crafty bunu yazdı:

dinde zorlama yoktur hoca canı isteyen gider...

bu yanlış bir düşünce bir dini kabul ettiysen o dinin şartlarını yerine getirmek zorundasın dinde zorlama yoktur sözü başka bir dinden olan kişiyi kendi dinine inanmaya zorlayamassın anlamındadır

dinde zorlama yoktur diyerek anca sen kendini kandırırsın

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

goldfinger bunu yazdı:

crafty bunu yazdı:

dinde zorlama yoktur hoca canı isteyen gider...

bu yanlış bir düşünce bir dini kabul ettiysen o dinin şartlarını yerine getirmek zorundasın dinde zorlama yoktur sözü başka bir dinden olan kişiyi kendi dinine inanmaya zorlayamassın anlamındadır

dinde zorlama yoktur diyerek anca sen kendini kandırırsın

hocam müslüman bi insanı melekler zorla kolundan tutup cumaya mı götürüyor :PP demekki zorlama yok istemezsem gitmiyorum? :D

din sadece diyorki gitmezsen sonucları olur ona göre :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
Toplam Hit: 14154 Toplam Mesaj: 114