folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Neden Müslümanız ?

Neden Müslümanız ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek

Biz Gayba inanıyoruz, yani bilinmeyene, görmediğimiz bişeye, Seni tenzih ederim patates ama bazı ateistler diyor ya; Ben görmediğim yada ispatı olmayan bişeye inanmam, Bana Allahı gösterin vs. gibi beklentileri, soruları ve inanları sıkıştırma istekleri oluyor. Eğer açık mucizeler ve Açık deliller olsaydı dünya hayatı gereksiz olur sınava tabi tutulmak saçma olurdu.

Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

sana kuran dan bı ayet solemıcem veya  peygamaber  efendımızden bı hadıs 

sana  sadece  bı onerım var .huzuru  nerde  buluyorsan orda  kal dıger  dınlerı deneyebılırsın bunlar  sadece  tavsıye hıc bırseyede ınanmayabılırsın 

yasadıgım su ana kadar  ıkı turlu hayatım oldu 

1.namaz kılmadan oncekı hayatım 

2.namaz kıldıktan sonrakı hayatım 

islam namazla  başlar herseyı onda  anlarsın herseye onla  alısırsın .

kontra bisiklet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

eğer insanlık çağ atlamak istiyorsa dini bi kenara koyup din öncesini araştırmalı eski insanların bize bıraktığı bilgileri okumalı tek bir din kitabı üzerine odaklanmak çok yanlış.

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

saftiriksincap bunu yazdı:
    -----------------------------

Biz Gayba inanıyoruz, yani bilinmeyene, görmediğimiz bişeye, Seni tenzih ederim patates ama bazı ateistler diyor ya; Ben görmediğim yada ispatı olmayan bişeye inanmam, Bana Allahı gösterin vs. gibi beklentileri, soruları ve inanları sıkıştırma istekleri oluyor. Eğer açık mucizeler ve Açık deliller olsaydı dünya hayatı gereksiz olur sınava tabi tutulmak saçma olurdu.

ya hocam o dediklerin senin ergen kafası karışık ve farklılığın prim yaptığını düşünen saçma insanlar.

ben inanmıyorum ama inanmamak iyi birşey değil acı verici birşey.

hastalık gibi görüyorum . çünkü elimden gelmiyo ben inanamıyorum haddinden fazla sorguluyorum ve aklım almıyo

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

can498 bunu yazdı:

eğer insanlık çağ atlamak istiyorsa dini bi kenara koyup din öncesini araştırmalı eski insanların bize bıraktığı bilgileri okumalı tek bir din kitabı üzerine odaklanmak çok yanlış.

bu konudada sen haklısın işte dinler biraz set çekiyor sanki.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek

patates bunu yazdı:

can498 bunu yazdı:

ya hocam o dediklerin senin ergen kafası karışık ve farklılığın prim yaptığını düşünen saçma insanlar.

ben inanmıyorum ama inanmamak iyi birşey değil acı verici birşey.

hastalık gibi görüyorum . çünkü elimden gelmiyo ben inanamıyorum haddinden fazla sorguluyorum ve aklım almıyo

Hocam sorgulaman iyi bişey, Allah hidayet verir inşallah, inanmak ne gibi acı veriyor?

ve

Nasıl bi set çekiyor dinler? Ya da bi din nasıl geçmişi araştırmaya, okumaya eski çağdaki bilgileri öğrenmene engel olabiliyor?

Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Explosive bunu yazdı:

danimarkada ne varsa onu seçerdim

seçmek olmazdı onun adı...

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

patates bunu yazdı:

can498 bunu yazdı:

Hocam bu konuda örnek alabilirmiyim? Nasıl bi set çekiyor dinler? Ya da bi din nasıl geçmişi araştırmaya, okumaya eski çağdaki bilgileri öğrenmene engel olabiliyor?

eskiden meslea felsefe tarihine bakarsan adamlar bir sürü şey tartışmış bu gün tartışaazsın onları.

yada bu günlerde kök hücre araştırmaları dinler yüzünden tam anlamı ile ypaılamıyor bu tip örnekler verebilrim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek

patates bunu yazdı:

patates bunu yazdı:

can498 bunu yazdı:

Hocam bu konuda örnek alabilirmiyim? Nasıl bi set çekiyor dinler? Ya da bi din nasıl geçmişi araştırmaya, okumaya eski çağdaki bilgileri öğrenmene engel olabiliyor?

eskiden meslea felsefe tarihine bakarsan adamlar bir sürü şey tartışmış bu gün tartışaazsın onları.

yada bu günlerde kök hücre araştırmaları dinler yüzünden tam anlamı ile ypaılamıyor bu tip örnekler verebilrim

Hocam kök hücre değilde demek istediğin klonlama işlemi mi?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

ewt

Toplam Hit: 10705 Toplam Mesaj: 69