folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Neyseki Saçı Gözükmüyor :) (TOPLU)

Neyseki Saçı Gözükmüyor :) (TOPLU)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:
    -----------------------------

üstü türban altı otoban :D

trueasure farkı :D 

güzel laf. ben şahsen konyada çok görüyorum bu tip manzaraları alıştım yadırgamıyorum sevinmiyorum ne halt ederlerse etsinler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@xz o zaman şeriat gelmez bu ülkeye? :D

öyleyse bu şeriat telaşı ney? :P

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    Anlam veremedim,veremiyorum insanlar yapiyor hep rol
    Benim gibi iyiler sayiyor yerinde kötüler aliyor hep yol
    Iyi niyetime hep kendimi verdim degisemez artik cok zor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:

sirpence bunu yazdı:

ZoktriP bunu yazdı:

xz bunu yazdı:

hatırlarmısınız sene 96 ben daha liseye gidiyodum ve RP iktidar oldu, milleti aldı bi telaş yok şeriat geliyordu yok içsavaş çıkacaktı. Amcanın teki çıkıp TV de şöyle bişey dediydi "Türkiye refahlaşmaz , RP Türkiyeleşir"  işte aradan 13 sene geçmiş sonuç ortada ...

Şimdi buradan çıkarılacak sonuç;

Açık saçık giyinmek, sokak ortasında öpüşmek = "Türkiyeleşmek"

mi olmalı?

Bu cümleden bunu mu çıkarmalıyım?

aha güzeldedin?

Türkiyeleşmek bu mu oluyor hocam? ayrıca her başörtülüyü bunlarla kıyaslayacak kadar aciz misin? 

hayır tabiki, ama denilmek istenilen, 96 dan beri, Türkiye'nin şeriatlaşamayacağı , şeriatın yada update version "ılımlı islamın" Türkiye ye ve Türklerin nispeten diğer islam toplumlarına göre daha "özgür" ve "kadın erkek eşitliği" olan ( dikkat nispeten dedim ) bir toplum olduğu ve "kanlı yada kansız"  giydirilmek istenilen  islami giysinin Türk toplumuna ss uyarlanması gerektiği - sanırım sizde bunu anlamayacak kadar acizsiniz .

Şu fotoraflara dönersek, diyelimki hakkaten motor bi hatun var ve milletin gözünün önünden kaçmak bişeyin ardına sığınmak istiyor ;  muhtemelen günümüz koşullarında türbanı seçecektir. bazı kıt beyinliler demişki : başı açıklar bu hareketleri yapınca niye bişi denilmiyor , çünkü başını kapamak demek kendini dine verdiğinin bir simgesi "velev ki siyasi simge"  . Bu başlığın açılma nedeni de zaten burada ki ironiyi vurgulamak , insanların popüler kültüre ayak uydurcaz diye nası komik durumlara düştüğünü göstermek.  Ne demiş bir islam düşünürü "ya göründüğün gibi ol ya olduğun gibi görün"

Tabi ki şeriat gelmeyecek, ne zaman Türk'ler şeriatla yönetilmiş ki şimdi de yönetilsin? Osmanlı demeyin bana osmanlı şeriat ile yönetilmiyodu zaten, Hukukta Medeni yasalarda islam baz alınmıştır doğrudur.. Ama şeriat'ın bütün hükümleri uygulanmamıştır..

İnsanlarda dehşet bi korku var bu ülkeye şeriat gelecek diye, yok kardeşim şeriat'ın falan geldiği yok zaten.. Benim tek istediğim başörtülü insanların biraz daha özgür olması... (Bu noktaya dikkat:  [Türkiye ye ve Türklerin nispeten diğer islam toplumlarına göre daha "özgür" ve "kadın erkek eşitliği" olan ( dikkat nispeten dedim ) bir toplum olduğu] bu tanıma göre kendi hür iradesi ile başörtüsü takan insanlar da özgür olmalı, istedikleri okullara gidebilmeli istedikleri yerlerde çalışabilmeliler..)

Not: Özgürlük demişken bu fotolardaki Iq seviyesi 0-5 arası olan idiot'ların yaptığı gibi özgürleşmekten bahsetmiyorum. O başörtüsünü taktıysan artık birşeyleri temsil ediyorsun demektir (siyasi simge olarak algılanmasın islam'ı kastediyorum) ,böyle densizlikleri yapmaya hakkın yoktur bence.. Sonra böyle provakatörlerin eline malzeme verirsin..

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    Hocam Allah aşkına şu adamın konusunda tartışmayın :) he deyip geçin.Siz tartıştıkça bu herif zevk alıyo:D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    Hit kırınca mutlu oluyosa bırak kırsın çokda Cikime..:d
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    Hit kırınca mutlu oluyosa bırak kırsın çokda ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    kurufasulye efendi karabatak gibisin bi görünüp bi kayboluyorsun :)

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

Olayı şöyle özetliyebiliriz , türban lı bunu yaparsa - türbansiz neler yapar mi diyecegiz.

kardeşim ruhunda oruzpuluk varsa sen ne yapabilirsin ki , şunuda söylim türbanlı tanga giyemez mi öpüşemez mi sevişemez mi - türban takıyor diye , hayatın zevklerinden mahrummu kalsin , belki türbanı aksesuar olarak takıyordur ha yanılıyormuyum ,  geniş düşünmek lazım . bizler aydın insanlarız ya , mesajımı anlayan anlamiştir.

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prisoner
    prisoner's avatar
    Erkek
    ne yapsınlar bizde sizin gibiyiz kapalı oludğumuza bakmayın diyolar olur böle vakalar aldırmayın:D:D

Beneficium accipere libertatem est vendere
Toplam Hit: 27863 Toplam Mesaj: 93