Neyseki Saçı Gözükmüyor :) (TOPLU)
-
4.resim tam altı kaval,üstü şişhane tarzı gibi birşey olmuş. :)
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------Bu arada Provakatörümüzün cebit'e geleceğini pek sanmıyorum, gelecek olursa kellesini almaya gelen dengesizler de çıkar tam cümbüş olur =)
-----------------------------kimse dokunamaz lan treasure uma :Q
ilk önce benim kellemi almanız gerekir :P =))
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------üstü türban altı otoban :D
trueasure farkı :D
-----------------------------muhahha
-
Neyse 2 Gazi ile Taarruz Geçti sanırım. :)
-
off ne manyak lan bunlar devam et dostum
-
bu adamda seytan tüyü var amk :D daha onceki konularını da biliyorum kesin bi ban geliyo birisine :D adam psikopat
-
Bu tür genç kızlar sırf aileleri yüzüne böyle oluyor aile baskısı çok önemli bir etken kendi dusunceleri cok farklı ama bunu nedense dısarıya yansıtamıyorLar...
-
ya türban takan taksın kimseyi ilgilendirmez.benim türban hakkında ne düşündüğüm de kimseyi ilgilendirmez. hoşumuza gitti bu resimler bakıyoruz belki de.. konu niye kitlensin yani. düşünce özgürlüğü var.Türban takmayana ne kadar saygı varsa takana da o kadar saygı var.Kimse darılmasın
-
aLsanCaK bunu yazdı:
-----------------------------
BadSector bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ps den anlarim, birkacina bende baktim ama herhangi bi ps izine rastlamadim, hangi resimlerde hangi noktalardan analdigini solersen daha dikkatli bakayim bidaha..
------------------------------
OpTeR
ikinci resimde kizin bacaklarinin arasinda , canta torba tarzi bisey var.. unutulmus bi yer deil ...
-----------------------------Hacı yapma Allah aşkına :) neresi torba onun. basbaya orası unutulmuş.
-
hatırlarmısınız sene 96 ben daha liseye gidiyodum ve RP iktidar oldu, milleti aldı bi telaş yok şeriat geliyordu yok içsavaş çıkacaktı. Amcanın teki çıkıp TV de şöyle bişey dediydi "Türkiye refahlaşmaz , RP Türkiyeleşir" işte aradan 13 sene geçmiş sonuç ortada ...