folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Neyseki Saçı Gözükmüyor :) (TOPLU)

Neyseki Saçı Gözükmüyor :) (TOPLU)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

Davos bunu yazdı:
    -----------------------------
    HeadBanger bunu yazdı:

Davos bunu yazdı:
    Admin uyumadıysanız kitleyin şu konuyu ....!!!1

bu forumda bir konu kitlenicekse en son kurufasulyeciğimizin konusu kitlenir :D 

fasulyecğimize saygı göster :) 

edit. cok zoruna gittiyse adamın profiline gir :D yorum yap hakaretli mesaj fln gönder :D ama dikkat et senden şikayetçi olmaısn :D 

olsa ne olcak torpil mi geçiyorlar adama:D

o adama herşey serbest.. cebit e geldiğinde adama kurufasulye ısmarlanıcak..

fasulyenin halen kim oldugu belli değil fasulyenin resmini göredik şuana kadar..tbt nin yıldızlarından biri o..onun adna 34 trs plakası bulcam :D :D resmini ona atıcam :D 

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    HeadBanger bunu yazdı:
    Davos bunu yazdı:
    HeadBanger bunu yazdı:

Davos bunu yazdı:
    Admin uyumadıysanız kitleyin şu konuyu ....!!!1

bu forumda bir konu kitlenicekse en son kurufasulyeciğimizin konusu kitlenir :D 

fasulyecğimize saygı göster :) 

edit. cok zoruna gittiyse adamın profiline gir :D yorum yap hakaretli mesaj fln gönder :D ama dikkat et senden şikayetçi olmaısn :D 

olsa ne olcak torpil mi geçiyorlar adama:D

o adama herşey serbest.. cebit e geldiğinde adama kurufasulye ısmarlanıcak..

fasulyenin halen kim oldugu belli değil fasulyenin resmini göredik şuana kadar..tbt nin yıldızlarından biri o..onun adna 34 trs plakası bulcam :D :D resmini ona atıcam :D 

ehehehehe:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adigestorm
    adigestorm's avatar
    Erkek

Bir Treasure klasiği

Bol miktarda tartışma      :

Bi o kadar ban                :

İkinci madalya                : loading... 

:)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:

HeadBanger bunu yazdı:

ShockMan bunu yazdı:
    Evet Yeni bir Treasure Klasiği, Umarım konuda yine Banlar havada uçuşmaz. :)

kumandanım şimdiden 2 kaybımız var düşman uçakları tepemizde saldırıya hazır pozisyonda bekliyorlar emir ve görüşlerinize hazırız.. :D 

Farkettim Provakatörümüzün her açtığı konuda Millet Şehit Düşüyo. :) Ah Treasure yine karıştırmayı başardın Canım forumu. :)

Öfkeyle kalkan zararla oturur hocam.. Aslında banlananlara da pek üzülmüyorum, tartışma adabını bilmiosa burada bulunmasın zaten... Bi nevi temizlik oluo..

Bu arada Provakatörümüzün cebit'e geleceğini pek sanmıyorum, gelecek olursa kellesini almaya gelen dengesizler de çıkar tam cümbüş olur =)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    bunların çoğu ps yapımı ama. :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

o teyse, kutu kola turka iciyomus efespilsene cevirmisler

dovme yaptiran kizda grip asisi yaptiriyomus aslinda ..

parta opusenlerin de gozune bisey kacmis ne kacmisdie bakarken cekmislerdir..

sizde her seyi yanlis anliyosunuz be kardesimazcik iyi niyetli olsunler dimi badsector

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

aLsanCaK bunu yazdı:

o teyse, kutu kola turka iciyomus efespilsene cevirmisler

dovme yaptiran kizda grip asisi yaptiriyomus aslinda ..

parta opusenlerin de gozune bisey kacmis ne kacmisdie bakarken cekmislerdir..

sizde her seyi yanlis anliyosunuz be kardesimazcik iyi niyetli olsunler dimi badsector

psden anlarmısın?

kullandıysan ve rsimleri alıp ps ile açıp yakından bkarsan neyin nye çevrildiğini görebilirssin hepsine demedim zaten birrkaçından bahsediyorum =) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek
    2. kızın bacak arasına dikkat, orayı fotoşoplamayı unutmuş :) 5 teki için yeterince konuşma yapıldı burda ztn.

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

@zoktrip

Hocam osmanlı devletinde her dinden adam vardı hepsi mutlu mesut geçinip gidiyorlardı ne oldu da şimdi bu haldeyiz diye sorgulamak lazım öyle değil mi?

İnsanlarda dehşet bi korku var bu ülkeye şeriat gelecek diye, yok kardeşim şeriat'ın falan geldiği yok zaten.. Benim tek istediğim başörtülü insanların biraz daha özgür olması... (Bu noktaya dikkat:  [Türkiye ye ve Türklerin nispeten diğer islam toplumlarına göre daha "özgür" ve "kadın erkek eşitliği" olan ( dikkat nispeten dedim ) bir toplum olduğu] bu tanıma göre kendi hür iradesi ile başörtüsü takan insanlar da özgür olmalı, istedikleri okullara gidebilmeli istedikleri yerlerde çalışabilmeliler..)

bunları yazmışsın ne güzel sölemişsin de işte canım türkiyemde işler bu şekilde yürümüyor yürümezde. baş örtüsü takan adam devlet okullarına gidebiliyor mu gidebiliyor istediği yerde çalışabiliyor mu çalışabiliyor sadece bu tip kamu kuruluşlarının kendilerine özgü kuralları vardır bunlara uymak şartı ile istediklerini yapabilmektedirler. ha bu kurallar neden var yine bizler için var ayrımcılığın önüne geçmek için var yoksa başörtülülere gıcıklık olsun diye kimse bu yasaları koymadı!

hocam olayı bir de şu şekilde yorumla dinin arkasına sığınıp başörtüsü takıp sonra da bu şekilde işler cevriliyor. türbanlı tabiki tanga da giyer istediğini yapar sonucta her insan kendi bacağından asılır. bak tekrar yazıyorum her insan kendi bacağından asılır kim ne yaparsa kendine yapar öyle mi? öyle! şimdi bundan yola cıkarak bazı konulara değinelim geçmişte farklı acık oturum programlarına cıkarak başı acık insanlar dinsiz kapalılar müslüman ilan edilmek istendi mi? istendi! ülkede şeriat olsun denildi mi? denildi! başı acıklar şudur başı kapalılar budur diye bir sürü tartışma yapıldı mı? yapıldı! hadi başı acıklar dinsiz anlamazlar peki başı kapalı insanlarımız sözde dinine aşırı bağlı olan insanlarımız tvlere cıkıp neden başı acıklar şöledir dedi? bunlar Allah mı ki insanları yargılayabilme onları dinsiz olarak ilan edebilme haklarına sahipler? bu tartışmalardan sonra bir de baş örtüsü siyasi simgedir denildi herkes yalanladı e bu ne? tamam bazıları ya da hepsi fotoshop olabilir ama bunlar gerçeği yansıtmıyor denemez antep de cafelerin bodrum katlarında kucaklaşanları gördüm sosyal evlerde baş örtüsüyle calışanı gördüm şimdi bunlar din için mi takıyor? e baş örtüsü takıyorum haklarımdan mahrum kalıyorum diyorlar. hangi haklarından mahrum kalıyorlar? eğitim mi çalışma mı? onlara göre baş örtü nasıl bir kuralsa buralarında kendine özgü insanlar arasında ayrımcılığı önlemek için kuralları var buna neden karşı cıkıyorsunuz? ayrıca okullarımızda din kültürü dersi denen bişi var! sen bunu alıyorsun eyvallah işimize de yarıyor dini tarihimizi öğreniyoruz buraya kadar ii güzel hoş peki ya okula gelen yahudi öğrenci budist öğrenci ya da başka bir dinden bir öğrenci bunlar neden kendi dinlerinin tarihini öğrenmek yerine islam dininin tarihini öğreniyorlar? biz din devletimiyiz? biz TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ'yiz. bizim hiçbir yerimizde yazmaz dini islamdır die. her dine eşit yaklaşılır yaklaşılmak zorundadır. bunun için ATA'mız dinle devlet işini ayırmadı mı? ATA'mız ayırdıkça biz iç içe sokmaya kalktık sonuc ne oldu hepimiz görüyoruz bunu uzatmak istersek daha çok uzayıp gider umarım ne demek istediğimi anlamışsındır...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek
    BadSector bunu yazdı:

ps den anlarim, birkacina bende baktim ama herhangi bi ps izine rastlamadim, hangi resimlerde hangi noktalardan analdigini solersen daha dikkatli bakayim bidaha..

------------------------------

OpTeR

ikinci resimde kizin bacaklarinin arasinda , canta torba tarzi bisey var.. unutulmus bi yer deil ... 

Toplam Hit: 27887 Toplam Mesaj: 93