Nickinizin Anlamı?
-
Feanor= Orta Dünya'daki en büyük elf komutan,büyücü ve savaşçı (bence), Noldor clanının gelmiş geçmiş en büyük lideri.
Ayrıca Silmarillerin ve palantirlerin yapımcısı.
-
benimkinin anlami belli sorma artik istersen
-
istersen yazayim belli bir kalabaligi bir kac saniye icinde yoketmek
-
hadi aşırı soğukta donarken, deride yanma hissi başlar ya, o hissin adı Frostburn.
-
Frostburn bunu yazdı:
-----------------------------
hadi aşırı soğukta donarken, deride yanma hissi başlar ya, o hissin adı Frostburn.
-----------------------------
ahaha bunu bir yerden hatırlıyor gibiyim ama :)
-
Nickimin Anlamı Sexi Ve Karizmatik Demek ama Ben Bu Nickimi Bu anlamda Kullanmak istemiyorum.biraz baskete olan merakımdan dolayı ShaqueLLe OneaL in Adını Kullanmak istedim.ShaqueLLe OneaL in Turkce Versionu OneiL Nasıl Ama euheuheuheuh
-
AFACANNNN = KARIZMATIK
-
benim kinin anlamı!!
Kraliçe 1.elizabet zamanında tecrübeli gemi
kaptanlarına verilen isim..tabii HaCKeR ben ekledim -
Bizzat kendi ismim...
Dream Catcher diye birşey var yani onu film ismi diye nitelendirmek cahelet yani =).Stephen King'in kitabı vardı çoğu film oldu zaten.Dream Catcher a gidemedim ama ne bileyim Green Mile,Shawshank Redemption,Insomnia...1 2 tane daha var 1 tanesi çok meşhur IT diyesim geliyor oda değil neyse.Stephen King zıvıdı ama artık son kitapları okunmuyor.Kışa açılan kapı IT falan okunası kitapları. -
Bilgisayar Manyağı. Arkadaşların bilgisayarlara falan format atmak, sorunları düzeltmek için giderdim. Bana PC mayağı dediler. Bemin ki de
PcKoPaT oldu çıktı
Toplam Hit: 80355 Toplam Mesaj: 367