Nickinizin Anlamı?
-
Asi Ruhum Anarşi Yüreğim Siyahın Kaderim Beyazın Şerefim.. bnmkıde bole bsy..
-
durmak bilmeyen..(:
-
Soy adımdan geliyor "Çetinkaya" biraz sıradan olduğu için ZoRKaYa daha cool"kuul" :D Bazen de Hard Rock yapıos işte artistk olsn die öyle yani özel bişiyi yok benim için.
-
Boy_from_Smyrna ---- bana accık kroca gibi gelmeye başladı anlamı zaten belli ama "İzmirli genç" tadında bişi
bu arada sen Yunan mısın? demeyin öz be öz Türküm smyrnayı türklerde kullanmış İzmirin eski adlarındanmış
-
benim rumuzun anlamıda çin'in eski başkenti. göktürk devleti orayi ele geçirmek için çok uğraşmiş.çinlilerde vermemek için daha çok tirmalamiş.. g.t korkusunun ne demek olduğunu yeni nesillere ulaştiracak muhteşem bir eser birakmişlar. çin seddi :) hatta lemanda bir karikatür vardi. çinliler duvari bitirmiş; imparator açılış konuşması yaapiyor. -- bu set ulusumuzun çalişkanliğini azmini temsil ediyor fln. diye sedin öbür tarafindada göktürk kağani da biz ona g.t korkusu diyelim diyor hinzir hinzir gülümsiyerek :)
-
estatic_60 ? eski konuları hortlatmaktan ne anlıosun birader ?
1 deil 2 deil 3 deil 4 deil 5 deil ......
özelliklemi yapıosn napıosn ? :D çözemedim ben seni
-
qambler+1;
ulan bende kaptırmış okuyodum bi baktım eski konuymuş. :D
Tarantula; benim hem fiziksel ben düşünsel halimi anlatıyor. Şöyle ki; bu meret pusuya yatıp 2.5 yıla kadar avın gelmesini bekleyebiliyor. Bu da benim gibi yemeği sevmediğini ve sinsi olduğunu gösterir. (yoksa fiziksel deyince 8 bacaklı değilim :D)
-
Yabancı Biri
-
seadog herkes deniz köpeği sanıyo ama deil kraliçe 2. elizaphet döneminde tecrübeli gemi kaptanlarına verilen unvan
-
:)) Bu konuyu uplayınca neler olacak merak ettim :) Kalpazan ...