Nickinizin Anlamı?
-
SlayerC
Slayer katledici demek sonundaki C"de ismimin baş harfi -
patronumun soy adi soförlük yapiyom simdiye kadar ayligimi düzenli gönderen tek patron.
-
damn = lanet okumak anlamına geliyo
lucifer = şeytanların şeytanı baş şeytandır
ama benim için başka anlamı war benim nickim DaMn kızark nickide Lucifer dır. ben nette bile onunla dolaşıyorum..
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
TÜRKLERİN TÜRKÜ GAZİ M.KEMAL ATATÜRK -
Dread Lord Of Nigtmare
türkçesi uyduruk biraz ondan yazmiycam rp olaylarında çok geçer X te dreadmare vardı acci kaybettim die ...
-
ehhuee ehhuee Malumunuz Ünlü ßüyük Türk Futbol yorumcusuyum.. Uzatmaya Gerek Var mı :PpP
-
Clumsy worm=anlami sakar solcan,bende her solcan gibi istenmeyen biriyim bu alemde.solcanlar kimi insana igrenc kimi insana komik gelir.bende SAKAR SOLCAN yada KURT.solcanlar malum her delige girmeye ugrasan bazen basaran, bazende kicindan yakalanip tavuklara(FBI,CIA,KGB,MIT)yem olan mahluklardir.iste bende bunlardan biriyim....saygilarimla
-
cool tikky valla bilmiyorum desem yalan olmazzzzzzzzz:))))))
-
tartışmasız galip
-
istemihan=Turkce bir devlet buyugunun ismi istemi yabgu.Digeri de bugra yani karahanlilarin hukumdari ilk muslumanligi devlet dini yapan adamin ismi
bunu hem Turkcu hemde Musluman oldugum icin sectim ayrica bunlar benim normal adlarim -
istemihan=Turkce bir devlet buyugunun ismi istemi yabgu.Digeri de bugra yani karahanlilarin hukumdari ilk muslumanligi devlet dini yapan adamin ismi
bunu hem Turkcu hemde Musluman oldugum icin sectim ayrica bunlar benim normal adlarim
Toplam Hit: 79721 Toplam Mesaj: 367