Nickinizin Anlamı?
-
"mangır" abicim benimkisi
-
bi kere dream catcher rüya yakalayıcı deil rüya kapanı die çevrilir.
ben karanlıkların kılıcıyım.
bi de deer skull sen elfceyi ne saman öğrendin.
elfce die bi dil yok tolkien sadece kelime kalıpları oluşturmuş. -
benimki,şu an kullandığımız bi çok elektronik zımbırtının mucidi olan fakat tarihte en az bahsedilen bence en baba bilim adamı ve mucit Nicola Tesla dan geliyor.sanırım çok azınız duymuştur.
-
Tesla bunu yazdı:
-----------------------------
benimki,şu an kullandığımız bi çok elektronik zımbırtının mucidi olan fakat tarihte en az bahsedilen bence en baba bilim adamı ve mucit Nicola Tesla dan geliyor.sanırım çok azınız duymuştur.
-----------------------------
ewet duydum.manyak herif dünyayı yokedebilecek bi silah yaptı ama kimsenin bundan haberi yok.şu anda kullandığımız internette onun eseri -
2pac daima
-
Benim nickimin anlamı "Karanlık Korku" anlamına geliyo.
-
olm bu konu TAHRİBATIN ŞU ANA KADAR EN FAZLA Link alan konusu heralde ha ne dersiniz
-
galiba öyle oluyor.. :)
Ben PoKéMoN
-
darkness dostum bu icatlarından sadece biri ve A.B.D,Rusya ....vs. gibi insan düşmanı ülkeler tarafından kötü amaçla kullanıldığı için bu duruma düşmüş.yoksa amaç dediğin değil.insanlığa bedava elektrik sağlamak için ömrünü harcamış bi insan herhalde böyle birşey düşünmez...BİLGİNİZE...
-
biliyorum.adam kilometrelerce uzağa kablo kullanmadan elektrik aktarıyodu.ama bu teknolojiyi kullanarak yapay depremler,suni hava olayları falan da yapılabiliyo.saten adının fazla duyulmamasının nedeni de ticaret yapmaması sadece bilimle ilgilenmesi.elektriği de edison deil nicola tesla buldu zaten.ve daha bi çok patentsiz icadı var.Aydoğan Vatandaş'ın haarp die bi kitabı var.onu okudun mu?
Toplam Hit: 80362 Toplam Mesaj: 367