Nickinizin Anlamı?
-
walla alpin benim adım 2003 de öylesine koydum
alpin=Alp dağlarında yetişen bir çiçek -
hexa altı demek zaten. hexagon 6gen demek. neden böyle ben de bilmiyorum. pentagon mu yapsaydım acaba daha kıyak olurdu...
-
benim nickim belli sanırım burakın değişik bi versiyonu the ise ingilizcede genel isimler yada ne bilim (o konuyu iyi anlamamıştım )(zaten hazırlıktan çaktım] öle bişidi aslında bi kaçkişi daha bu burock nickini kullanınca akıllılık edim dedim the burock yaptım
-
Benimkini de bilmeniz lazım S_k_Y gökyüzü demek.. yıllardır bunu kullaanıyorum..bi yerlerde görürseniz bilin ki benimdir o yazıyı yazan google fln. aratın ççıkar bişiler..
Bide bu Yawşak sembolünü çok sevdim ben yaw.. -
benimkinin anlamını yazmama gerek var mı?
belli işte. zamanında chat te takılırken kullanmaya başladım. sonradan öğrendim böle bi futbol takımı, bi gazete, bi de örgüt mü ne varmış. 7 senedir nette bu nick benim. -
MuTReFT anlamı yok 3.5 yıl önce Diabloda yeni Karakter açarken buldum o gün bu gündür bunu kullanıyom bazı Forumlarda HackerCelebi veya MTs olarakta Görebilirsiniz :P penü
Muzaffer
TuRkiye
ebru
Fatma
Tuna -
aGaRTa=DABBETÜL-ARZ
KURAN-I KERİMDE geçer .kıyamet alamedlerinde yer alır.görevi ALLAHIN emri ile insanları cezalandırmaktır...WESSELAM.. -
yanlıs bılıyorsun bence
AGARTA VE SAMBALA dıe ıkı yeraltı orgutu var(oldugu sanılıyo) ve kokenlerının Mu Uygarlıgına dayandıgı sanılıyor..
Baskada bı sey soylemem konu hakkında Wesselammıydı neydu? Selam ederım..... -
dehset2001=dehşet
-
AFACANNNN = KRAL
Toplam Hit: 80373 Toplam Mesaj: 367