Nickinizin Anlamı?
-
Nick'imin okunuşundan da anlışılacagı gibi günümüz şartlarına ters giden ve uymayan her şeye DUR! demek.kimseden fazla bir şey bildiğimi iddia etmiyorum.sadece olaylara kendi perspektif'im den bakıyorum.bu nedenle (DoKToR&CeZa_NeFReT_)
-
Phalaposher : FALAFOŞ eden demek.
Nickim seneler once Follofoş du sonra falafos oldu sonra falafoscu oldu sonra yabancı dile cewrildi.
Once PhalaPhosh, daha sonra Phalaphosher oldu.H karizmayı bozup harf kalabalıgı yapıodu son olarak PhalaposheR oldu tamamen orjinal bir nicktir.Hatta register edecem kullanım hakları bana ait.
Tahribata Phala4Posher yazdım yanlıslıkla.Boyle de iyi hem
w W w . c Y B e R - w A R R 1 o R . o R G
-
benimkisi manyak deli :))
-
kız arkadaşım ve benim isimlerimizin birleşimi bi nick
-
walla benimkinin anlamı olduğunu sanmıyorum ama erko tarafından filan anlamına gelmesi lazım
-
benım nıckımın anlamı bellı ama neyın FaNaTi ğisin dersenız dunyada tek bır ask var oda FeNeRBaHçeM işte heuaheuha bayılıom bu takıma ya of askım kanaryam benım işte bıde bılgısayar kullanmayı sewerım onunda fanatıgı sayılırım
-
benim nick çok uzun mewzu james i bilmiyom ama academy gitarımın markası onu biliyom
-
Synthesizer ustası.
-
Fherog bunu yazdı:
-----------------------------
kız arkadaşım ve benim isimlerimizin birleşimi bi nick
-----------------------------
hoşş guzel de .....ya sevgilinden ayrılırsan nickinide degistircen mi???
inşallah ayrılmazsınız tabii o ayrı konu....
hehhehe -
biraz gecikmeli bir cevap, benim nickimin anlamı suçludur. Suç anlamına da gelmekte ama ben seçerken özellikle suçlu olmasına dikkat ettim :) nedeni benim hayatım boyunca işlediğim siyasal suçlar olsa gerek :))))) en azından düşünce suçlusuyum (henüz ondan yakalayamadılar) :))) ayrıca internette de suç işliyoruz, bunu da göz ardı etmemek gerek.
Toplam Hit: 80356 Toplam Mesaj: 367