Nickmatör (Nickinizi Sahiplenin)
-
MODERN VE KİBARCA ŞİFRE ÇALICI GİBİ BİŞİYE BENZİYOOO
-
güzel olmuş hata fln wermedi ellerine sağlık :D
-
Landet bunu yazdı:
-----------------------------
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------ettim hoca ettim bakıyorum ediyorum
ayrıyetten
108 scriptalert(azad);/script asd@sas.com
yapmayın böyle şeyler..O kadarını düşünmeden mi açacağım ??? İp adreslerinizde kaydediliyor haberiniz ola :)
-----------------------------vallaha hoca el alıskanlıgı :)
eskiden kalma :)
affola..
-----------------------------hoca :D tanıdık adamsa sorun yokta esas koyan bi çok portalda kendiğ açığımı buldum , zevkim buydu sanki böyle ufak hataları yiyecekmişim gibi geliyor ya o koyuyor işte :)..
Onun dışında tabi kurcuklayın bkaın sorun, açık varmı diye..
& saolun beyler geliştirmeyi düşünüyorum üyelerin daha çok aktif olması gerek ama :D neler eklerim aklıma gelmiyor şimdilik üni peşinde koşturuyorum oturup detaylıca düşünüp adam ederim
-
kendımı reg ledim saol zumzuk gusel site olmus :)
-
ayrıca nick arattığınızda alta tek sitelik reklam koydum.Reklam dediğime bakmayın kazandırmıyor sadece sevdiğim siteleri ekledim :)
Yakında oraya otomatik ekleme yapabilirim siz istediğiniz siteyi eklersiniz 1 ay orda durur sonra silinir.Yada aylık 5 ytlden reklam alabilirim :) maksat biraz gelir olsun site kendini götürsün.
Fakat şimdilik çok fazla birşeye ihtiyaç yok.Yani parasal durum aşmıyor.Aşmadıkça parayla iş yapmayacağım.
-
benim nickim 3 kaarakterli ama kayıt edilmiyo.illa 4 karakter mi olmak zorunda.saçma olmuş 4 karakter şeysi.3 harfli bi sürü nickte insan tanıyom.onları bulamıycam şimdi :D
-
hoca yanlış anlama sakın kızmada bi kerede bişey yapıcaksan arkasını bırakma forumda en az 50 tane konun var onu bunu yapıcam die ama sonu gelmiyor nedense daldan dala atlayıp duruyorsun
-
NoktaliVirgul bunu yazdı:
-----------------------------
benim nickim 3 kaarakterli ama kayıt edilmiyo.illa 4 karakter mi olmak zorunda.saçma olmuş 4 karakter şeysi.3 harfli bi sürü nickte insan tanıyom.onları bulamıycam şimdi :D
-----------------------------hoca neden noktalivirgul ???
hangi mailde 3 karakterli mail alabiliyorsun.Karaktersiz insan :D(alınma aklıma geldi)
hocam şaka bi yana 3 karakterli ben kabul ettim başka kaç site kabul edecek ?Adam o nicki kullanıyorda nasıl ? asd1 asd26 asd89 gibi kullanır.O halde öyle kaydetsin.
Normalde sorun çıkartır 3 karakterden aşşağısı .Öyle nickte girilmesin.
&azaril_baba
bu sefer bak paralı alan bile aldım :D umud ediyorum gelişecek.Fikir aniden gelişti.Normalde bulduğum fikirler hep yapılan şeylerdi.Farklı birşey olunca sitede açtım.Daha gelecek farklı fikirler 2 bomba projem daha var.Onları geliştiricem inanıyorum ki benim poralımı herkes kullanacak.Yazıcam portla ve çok büyük değişikliklerle.
ADam ben yazdım desin :) fark etmes.FAkat bana muhtaç kalacak.Girip sitemden son sürmünü güncelleyecek.Copyrigt yok birşey yok.Canı isterse vicdanı el verirse linkler, dostlar kısmına ekler sitemi.İStemiyorsa fark etmez.
İki projenin yanında protalı çıkartırsam kendi protal sitemde 3-4 proje daha olacak.Yani çok büyük değil fakat üyelerin kullanabileceği çeşitli şeyler ;)
edit:
bu projeleri ne zaman tamamlarım bilmiyorum fakat kıbrısta canım sıkıldıkça, yeni şeyler öğrendikçe vs.. açık protlaı geliştiririm.
-
kendimi fişletmem bilader :D
-
vallahi ben bunu daha once du$unmu$dum :D