Nickmatör (Nickinizi Sahiplenin)
-
Site guzel olmus.
Nickin anlamini yazmak icin izin verilen karakter sayisi biraz kisa olmus sanki, ben yettiremedim de :) Yeni kagit alabilir miyim Hocam:) Dicektim de extra bilgi kismi varmis :D -
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------Cr4zY bunu yazdı:
-----------------------------az bucuk kürtçe bilirim bunların içinde kürtçe bişi göremedim hem kürtçe oldu nie ne olcak ?
biz Pkk'ya karşıyız Biz El kaide'ye karşıyız Kürtlere Deil Müslümanlara Deil
-----------------------------hocam, sen yanlış anladın beni, konuyu hemen kimlik polemiğine sokmayın yaw :)
benim dediğim şu, dağdaki teröristlerin kod isimlerine bir bak, hepsi üstte verdiğim örneklere benziyor, dağdaki terörist de ingilizce kod isim takacak değil yani, üstteki kelimelerde, X, Z, B gibi harflerin ağırlığından dolayı böyle bir benzerlik çıktı. kelime yapıları benziyor yani.
al mesela bunlarda dağlardaki köpek teröristlerin kod isimleri, dediğim şey harf dizilişleri benziyor alttakiler de kürtçeden esinlenen kelimeler, yani olayı çarpıtmayalım.
Berxwedan
Kawa
Ciwanro
Zozan
Bahoz
Ronahi
Afrin
Agit
-----------------------------tamam hocam ne demek istediğini anladım ama bu azdıklarının hepsinin anlamı var zumzuk'un sitesindekiler anlamsız kelimeler Ondan dedim
amacım polemik yaratmak deil ama bende 'zaza'yım böle bi olayda insan etkilenio öle bi şekil dedin ki ilk yorumda sanki o kelimeler Tabudaki yasak kelimeler
kullanmamak Lazım gibisinden :)
-
& fisek, HolyReform : Teşekkür ederim beyler iişallah dahada düzgünleşecek.
& cupofcoffe : Hocam naptın sen :D cupofcoffe bi fincan kahve demek fazla abartma yaw..
&stillalive : usta onada bi el atıcam ama pkklı gibi görürsen pkklı dersin :)
NEHME
VEDANERA
ULBA
BAPSUT
RIHVE
VELE
MUVAH
TADE
TASUCOVA
METCEH
KEYXE
RATGUL
OSME
SAKEGOBI
MEHIZEL
TASBEN
GIDEYUL
XEVAFATU
ADNA
SECZOT Bak gördüğün gibi burda öyle birşey yok.
-
edüt:
düşünce züper zümsük tbrkler (=
-
şuna bi göz at http://www.internetteyim.net/