Nickmatör (Nickinizi Sahiplenin)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

Site guzel olmus. 
     Nickin anlamini yazmak icin izin verilen karakter sayisi biraz kisa olmus sanki, ben yettiremedim de :) Yeni kagit  alabilir miyim Hocam:)  Dicektim de extra bilgi kismi varmis :D 

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    stillalive bunu yazdı:
    -----------------------------

Cr4zY bunu yazdı:

az bucuk kürtçe bilirim bunların içinde kürtçe bişi göremedim hem kürtçe oldu nie ne olcak ?

biz Pkk'ya karşıyız Biz El kaide'ye karşıyız Kürtlere Deil Müslümanlara Deil

hocam, sen yanlış anladın beni, konuyu hemen kimlik polemiğine sokmayın yaw :)

benim dediğim şu, dağdaki teröristlerin kod isimlerine bir bak, hepsi üstte verdiğim örneklere benziyor, dağdaki terörist de ingilizce kod isim takacak değil yani, üstteki kelimelerde, X, Z, B gibi harflerin ağırlığından dolayı böyle bir benzerlik çıktı. kelime yapıları benziyor yani.

al mesela bunlarda dağlardaki köpek teröristlerin kod isimleri, dediğim şey harf dizilişleri benziyor alttakiler de kürtçeden esinlenen kelimeler, yani olayı çarpıtmayalım.

Berxwedan
    Kawa
    Ciwanro
    Zozan
    Bahoz
    Ronahi
    Afrin
    Agit

tamam hocam ne demek istediğini anladım ama bu azdıklarının hepsinin anlamı var zumzuk'un sitesindekiler anlamsız kelimeler Ondan dedim 

amacım polemik yaratmak deil ama bende 'zaza'yım böle bi olayda insan etkilenio öle bi şekil dedin ki ilk yorumda sanki o kelimeler Tabudaki yasak kelimeler

kullanmamak Lazım gibisinden :)

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

& fisek, HolyReform :  Teşekkür ederim beyler iişallah dahada düzgünleşecek.

& cupofcoffe : Hocam naptın sen :D cupofcoffe bi fincan kahve demek fazla abartma yaw..

&stillalive : usta onada bi el atıcam ama pkklı gibi görürsen pkklı dersin :) 

NEHME
    VEDANERA
    ULBA
    BAPSUT
    RIHVE
    VELE
    MUVAH
    TADE
    TASUCOVA
    METCEH
    KEYXE
    RATGUL
    OSME
    SAKEGOBI
    MEHIZEL
    TASBEN
    GIDEYUL
    XEVAFATU
    ADNA
    SECZOT

Bak gördüğün gibi burda öyle birşey yok.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

edüt:

düşünce züper zümsük tbrkler (=

imza
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    şuna bi göz at http://www.internetteyim.net/