Nickmatör (Nickinizi Sahiplenin)
-
benim nickimi kim çaldı lan :@
-
hoca dagona kayıtlıysan kopyaladım bi şifreni dene onunla :D
nickmatör dagonun altında olacaktı dgona kayıt olan nickmatörden yer kapacaktı dbleri birleştireyim dedim.Fakat ncikmatör dagondna daha üsütn proce
dagon şifrenle girebilirsin :)
-
oldu :A saol :D
-
güzel proje olmuş zumsuk 3 kez editledim ard arda zahmet verdik biraz ama k. bakma :)
-
eyw.sorun deil hoca :) 300 kezde editlesen kabul ete tıklamamız yeterli :)
edit:
ayrıca şu site idnexleme işini bi yapabilirsem süper şeyler olacak hizmet adına :)
-
Bende sahiplendim =)
-
Nick i calınan war mı ?
-
EscDewil bunu yazdı:
-----------------------------
Nick i calınan war mı ?
-----------------------------henüz yok varsada
nickmator@gmail.com
dan bi zahmet bağlantı kuru versin fakat başta uyarayım yaptığınız işler ciddi ciddi denetleniyor mesela bakın
by-kutsal / 78.187.44.**
/default.asp?islem=cikis 8/29/2008
4:56:00 PM
by-kutsal / 78.187.44.**
/nickmator.asp? 8/29/2008
4:55:51 PM
85.103.137.***
/uyegor.asp?id=1040 8/29/2008
4:55:49 PM
85.103.137.***
/ara.asp? 8/29/2008
4:55:45 PM
by-kutsal / 78.187.44.**
/Default.asp? 8/29/2008
4:55:43 PM
85.103.137.***
/Default.asp? 8/29/2008
4:55:39 PM
by-kutsal / 78.187.44.**
/pm.asp? 8/29/2008
4:55:35 PM
by-kutsal / 78.187.44.**
/uyegor.asp?id=820134 8/29/2008
4:54:58 PM
by-kutsal / 78.187.44.**
/uyegor.asp?id=1 8/29/2008
4:54:50 PM
by-kutsal / 78.187.44.**
/hesabim.asp? 8/29/2008
4:54:41 PM
by-kutsal / 78.187.44.**
/default.asp? 8/29/2008
4:54:35 PM
78.187.44.**
/hesabim.asp? 8/29/2008
4:54:35 PM
78.187.44.**
/kayit.asp?islem=kayit2&g=820134&s=1062231678 8/29/2008
4:54:30 PM
bykutsal 4.54 te kayıt olmuş 4.56 da çıkış yapmış. :) izleniyorsunuz anlayacağınız.
-
Projenin sağlam olabilmesi için, olası krizlerde bol finansman, kaliteli donanımlar, sınırsız yedekleme, yeni versiyonlar, referanslar, reklam gibi etkenlerin olması, hit'i son derece yükseltecektir.
Bilinmelidir ki, Türkiye'de YouTube vb. parlak reklam furyalarından sonra, yapılmış, üretilmiş en iyi webpage fikri... Düşüneni, icraate geçireni tebrik etmek gerekiyor.
Ayrıca, derinlemesine sentez yapıldığında, sitenin ayrıca sosyal bir ağ ya da referans olabilme potansiyeli var.
İyi çalışmalar.
-
VoLaTiLe bunu yazdı:
-----------------------------Projenin sağlam olabilmesi için, olası krizlerde bol finansman, kaliteli donanımlar, sınırsız yedekleme, yeni versiyonlar, referanslar, reklam gibi etkenlerin olması, hit'i son derece yükseltecektir.
Bilinmelidir ki, Türkiye'de YouTube vb. parlak reklam furyalarından sonra, yapılmış, üretilmiş en iyi webpage fikri... Düşüneni, icraate geçireni tebrik etmek gerekiyor.
Ayrıca, derinlemesine sentez yapıldığında, sitenin ayrıca sosyal bir ağ ya da referans olabilme potansiyeli var.
İyi çalışmalar.
-----------------------------hoca ne yalan söyliyim vallahi yüzümü güldürdün :) cidid anlamda sevindim, gaza geldim.Çünkü tek başıma yapıyorum.Bunan rahatsız mıyım?Değilim fakat çok sorun çıkıyor sorunlara karşı direenmem gerekiyor işte orda biraz sıkıntı duyuyorum en basitinden " yerine ' kullanıyorum hop hata ara-ara 2 gün arıyorum sorna görüyorum.Kafamı bozuyor.
Herşeye ramen sorunu çözdüğümde yada güzel birşey yaptığımda nasıl sevindiğimi anlatamam.senelerdir her işi yarım bıraktım diğer insanlardan iyi yapabildiğim birşey yoktu bir projem yoktu bunun için sürekli uğraştım fakat eninde sounda birşeler yaptım.
Önce proje sadece ufak birşey olsun diyordum.Fakat düşündüm hizmet olacak.İnsanlara hizmet.Sonra baktım üyeler fazla gelmiyor.Yani herkese ulaşabilmem lazım.Düşündüm ne yapayım diye?Sonuç=daha fazla hizmet.ARtık amacım daha fazla hizmet edebilmek.
Bunun için yine piyasada olmayan farklı bir toplist yapıcam ve farklı bir hazır portal.Sanıyorum bunlarlada hizmet olacak.Aşşağıda anlattım.Bunun hakkındada fikirlerinizi alırsam iyi olur;
-------------------nickmatörün geleceği (aklımda farklı bir isim var proje çok büyürse nickmatör olarak geçmeyeceğim kayıtlara finansman şu bu) ----------
nickmator ün 3-4 yıllık olası planı:
-----------------------------şöyle bir tasarım var kafamda onuda açıklayayım nasıl bakarsınız fikirlerinizi alayım
öncelikle 'Aspde Siteyi Html Kodlarınla Indexlemek ' burdaki sorunu çözersem (ki bi kaç güne çözerim) şöyle bir planım oluyor.Tabi 1 ay içinde değil bu dediklerim zamana göre 3-4 sene içince olacak şeyler.
toplist tarzı birşey yapıcam.Değişik bir sıralama sistemi olacak oturup matematiksel olarak bulup koda çevirmem lazım.Neyse onlar teknik kısmı.Adam sitesini yazacak.Yazdığı anda anlık görüntüsünü çekeceğim sitenin.Aradan geçen her 1 ayda tekrar görüntüsünü alıcam buda demek oluyor ki yılda 12 görüntü.Dbyi kasacak birşey dğeil.
Daha sonra 3-4 sene içinde baya bi index oluşur elimde.Arma ayaptırırkende altında toplistte ara | indexlerde ara diye iki checkbox koyarım.İsimlere tkaılmayın hepsi bulduğum orjinal isimler olacak :) sadece mantığı anlatıyorum.
Eğer güzel bir proje olursa indexleme işine ağırlık verip içlerindeki linkleri veya refferer ile sitemize gelen sayflarıda indexletirim.Yani yavaş yavaş arama motoru tarzı birşey olur.Fakat çok büyük düşünmeyin google varken 2.kez ameirkayı keşfetmeyelim.
Yani ufak indexli bir toplist ile www.archive.org gibi sitelerin eski kayıtları listeleyebilirim.Hemde o kayıtlardan arama yapabilirm.
Diyeceksiniz ki e archive.org var ve google.com var.Neden seni seçsinler ki?Ben zaten günde bi kaç milyon tık gelir diye tahmin etmiyorum.Fakat şu var ayrı ayrı yerlere gitmek yerine hepsini benden halledebilirler.Bir çok arama motoru çıktı halada çıkanlar var.Google var diye bırakmıyorlar alışkanlık meselesi.
slimbrowser gibi explorer tabanlı browserlarda var.Explorer, firefox var diye onlarda bırakmıyor.Tabibunlar bi düşünce bakalım ne olacak.Ayrıca kayıt olmaya gittiğimde (doğu akdeniz kıbrıs bilgisayar mühendisliği bölümü) kadına deidm böyle böyle bir iki projem var sit eyapıyorum falna.Dedi hazırlıkta dğeil ama 1. sınıfta bilmem ne var orda.Oraya gidip proje geliştirip harçlığını çıakrta bilrisin.Web alanı varsa oraya gideirm orada birşeyler yaparım.Bunalrı nickamtörde de kullanırım.
Fakat nickmatörün gelişmesi için önemli olan ingilizceyede çeviriyorum az kaldı.Şu toplist işi var kafamda onu bitirmeden çevirmem :).Hizmet önce Türklere sonra dünyaya.
Ne düşünüyorsunuz ? Eğer dediğim gibi google var, archive.org var gerek yokd iyecekseniz yazmayın.Zaten bilyiorum fakat aklınıza farklı birşey gelirse yada bu topplisti şöyle yaparsan daha iyi olur diyecekseniz yazın.
-----------------------------