Nickmatör (Nickinizi Sahiplenin)
-
güzel prje zumsuk hemen kaptım yerimi :)
-
Never-More bunu yazdı:
-----------------------------
güzel prje zumsuk hemen kaptım yerimi :)
abi site onarım da nasıl yerini kaptın yaaww :) -
sanane bunu yazdı:
Birde aklıma nicklerin anlamlarını yazabileceğimiz bi kısım olsa güzel olur gibi geldi. Gereksizde olabilir :)
-----------------------------zatn üyele rnicklerin anlamlarını yazabilir.Özgür bırakmak için böyle yapğtım fakat yine kutulama yöntemine geçicem galba.Portaldaki gibi nerden:nick anlamı flana filan olacak.
&noktalivirgüldenyo çok :) denyoyla saldırıp bi kaç yüz üyelik almışlar.Dbyi açıp kayıtları silmem bi kaç saniyeyi geçmeyecek salaklarınzamanını aldı.Bi güvenlik kodu iş hallolcak.
& landet aslında nickmator.com/uyeadı gibi blog şu bu tarzı bir düşüncem var.Yani yazıda ekleyebilsinbaşlıklar falan diye düşünüyorum bakıcam.Dediğim gibi üni yüünden baya bi koşuştururyorum.
&azrail_baba hack sitem ben başındayken 2 kez yavşaklıkla hacklendi.Onlarda da ben yoktum.Yani bizim ortaklar tema kuyrması içn şifre veriyor hadi temayı kurdular şifreyi değiştirmiyorlar sonra sabahın 3 ünde index..Bir taneside hostun şerersizliği idi.
oluyor yapacak birşey yok.İt şerefsiz çok piyasada.
şu mesjaı yazabilmek için amma boğuştum ya internetle başım belada bi kesliyor bi geliyor.adsl de adsl ışığı yanmazken internete giriyorum :S
& onarıma itafen :)
dediğim gibi denyo launch ile denyolar bi çalışma yapmış.dbyi indirip yaptıkları bi kaç yüz üye kaydını silmek yaklaşık 20 sn falan aldı.Baya uğraştırdı yani beni.
Daha sonra güvenlik kodu şeysini ekledim ..Açtım gene.
Şu int. arada bi kesilmese :@ deli oldum ama ya
-
hahaha msnde toplanıp hadi babalar dalıozmu hobaaaaaaareeeeyyy sistemi süperdir yha :D:D
neyse zumsuk http://www.ismididikle.com su siteyide bi kurcala istersen ;)
-
Sistemde değişiklikler yapılmıştır.Sorun çıkarsa pm ile zumsuk'e bildiriniz
-
?
hoca bir iki ayar çektim herşeyi tek sayfada yapıyordum ayrdım baktığım kadarıyla normaldi.
Neyse..Şimdi toplist tarzı birşey yapıcam.Onu kodluyorum güzel olacak :) Önbellikli falna değişik birşey yapıcam.Ondan sonra cpyrightsız portalı tammalamaya çalışıcam :)
200 küsür nick var 1.000 olunca hediye diye portalı dağıtıcam :) %100 bedava %100 geliştirip ben buldum lan diyebileceğiniz birşey olacak ...
edit:
spi güzelmiş hoca bi bakayım onunlada birşey yaparım.
2.edit:
cLust3R / 78.178.211.***
/default.asp?sorun=bos&nick=cLust3R 8/29/2008
12:56:55 PM
cLust3R / 78.178.211.***
/ara.asp? 8/29/2008
12:56:54 PM
cLust3R / 78.178.211.***
/default.asp?sorun=bos&nick=cLust3R 8/29/2008
12:56:43 PM
abi :S nasıl bi iş bu çözemeidm hea /default.asp?sorun=bos&nick=cLust3R hatası çıkmışiyide aynu url ye ben giriyorum çalışıyor :S
yada tabi bu adamlar onay verilmeden kendilerini aratıyor yada nickleirni kaydetmeden :)
-
şöyle bir tasarım var kafamda onuda açıklayayım nasıl bakarsınız fikirlerinizi alayım
öncelikle 'Aspde Siteyi Html Kodlarınla Indexlemek ' burdaki sorunu çözersem (ki bi kaç güne çözerim) şöyle bir planım oluyor.Tabi 1 ay içinde değil bu dediklerim zamana göre 3-4 sene içince olacak şeyler.
toplist tarzı birşey yapıcam.Değişik bir sıralama sistemi olacak oturup matematiksel olarak bulup koda çevirmem lazım.Neyse onlar teknik kısmı.Adam sitesini yazacak.Yazdığı anda anlık görüntüsünü çekeceğim sitenin.Aradan geçen her 1 ayda tekrar görüntüsünü alıcam buda demek oluyor ki yılda 12 görüntü.Dbyi kasacak birşey dğeil.
Daha sonra 3-4 sene içinde baya bi index oluşur elimde.Arma ayaptırırkende altında toplistte ara | indexlerde ara diye iki checkbox koyarım.İsimlere tkaılmayın hepsi bulduğum orjinal isimler olacak :) sadece mantığı anlatıyorum.
Eğer güzel bir proje olursa indexleme işine ağırlık verip içlerindeki linkleri veya refferer ile sitemize gelen sayflarıda indexletirim.Yani yavaş yavaş arama motoru tarzı birşey olur.Fakat çok büyük düşünmeyin google varken 2.kez ameirkayı keşfetmeyelim.
Yani ufak indexli bir toplist ile www.archive.org gibi sitelerin eski kayıtları listeleyebilirim.Hemde o kayıtlardan arama yapabilirm.
Diyeceksiniz ki e archive.org var ve google.com var.Neden seni seçsinler ki?Ben zaten günde bi kaç milyon tık gelir diye tahmin etmiyorum.Fakat şu var ayrı ayrı yerlere gitmek yerine hepsini benden halledebilirler.Bir çok arama motoru çıktı halada çıkanlar var.Google var diye bırakmıyorlar alışkanlık meselesi.
slimbrowser gibi explorer tabanlı browserlarda var.Explorer, firefox var diye onlarda bırakmıyor.Tabibunlar bi düşünce bakalım ne olacak.Ayrıca kayıt olmaya gittiğimde (doğu akdeniz kıbrıs bilgisayar mühendisliği bölümü) kadına deidm böyle böyle bir iki projem var sit eyapıyorum falna.Dedi hazırlıkta dğeil ama 1. sınıfta bilmem ne var orda.Oraya gidip proje geliştirip harçlığını çıakrta bilrisin.Web alanı varsa oraya gideirm orada birşeyler yaparım.Bunalrı nickamtörde de kullanırım.
Fakat nickmatörün gelişmesi için önemli olan ingilizceyede çeviriyorum az kaldı.Şu toplist işi var kafamda onu bitirmeden çevirmem :).Hizmet önce Türklere sonra dünyaya.
Ne düşünüyorsunuz ? Eğer dediğim gibi google var, archive.org var gerek yokd iyecekseniz yazmayın.Zaten bilyiorum fakat aklınıza farklı birşey gelirse yada bu topplisti şöyle yaparsan daha iyi olur diyecekseniz yazın.
-
Ben yaptım adminler onaylıyacakmış :)
-
abi :D koca koca yazmışım orda 3 profil onaylandı da 3 üde bu kadar olurmu ya
isim diyor adam -------- yazmış
HTML clipboard
Hepsini doldurma gibi zorunluluğunuz yok fakat meraklılar kim olduğunuzu öğrenmek isteyecektir
diye yazmışım oraya ben daha ne yapayım!!
İStemediğiniz bir yer vars ayazmayın ya sadece isminizi bile yazsanız olur yada yaşınızı bi zorunluluk yok ki!hepsi falsolu.
Demişim küfür etmeyin kaç tane küfürlü var çalanı fucuklarım yazmış diğeri hepsine vermicem yazmış.Vermiceksen boş bırak..
ne diyim !
-
Evet bizim ki kbl edilmiş :)