Nickmatör (Nickinizi Sahiplenin)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

NoktaliVirgul bunu yazdı:
    benim nickim 3 kaarakterli ama kayıt edilmiyo.illa 4 karakter mi olmak zorunda.saçma olmuş 4 karakter şeysi.3 harfli bi sürü nickte insan tanıyom.onları bulamıycam şimdi :D

hoca neden noktalivirgul ???

hangi mailde 3 karakterli mail alabiliyorsun.Karaktersiz insan :D(alınma aklıma geldi)

hocam şaka bi yana 3 karakterli ben kabul ettim başka kaç site kabul edecek ?Adam o nicki kullanıyorda nasıl ? asd1 asd26 asd89 gibi kullanır.O halde öyle kaydetsin.

Normalde sorun çıkartır 3 karakterden aşşağısı .Öyle nickte girilmesin.

asd@guerrillamail.com

bu tip mailler kullandığım için karakterle bi sorunum yok benim.

3 karakterli kayıt edilememesi eksiklik olarak göründü gözüme söyliyim dedim.ister yaparsın ister yapmassın senin biliceğin iş sonuçta.ama fikir güzel yani.tebrikler

hee ben asd diye bir nick kaydetmedim mi?kaydettim tabii :D

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:
    kendimi fişletmem bilader :D

kaderde varsa buna ramen gidersin hoca :D

&metanet zamanında yaho aramayı düşündü yada başkası fark etmes...önemli olan icraate dökmek ;)

& noktalivirgül hocam kaydet kaydette bi trim işi çözer :D sitede katı kurallar olmayacak çeşitli yasakları delici yöntemleri bulan kullana bilecek süprüzler var çeşitli onlaır uygulayacağım bir iki problemi çözer çözmez

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

Juba'yı hemen zimmetledim :D

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Son kayıt olan 10 nicki anasayfada göstertsen nasıl olurdu acaba?

Naber la?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

sanane bunu yazdı:
    Son kayıt olan 10 nicki anasayfada göstertsen nasıl olurdu acaba?

olur aslında gösterebilirim de bu iş ne bileyim portal şu buya dönmesin diye böyle yaptım.Yani son 10 üye , hit 10 üye istekleri çıkmasın :)

Fakat portalın en altına sıralaya bilirim.

--

denedimde biraz sorun oluyor bakıcam ama öylşe birşey yapaiblirim.

edit:

aslında üye nickini boş bırakınca otomatik bütün üyeleri gsöteriyordu fakat engelledim onu :)..belki tekrar serbest bırakırım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Birde aklıma nicklerin anlamlarını yazabileceğimiz bi kısım olsa güzel olur gibi geldi. Gereksizde olabilir :)

Naber la?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

NoktaliVirgul bunu yazdı:
    benim nickim 3 kaarakterli ama kayıt edilmiyo.illa 4 karakter mi olmak zorunda.saçma olmuş 4 karakter şeysi.3 harfli bi sürü nickte insan tanıyom.onları bulamıycam şimdi :D

hoca neden noktalivirgul ???

hangi mailde 3 karakterli mail alabiliyorsun.Karaktersiz insan :D(alınma aklıma geldi)

hocam şaka bi yana 3 karakterli ben kabul ettim başka kaç site kabul edecek ?Adam o nicki kullanıyorda nasıl ? asd1 asd26 asd89 gibi kullanır.O halde öyle kaydetsin.

Normalde sorun çıkartır 3 karakterden aşşağısı .Öyle nickte girilmesin.

&azaril_baba

bu sefer bak paralı alan bile aldım :D umud ediyorum gelişecek.Fikir aniden gelişti.Normalde bulduğum fikirler hep yapılan şeylerdi.Farklı birşey olunca sitede açtım.Daha gelecek farklı fikirler 2 bomba projem daha var.Onları geliştiricem inanıyorum ki benim poralımı herkes kullanacak.Yazıcam portla ve çok büyük değişikliklerle.

ADam ben yazdım desin :) fark etmes.FAkat bana muhtaç kalacak.Girip sitemden son sürmünü güncelleyecek.Copyrigt yok birşey yok.Canı isterse vicdanı el verirse linkler, dostlar kısmına ekler sitemi.İStemiyorsa fark etmez.

İki projenin yanında protalı çıkartırsam kendi protal sitemde 3-4 proje daha olacak.Yani çok büyük değil fakat üyelerin kullanabileceği çeşitli şeyler ;)

edit:

bu projeleri ne zaman tamamlarım bilmiyorum fakat kıbrısta canım sıkıldıkça, yeni şeyler öğrendikçe vs.. açık protlaı geliştiririm.

Hack sitesi kurdugundada öle diyordun hoca:)) domainde almıştın hacklendin filan hayal oldu gitti oda okadar programlama filan kasıcam dedin askıda kaldı gitti umarım bunu başarırsın ne diyebilirimki başka.

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

hacı şu arama şeysi ajaxlı olsa güzel olabılır gıbıme gelıyor :)

birde uye adları seolu olsa :)   nickmator.com/uye/nickimiz   gibi :)

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

eet öyle olsa güzel olur

hatta direk  " nickmator.com/uyeadi " olsa daha iyi olur :D

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

iLLuMiNaTi bunu yazdı:
    kendimi fişletmem bilader :D

& noktalivirgül hocam kaydet kaydette bi trim işi çözer :D sitede katı kurallar olmayacak çeşitli yasakları delici yöntemleri bulan kullana bilecek süprüzler var çeşitli onlaır uygulayacağım bir iki problemi çözer çözmez

istersen benim kaydettiğim nicki trim'le bi dene :) süprüz'ü bekliyom :)

kaydettiğim nick: asd

bu arada açılmıyo site. :s

"object moved" diyor an itibariyle

birde ajax ve seo olursa daha hoş durur.zaten söyleyenler olmuş.kırmızı bi ajax dönen şeyi yaparsın.çok güzel olur 

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
Toplam Hit: 14640 Toplam Mesaj: 87