Nicola Tesla (Full Film) Xvid

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    hocam ben ona da bakmistim ama onun romence alt yazısını bulmustum yanlıs hatırlamıyorsam.

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

arkadaslar araya sinav haftasi girdigi icin alt yaziya 1 hadtaligina ara veriyorum... devam ettirmek isteyen varsa proje dosyasini yollarim... eger beklerim diyorsaniz 1-2 haftaya kadar bitiricem... ;)

Shaban Interactive Pro.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

Dj_Lethal bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaslar araya sinav haftasi girdigi icin alt yaziya 1 hadtaligina ara veriyorum... devam ettirmek isteyen varsa proje dosyasini yollarim... eger beklerim diyorsaniz 1-2 haftaya kadar bitiricem... ;)

ya upload et. dil bilen cok kişi var. herkes bir cümle çevirse çoktan biterdi.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Benim arkadaşta bugün telefon açtı,bazı sahnelerde türkçesini bilmediği çok kelimeyle karşılaşmış yarın sırpçası daha iyi olan bir arkadaşına gidecekmiş o kısımların çevirisi için büyük ihtimal yarın olmadı en geç pazara yollarım dedi.1-2 gün daha bekliyeceğiz anlaşılan :/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek
    bak bende tam pm atıcaktım sana sayfayı güncelledim yazmışın :D abi olsun artık ama ki :S
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek
    biriside rapid dışında başka bi yere upload etse bunu : /

www.yesilgrow.com - Growshop
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    Benim arkadaşta bugün telefon açtı,bazı sahnelerde türkçesini bilmediği çok kelimeyle karşılaşmış yarın sırpçası daha iyi olan bir arkadaşına gidecekmiş o kısımların çevirisi için büyük ihtimal yarın olmadı en geç pazara yollarım dedi.1-2 gün daha bekliyeceğiz anlaşılan :/

son durum nedir?

enjoy i'm vaccinated
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mayla
    mayla's avatar
    Erkek

Nikola Tesla nın Margarat Cheney tarafından yazılmış Okhan Gündüz tarafından türkçeye çevirilmiş olan Tesla Anlaşılamamış Dahi adlı bir biyografisi var.

Tesla'yı daha yakından tanımak isteyenler bu kitabı mutlaka okumalıdır.

http://kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=65210&sa=39705731

bu arada altyazıyı sabırsızlıkla bekliyoruz.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Walla artık bende sinirlendim yani arkadaş iice salladı sanırım beni.Topiğe yazmiyim dedim altyazıyı alana kadar, en son yazan kısmında nickim görülünce millet boş bir sevince kapılmasın diye ama madem ki konu anasayfaya gelmiş ;
    Mailide copy-paste ettiğim gibi perşembeden pazara döndü 2 gün sonra 1 hafta olacak bu pazar demişti geçen hafta için yani bu önumuzdeki pazarıda kast etmiş olamaz bu saatte rahatsız etmek istemiyorum ama yarın sabah ezanında kaldırıcam bende sizin bildiğiniz kadarını bılıyorum walla en son işte çevireediği yerler için bi arkadaşından yardım alacaktı,c.tesi olmadı pazar en geç p.tesi olur demişti.Yarın söylicem sana guvenerek onca insana söz verdim lütfen artık en kısa zamanda bitirip yolla diyecem burda göt altına girende ben oluyorum bunuda düşünmesi lazım !..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    hocam ingilizce altyazısı varsa koy buraya kimler altyazıyı çevirmeye zaman ayırabilir ona bakalım sonra mürit sayısına göre sayfayı bölümlendirip her müride belli bi satır aralığı verelim sonra herkes yine organizasyonu yapan müride upload etsin o birleştirsin dağıttığı satır aralığına göre çok hoş olur yalnız müridler elinden geldiğince düzgün cümleler kursun tarzanca bırakmasın yapalım bunu bence
Toplam Hit: 22382 Toplam Mesaj: 105