Nicola Tesla (Full Film) Xvid

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
     dille ilgiki evabına  dille ilginoel_baba bunu yazdı:
    -----------------------------

be_cool bunu yazdı:
    ise bak benim annemde 6 dil biliyor ana diligibi 1tanede cat pat toplam 7 :D sarısın bide ha

Annen devrelerle falan da uğraşıyo mu!

..sgdgsd yada siktir et taşak geçmeden net bi şekilde sorayım:

Bize ne ananın kaç dil bildiğinden ziyade sarışın olduğundan? Nedir yani! 

kücük bir tebessüm yaratmak istemistim ve istendimi biline bilecegi ben orda arkadasın 9 dille ilgili cevabını alıntı yapıp sösyledim 

hem bizene diyip ilgilenmiyorum diyorsun ozaman niye soruyosun ilgilenmemeye devam et

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

arkadaslar isten firsat bulamadigim icin cevirmeyle ugrasamiyorum. kaldigim yerden devam etmek isteyen arkadaslar icin yaptigim kadarini buraya ekliyorum... Altyazilar filmin tam basladigi yerden itibaren basliyor. en bastaki anlatimlari dahil etmedim....

Buyurun link: http://rapidshare.com/files/200056221/Nikola_altyazi_projesi.sup.html

Shaban Interactive Pro.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    baya bir hortlatmak oldu ama :| yokmu türkçe alt yazı ya :|

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Toma2Gm
    Toma2Gm's avatar
    Erkek
    bende çokı severim adamı

Profile Tıkla Anlarsın?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

bi alt yazı yapın yaw 

13 hazıran 2009 

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    mq kız satışa getirdi olayı bende dilenci gibi nerde kaldı falan diye sormadım sömesterda hazırlayacaktı güya olayı sonradan pm le falan soran çok oldu açıkladım dinleyerek çeviri yapabilecek kadar bi yeteneğim yok ingilizce alt yazısı olsa zaten dakka durmayacam çevirmeye başlayacam bi kaç ingilizce öğretmeni arkadaş var onlardan rica edicem ama ikiside download yapmayı bile bilmeyen insanlar ancak hem onlar hemde benim için müsait bir zaman ayarlayacam evime çağırıcam ki öyle çevirsinler ama sözüm söz bu filmin çevirisi için elimden geleni yapıyorum ve yapmayada devam edicem.. hatta düşündümde henüz öğretmenliği bitirmemiş arkadaşlarımda var tatilde geldiklerinde birde onlara söylerim onlar en azından download mownload anlayan insanlar ama dinleyerek çevirebilme yetenekleri ne ölçüde bir fikrim yok ondan.. neyse gelsinler bi ben elimden geleni yapıcam onlara reddedemeyeceği tekliflerim var (:

Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek
    beyler ingilizce altyazısı var ise ben çevirebilirm yukardaki link ölmüş

Boş sayfaya imza atmam!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    up ! :D

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    altyazı önemli bişeymiş.

All I need is a possibility.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

bugün gördüğüm topik üzerine aklıma geldi.Az önce aradım arkadaşı ingiliz dili ve edebiyatı okudu dinleyerek ne kadarını çevirebilirim bilemem ama tabi ki gelip bi bakarız dedi.Yarın akşama müsait olduğunu söyledi ben gidip alıcam arkadaşı bizzat olm 1 sene oldu halen uğraşıyoruz şu lanetin çevirisi için halen alt yazıda çıkmadı ingilizce bildiğim kadarıyla ama sizde bişeyler yapın eş dost grammer önemli değil turistlerle sürekli diyalog halinde olan veya ingilizce konusulan bir memlekette 1-2 sene kalmış birisi rahatlıkla çevirebilir.sorun soruşturun halledelim artık şu işi !

Hepsini çeviremezse de çevirdiğimiz kadarını senkronlu şekilde upload edicem umarım tez zamanda birileri kaldığımız yerden devam edip halledebilir gerçi Lethal'in dediği kadar sade bir ingilizce kullanılmışsa konusmalarda tahminim oki hepsinide çevirir arkadaş ama yinede grammerle dinlemek çok farklı şeyler o yüzden fazla umutlu konusup tekrar bir hayal kırıklığı yaşatmak istemem kimseye ne diyelim inşallah hayırlısıyla olur bu sefer..

Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 22388 Toplam Mesaj: 105