Nicola Tesla (Full Film) Xvid

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi

@Nikoteen ; olur aksaklıklar her zaman.. arkadaşın ne zaman çevirirse kabulumuz zaten başka da seçeneğimiz yok . En azından kendi adıma. :) Sen bu konuda kendini sorumlu hissetmemelisin. Aracısın sonuçta. Hem bir sonuç alınmasa da uğraşın için yine teşekkürler.

@MaTRiXe ; sorun da o ya , ing. altyazısı yok filmin yani onca aramalara rağmen bulunamadı : ) 

allcolorsarebeautiful.net
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    MaTRiXe bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam ingilizce altyazısı varsa koy buraya kimler altyazıyı çevirmeye zaman ayırabilir ona bakalım sonra mürit sayısına göre sayfayı bölümlendirip her müride belli bi satır aralığı verelim sonra herkes yine organizasyonu yapan müride upload etsin o birleştirsin dağıttığı satır aralığına göre çok hoş olur yalnız müridler elinden geldiğince düzgün cümleler kursun tarzanca bırakmasın yapalım bunu bence

----------------------------

matrix nan posltlari okumuyon mu :? ;)

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    thrbtcell bunu yazdı:

matrix nan posltlari okumuyon mu :? ;)

alayını okuyorum da başka bi konuyla karıştırdım anlaşılan hazırlık okuyan biri kolayca anlar gibi bi post geçiyodu öle bi karılıklık oldu işte beklicez öleyse
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Walla değil hazırlık yılalrdır ingilizce okuyorum ama dinleyerek çeviri yapam zaten dinledim yapamadım da bilmediğim çok kelime çıktı..

Malumnuz tbt üç beş gündür yoktu yeni yazabiliyorum arkadaş anlamadığı yerler için birisiin yardımıı alacaktı ya oda sınavlardan sonra yapsak demiş bizimkide üsteleyememiş.Sınavlar bitince artık bu altyazıyı alıcaz ama benim arkadaştan ama Dj_Lethal'den gönlünüzü ferah tutun ;)

Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Filmin 9dklık kısmını çevirmiş arkadaş sınavlar zamanında sadece yarın yani bugun (salı) ülkesine dönecek tatil için orda hepsini rahat rahat çeviririm,abime yaptırtırım onun sırpçası benden çok daha iyi dedi.Burda olan arkadaşı da yardımcı olamamış onunda sınavları oldugu için.Beklettiği için herkesten özür diledi kıza fırça çektik sizin için kıymetinizi bilin :D Çevirinin nasıl gittiğini merak eden varsa upload ettim ama hiç gözden geçirmedim türkçe cümlelerden devrik yapılar falan olabilir sen kontrol edip düzeltirsin dedi bende sen çevirde o işin en kolay kısmı dedim :) Merak eden varsa inceleyebilir ;http://www.speedyshare.com/294506354.html

Troubles'll come & they'll pass
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

Divxplaneti kınıyorum :\

Hustle dizisininde 2-3-4 sezonlarında Alt yazı sikintisi yaşanmıştır :S

Dipnot olsun Hustlenin alt yazı prob çözülürse haberimiz ossun.. :W 

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    bide burdan yaziyim.. acaba altyazi ne alemde.. sadece soruyum dedim nikoteen :P

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    Dj_Lethal bunu yazdı:

scuderia bunu yazdı:
    az önce izledim bu adamın belgeselini trtde bilimin serüveninde baya aşmış bi insan 85 yaşında ölmüş günde 20 saatlik bir çalışma temposu var dedi 9 dil konuşabiliyomuş edisonun en büyük rakibi...
    dostum belgeselinde kesilmis birsuru yer var. bu filmde asil olaylari anlatiyor... Tesla full olarak 6 dil biliyodu. geri kalan 3 tanesini de cat pat konusuyodu.

Lem dusunuyorum da adami baltalmasaymislar suan herkes elektrigi oksijen gibi beles kullaniyor olurdu...

Edison ibnesine de bir cift lafim var ak :P defolsun, hoca edisonla ilgili odev verse bile o adami arasitmaya deymez :S

ise bak benim annemde 6 dil biliyor ana diligibi 1tanede cat pat toplam 7 :D sarısın bide ha

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

be_cool bunu yazdı:
    ise bak benim annemde 6 dil biliyor ana diligibi 1tanede cat pat toplam 7 :D sarısın bide ha

Annen devrelerle falan da uğraşıyo mu!

..sgdgsd yada siktir et taşak geçmeden net bi şekilde sorayım:

Bize ne ananın kaç dil bildiğinden ziyade sarışın olduğundan? Nedir yani! 

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek

Konu Dj_Lethal tarafından 26 Aralik 2008 (Cuma) 23:04 tarihinde açıldı.

Bu gün Tarihi : 15 Şubat 2009

Emek veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum birşeyler yapmaya çalışıyorlar ama :S Lütfen bir Türkçe Altyazı yapın artık :/

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
Toplam Hit: 22397 Toplam Mesaj: 105