Nicola Tesla (Full Film) Xvid
-
@Nikoteen ; olur aksaklıklar her zaman.. arkadaşın ne zaman çevirirse kabulumuz zaten başka da seçeneğimiz yok . En azından kendi adıma. :) Sen bu konuda kendini sorumlu hissetmemelisin. Aracısın sonuçta. Hem bir sonuç alınmasa da uğraşın için yine teşekkürler.
@MaTRiXe ; sorun da o ya , ing. altyazısı yok filmin yani onca aramalara rağmen bulunamadı : ) -
MaTRiXe bunu yazdı:
-----------------------------
hocam ingilizce altyazısı varsa koy buraya kimler altyazıyı çevirmeye zaman ayırabilir ona bakalım sonra mürit sayısına göre sayfayı bölümlendirip her müride belli bi satır aralığı verelim sonra herkes yine organizasyonu yapan müride upload etsin o birleştirsin dağıttığı satır aralığına göre çok hoş olur yalnız müridler elinden geldiğince düzgün cümleler kursun tarzanca bırakmasın yapalım bunu bence----------------------------
matrix nan posltlari okumuyon mu :? ;)
-
thrbtcell bunu yazdı:
matrix nan posltlari okumuyon mu :? ;)
alayını okuyorum da başka bi konuyla karıştırdım anlaşılan hazırlık okuyan biri kolayca anlar gibi bi post geçiyodu öle bi karılıklık oldu işte beklicez öleyse
-
Walla değil hazırlık yılalrdır ingilizce okuyorum ama dinleyerek çeviri yapam zaten dinledim yapamadım da bilmediğim çok kelime çıktı..
Malumnuz tbt üç beş gündür yoktu yeni yazabiliyorum arkadaş anlamadığı yerler için birisiin yardımıı alacaktı ya oda sınavlardan sonra yapsak demiş bizimkide üsteleyememiş.Sınavlar bitince artık bu altyazıyı alıcaz ama benim arkadaştan ama Dj_Lethal'den gönlünüzü ferah tutun ;) -
Filmin 9dklık kısmını çevirmiş arkadaş sınavlar zamanında sadece yarın yani bugun (salı) ülkesine dönecek tatil için orda hepsini rahat rahat çeviririm,abime yaptırtırım onun sırpçası benden çok daha iyi dedi.Burda olan arkadaşı da yardımcı olamamış onunda sınavları oldugu için.Beklettiği için herkesten özür diledi kıza fırça çektik sizin için kıymetinizi bilin :D Çevirinin nasıl gittiğini merak eden varsa upload ettim ama hiç gözden geçirmedim türkçe cümlelerden devrik yapılar falan olabilir sen kontrol edip düzeltirsin dedi bende sen çevirde o işin en kolay kısmı dedim :) Merak eden varsa inceleyebilir ;http://www.speedyshare.com/294506354.html
-
Divxplaneti kınıyorum :\
Hustle dizisininde 2-3-4 sezonlarında Alt yazı sikintisi yaşanmıştır :S
Dipnot olsun Hustlenin alt yazı prob çözülürse haberimiz ossun.. :W
-
bide burdan yaziyim.. acaba altyazi ne alemde.. sadece soruyum dedim nikoteen :P
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
-----------------------------scuderia bunu yazdı:
az önce izledim bu adamın belgeselini trtde bilimin serüveninde baya aşmış bi insan 85 yaşında ölmüş günde 20 saatlik bir çalışma temposu var dedi 9 dil konuşabiliyomuş edisonun en büyük rakibi...
dostum belgeselinde kesilmis birsuru yer var. bu filmde asil olaylari anlatiyor... Tesla full olarak 6 dil biliyodu. geri kalan 3 tanesini de cat pat konusuyodu.Lem dusunuyorum da adami baltalmasaymislar suan herkes elektrigi oksijen gibi beles kullaniyor olurdu...
Edison ibnesine de bir cift lafim var ak :P defolsun, hoca edisonla ilgili odev verse bile o adami arasitmaya deymez :S
ise bak benim annemde 6 dil biliyor ana diligibi 1tanede cat pat toplam 7 :D sarısın bide ha -
be_cool bunu yazdı:
ise bak benim annemde 6 dil biliyor ana diligibi 1tanede cat pat toplam 7 :D sarısın bide ha
-----------------------------Annen devrelerle falan da uğraşıyo mu!
..sgdgsd yada siktir et taşak geçmeden net bi şekilde sorayım:
Bize ne ananın kaç dil bildiğinden ziyade sarışın olduğundan? Nedir yani!
-
Konu Dj_Lethal tarafından 26 Aralik 2008 (Cuma) 23:04 tarihinde açıldı.
Bu gün Tarihi : 15 Şubat 2009Emek veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum birşeyler yapmaya çalışıyorlar ama :S Lütfen bir Türkçe Altyazı yapın artık :/