Nicola Tesla (Full Film) Xvid

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaPTiXX
    CaPTiXX's avatar
    Erkek

la bu adam ışınlanmanın temellerini atan,hatta kendisinin eceliyle değil kendisini ışınlamaya çalışırken öldüğü iddia edilen adam olması lazım..sen kendini molekülleirne bilmemneyine ayır geri toplayama öl:D adam bak la:D şey vardı ya bide rahipmiydi neydi binlerce uçan balonla havalanmış gitmiş bidaha gelmemiş aq:D ne insanlar var..töbe Yarabbim:)

bu arada altyaı falan bulan olursa paylaşıversin bi zhmet;)

Hakanlar Hakanı, Sultanlar Sultanı Cennetmekan II.Abdulhamid Han..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stevie
    Stevie's avatar
    Erkek
    olum isini adi verdigi silahini abd ordusuna sunduktan 3 gun sonra otel odasinda olu bulunmus. ayrica havadan urettigi enerjiyle gene kendi tassarladigi arabayi calistirdigi ancak kusturuldugu icin mi bilemem kimseyle paylasmadigi soylenir. hatta akrabalariyla beraber arabayi surmusler.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

arkadaslar filmin gercek adi "The Secrets Of Nicola Tesla" dir, filmini ararken birtek bunu bulabilidim... ama super bir film... Edison ibnesinin nasil bir pislik oldugunu da gosteriyor...

Film ingilizcedir ve anlasilirkonusuyorlar. tabi tesla 6 dil bildigi icin arada fransizca, italyanca ve rusca da konusuyor....

iyonosferle ilgili super sahneler var...

Shaban Interactive Pro.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    xz bunu yazdı:
    -----------------------------

geçen senenin bir filmi vardı, the prestige. yine tesla ve sırları ile ilgili ama biraz holivud tipi bir film olsada genede izlemeyedeğer

http://www.imdb.com/title/tt0482571/

Gerçekten çok hoş bi filmdi bu.. Ve baya ilginç olaylara değiniyo. Edison ipnesi labaratuarını yakıodu bunun :D

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    eyw. dostum çok makbule geçti
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    xz bunu yazdı:

geçen senenin bir filmi vardı, the prestige. yine tesla ve sırları ile ilgili ama biraz holivud tipi bir film olsada genede izlemeyedeğer

http://www.imdb.com/title/tt0482571/

güzel filmdi hakkaten olaylar tesla üzerine kurgulanmamış olsa da bilgi veriyor
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi
    Tr altyazı bulamadım , elinde olan bulan eden paylaşmak isteyen falan olursa çok dua ederim.

allcolorsarebeautiful.net
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Stigma bunu yazdı:
    Tr altyazı bulamadım , elinde olan bulan eden paylaşmak isteyen falan olursa çok dua ederim.
    yha sabahtan beri TR Alt yazi ariyorum :S hivbiryerde yok.... sadece "sirbian" language alt yazisi var.

vakit bulursam bugece Tum filmi turkceye ceviricem (altyazi yapabilen varsa, time codlariyla birlikte atarim buraya).

Shaban Interactive Pro.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    ingilizce altyazsi varsa link koyun.. birkac kisi cevirsin ... bitane ceviriyim dedim bitmedi yaw 3 gunde..  subtile workshop kullanmistim..

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    thrbtcell bunu yazdı:
    ingilizce altyazsi varsa link koyun.. birkac kisi cevirsin ... bitane ceviriyim dedim bitmedi yaw 3 gunde..  subtile workshop kullanmistim..
    hocam isin ilginc yani ingilizce altyazisi da yok :P film zaten ingilizce. dinleyerek cevirmek gerek...

Shaban Interactive Pro.
Toplam Hit: 20801 Toplam Mesaj: 105