Nicola Tesla (Full Film) Xvid
-
la bu adam ışınlanmanın temellerini atan,hatta kendisinin eceliyle değil kendisini ışınlamaya çalışırken öldüğü iddia edilen adam olması lazım..sen kendini molekülleirne bilmemneyine ayır geri toplayama öl:D adam bak la:D şey vardı ya bide rahipmiydi neydi binlerce uçan balonla havalanmış gitmiş bidaha gelmemiş aq:D ne insanlar var..töbe Yarabbim:)
bu arada altyaı falan bulan olursa paylaşıversin bi zhmet;)
-
olum isini adi verdigi silahini abd ordusuna sunduktan 3 gun sonra otel odasinda olu bulunmus. ayrica havadan urettigi enerjiyle gene kendi tassarladigi arabayi calistirdigi ancak kusturuldugu icin mi bilemem kimseyle paylasmadigi soylenir. hatta akrabalariyla beraber arabayi surmusler.
-
arkadaslar filmin gercek adi "The Secrets Of Nicola Tesla" dir, filmini ararken birtek bunu bulabilidim... ama super bir film... Edison ibnesinin nasil bir pislik oldugunu da gosteriyor...
Film ingilizcedir ve anlasilirkonusuyorlar. tabi tesla 6 dil bildigi icin arada fransizca, italyanca ve rusca da konusuyor....
iyonosferle ilgili super sahneler var...
-
xz bunu yazdı:
-----------------------------geçen senenin bir filmi vardı, the prestige. yine tesla ve sırları ile ilgili ama biraz holivud tipi bir film olsada genede izlemeyedeğer
http://www.imdb.com/title/tt0482571/
-----------------------------Gerçekten çok hoş bi filmdi bu.. Ve baya ilginç olaylara değiniyo. Edison ipnesi labaratuarını yakıodu bunun :D
-
eyw. dostum çok makbule geçti
-
xz bunu yazdı:
-----------------------------geçen senenin bir filmi vardı, the prestige. yine tesla ve sırları ile ilgili ama biraz holivud tipi bir film olsada genede izlemeyedeğer
http://www.imdb.com/title/tt0482571/
-----------------------------
güzel filmdi hakkaten olaylar tesla üzerine kurgulanmamış olsa da bilgi veriyor
-
Tr altyazı bulamadım , elinde olan bulan eden paylaşmak isteyen falan olursa çok dua ederim.
-
Stigma bunu yazdı:
Tr altyazı bulamadım , elinde olan bulan eden paylaşmak isteyen falan olursa çok dua ederim.
yha sabahtan beri TR Alt yazi ariyorum :S hivbiryerde yok.... sadece "sirbian" language alt yazisi var.vakit bulursam bugece Tum filmi turkceye ceviricem (altyazi yapabilen varsa, time codlariyla birlikte atarim buraya).
-
ingilizce altyazsi varsa link koyun.. birkac kisi cevirsin ... bitane ceviriyim dedim bitmedi yaw 3 gunde.. subtile workshop kullanmistim..
-
thrbtcell bunu yazdı:
ingilizce altyazsi varsa link koyun.. birkac kisi cevirsin ... bitane ceviriyim dedim bitmedi yaw 3 gunde.. subtile workshop kullanmistim..
hocam isin ilginc yani ingilizce altyazisi da yok :P film zaten ingilizce. dinleyerek cevirmek gerek...