Nie Geriyiz??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    real kurd. senin öyle bişey hoşuna gitmiyosa gitmez. bu senin sorunun. benimde emolar ibneler hiç hoşuma gitmiyo mesela. hatta nefret ediyorum. ama herhangi bişey yapmam.yapamam. çünkü böyle bi hakkı kendimde görmüyorum. başkasıda senin tipini begenmez, saç tıraşını begenmez , konusmanı begenmez , sen ne dersin ? sanane. o kadar basit olay. herkes kendine yaşar

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

Kimse kusura bakmasın hoca..

Rock/ metal muzigi(belli gruplar vs haric bi elin parmagını gecmez), siyah giyinmeyi satanizmle bagdaştıran veya tam tersi bi mini etek giyen kıza tacizde bulunan..Buna izin vermeyen, kupe takan insana uzaylı gibi bakan ve onla sırf boyle oldugu icin saldırmaya,laf sokmaya,kavga cıkarmaya calısan insanlar faşisttir,geridir,beyni calısmıyodur,bagnazdır!

Bende bi anımı anlatayım..

Bundan 2 sene once falan yakısacagını dusunerekten kulagımı deldirdim hoca..Bi gun otobusle okula gidiyorum işte oturcak yer yok otobuste dolu sayılır..3 tane lavuk diyorum onlara baktım sol tarafımda otobusun en arkasında benim kupeye laf atıyolar..ulea kulaga bak ,deldirmis,gulusmeler vs vs bagırarak..Yani gel anamı s**k der gibisinden..Ben tek oldugum icin yine alttan aldım hadi dedim biraz daha susayım baktım lavuklar adam akıllı takılmıcaklar..Bi sorunmu var bilader ne bakıyonuz tarzı olaya girdim..hemen o.c'ları işi ciddiye almaya baktılar sonra yakısmıs kardes ona bakıyoz tarzı muhabbetler..Sonra ben yıne usteledım sıze ne lan yakısmasından diye daha sonradan muhabbete sardılar..Yok kardes yakısmıs vs onu soyluyoduk nerelisin,okulamı vs vs diye..

Bi soz vardı tam aklıma gelmedi suanda..Anlıcagın bu ulkede bu tiplere ses cıkarmazsak dahada tepemize binerler..

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi

bu coğrafya erkeğinin büyük bir bölümünde kadına laf atma potansiyeli var zaten açık olsun,kapalı olsun,güzel ,çirkin,dekolteli,hoş giyimli,kötü giyinmiş,ortalıkta rezil kıyafetlerle dolaşmış,çok düzgün olmuş yurdum erkeği nedense her durumda laf atmaya hazır hatta böyle birinin yanından hızlıca geçiyorsun adam sana laf atmayı kafaya o anda koyuyor ne diyeceğini bilemiyor mesela ben esmerim adamın teki arkamdan bağırıyordu

'Ne kadar güzelsin sarışınım !!' diyor baktım etrafta kimse yok o can havliyle laf atması gerekiyordu(!) bir şekilde böyle ifade etti kendisini öküz arkadaşım(!)

yani kadın hertürlü laf yiyor seni özellikle kayırmıyorlar gothicsin die kadın hertürlü taciz edildiği için çok sıradan geliyor artık..ne yazık ki..

Neden böyleyiz valla bilmiyorum belki de herkes öyledir amerikada falan da durum değişmiyor da avrupada belki ama biz milletçe ayrı bir düşkünüz elalemin üstüne başına karışmaya yorum yapmaya tenkit etmeye çemkirmeye kafa göz yarmaya rahatsızlık verip kendimizi ''Dünya nın müdürü ''ilan etmeye düşkünüz hatta öyle bir toplumuz ki biz hiç görmediğimiz sadece internet üzerinden birkaç satır yazısını okuduğumuz insanlara bile laf atıyoruz ,düşün artık yolda görse şiddete meğillenmekten çekinmezler herhalde,öyle bir varlığız ,güzel insanlarız biz.

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    benim de uzun saçımla dalga geçerlerdi ayşe derlerdi bana ama ben takmazdım sende fazla takma hojaherkez bişeyle dalga geçiyor çekememezliklerinden bence:|

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek

dreampark87 bunu yazdı:
    -----------------------------
    benim de uzun saçımla dalga geçerlerdi ayşe derlerdi bana ama ben takmazdım sende fazla takma hojaherkez bişeyle dalga geçiyor çekememezliklerinden bence:|
    -----------------------------

hoca takamda adamsana takıcak ya bıçak muştayla dolaşyımo slahta taşıcam yeter bıktırdılar sanane sizene kardeşleirm istedimi giyerim ya allahım yani kimseye laf atmamgiderim onlar delikanlyımı diyip tüm elelemin kızlarına laf atar ben efendigibi kafeyegireirm çayımı içerim giderim alışverişmi yaparım kismeye bakmam alfa tmam giderim birileri sopa nevarsa dalcak kibuna eminim napcaz artık bilmiyorm

Bozamaz Aramızı Yarasa
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi
    petal süper analiz etmiş.. Ek olarak, sadece erkeklerle sınırlı değil bu laf atmalar, eleştirmeler, salt görünüşü ele alarak o kişi hakkında, kendi çaplarında psikolojik ve fiziksel değerlendirme yapmalar fln.. Anneler, babalar, akrabalar, koca koca olgun davranması gereken teyzeler amcalar, zeka özürlü kızlar hiç çekinmeden dış görünüş yüzünden bi kişiyi toplumdan dışlayabiliyor ve yukarıda bahsedilen hayali linç etme olaylarına dahil edebiliyorlar.. kimse kimsenin giyim kuşamına karışamaz, isteyen küpe de takar, siyah da giyinir, saçını da uzatır.. 5-6 yıl evvel vardı siyah giyenleri satanist ilan etmeler.. hala bu tür şeylerin var olması şaşırttı beni doğrusu..

allcolorsarebeautiful.net
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bertanyus
    bertanyus's avatar
    Erkek
    tamam belli sınırlar içerisinde herkes istediği rengi vs. giyer ama bu aşırı uçlardaki tarzlara ben karşıyım, nasıl ki bi insanın cüppeyle, sarıkla gezinmesine karşıysam. sonuçta bu ülkede kıyafet devrimi diye bişey oldu zamanında. tamam o zamanlar geçiş dönemiydi sert kurallar gerekti ama bence şu an tekrardan kopmuş durumdayız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boyfromsmyrna
    boyfromsmyrna's avatar
    Erkek

"Nie" geriyiz? Bu yüzden...

bu gün biri bana 67. yorumumu yapçak.... :p çok klasik adamım.. kalsın böle.. en az bi yıldır bu deişmedi:).. yapıver sende şu yorumu:p..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    Anlatamadım galiba hocalar.Burası avrupa veya amerika değil.Burası asya ülkesidir.Sosyal yapısı farklı. Düşünce ve zihniyet farklı. Burda giyersen dayak yersin.Ordan geçenlerde destek verir.Daha tartışılcak bi tarafı yok.Çok istiyenler başka ülkeye giderler.Burası türkiye.Bunu asla değiştiremessiniz.Ha belki 10 yıl sonra felan değişir.Çünkü sosyal çözülme yozlaşma bizdede son zamanlarda baya ivme kazandı.Bugun bu ülkede belgeseller yerine magazin programları daha çok izleniyorsa böyle şeylerinde olması normal.Giyerseniz dayak yersiniz.Bende biliyom saçımı dikerek dolaşmasını.Lakin yaşadıgım ülkede hoş karşılanmayacağınıda bilmeyecek kadar gerizekalı değilim.Dayak yiyeceğimi bile bile insanların tahrik olacağını bile bile çok açık veya çok marjinal giyinip dolaşmam!

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek
    Hoca kafana takma,istediğin gibi takıl.İstediğin gibi giyin ve gez.Kimsenin sana bir şey demeye hakkı yok.

Pragmatism&Realism
Toplam Hit: 10465 Toplam Mesaj: 83