Nie Geriyiz??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek

Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
    -----------------------------
    azrail_rapi bunu yazdı:
    bazi küçük beyinli mahalle sakinleri oğulun satanist olmuş diyo aq kıl oldum
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=73879&sayfa=9#749272
    bak azrail ne buldum :)
    "satanist yok mu lan :D"
    abi kendin istiyosun adamların demesini biz napalım ;)

kizlari güzel oluyoda geyiğe vurmuştum :/

Bozamaz Aramızı Yarasa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek

buarada ben gothic mothic değilim =/ zumsukun verdiğilinktekide şakaamaçlı bebelerin açtığı bişi ben rock dinlerim siyah tkaılırım belki kıafetlerim gothic benzer

ama farkıda vardir 

Bozamaz Aramızı Yarasa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

edit: tam olarak katılmıyomuşum yazının tamamını okudum.
    yanlız başka bi husus var abi sana bi agresiflik gelmiş her konuda çok sinirleniyosun sanki. bak nickmator seni çok değiştirdi ha :)

abi son zamanlarda ciddi sinirlenmeye başladım bende bilmiyorum :)

abi öyle boş boş işlere kafa yoruyoruz ki.Yani adam diyor satanist msni lazım.Son diyor değilim.Büyük ihtimalle tamı tmaına satanist gibi giniyor bi iki resmini gördüm emo+satanist karışımı sonra da millet dayak atınca diyor ki neden geriyiz.

Arkadaş sen kedi keseceksin, milleti şeytan için kaçırıp keseceksin adamalrda öyle görünen birini öldüresiye döver.Laf anlatamazsın.Bu gün 5 düğme açık uzun yakalı gömlek olan ve ceketin üstüne çıkmış yakaları olan, kösele ayakkabı giyen, ibrahim tatlı ses falan dinleyen camı açan adam nasıl kro görünüyorsa bazı giyinişlerde emo, tikky, satanist vs.. görünür.

ya boşver hoca :) tartıştıkça geriliyorum.agresifim, kompleksliyim misali..

Millet dayak atıyorsa ya dayağa ramen giyersin yada milelte daha uygun bir tarz benimsersin.

bak bir iki götik resmi;

http://crazyprofile.com/myspace_graphics/imgs/gothic_girls028.jpg
    http://img.blogcu.com/uploads/avatars/509182_4341.jpg
    http://img0.liveinternet.ru/images/attach/b/2/20/645/20645121_gothic_darkwave1.jpg

kimse kusura bakmasın arkadaş böyle tiplere Türkiyede özgürlük olarak bakmazlar hele hele sakaryada.

Eskişehirde bir nebze müsade vardır, izmirde baya baya müsade edilir.Erzurma git evire çevire dövmeyi bırka evire çevire..

Bir arkadaşta demiş ben şortla geziyorum diye.O işte sizin şehirin geri kafalılığıdır.Eskişehirde yıllar önce şortla gezeni ayıplarlarken dayım şortla geziyormuş.Sonunda alıştılar.Şimdi ben şortla geziyorum kimsenin dönüp baktığı bile yok.Bu iş büyükerşen gibi adamların ve milletin sanatta, bilinçte ilerlemesiyle olur.

Sen dinci bi cumhurbaşkanını sev Türkiyenin %85 i sevsin sonra şortla gezdimi dik dik bakıyorlar.Bekle yakında taşlarlarda.Sopa yememek, ayıplanmamak istiyorsan şehrine yaraşır dolaş.Yada aydın şehirlere git bu kadar basit.Ondan sonra zumsuk asabi oluyor.

Hangi şehirde ne tür insanların önünde nasıl gezeceğini bilmiyorsa ben napayım.Zaten eses yüzünden sakaryaya kılım.Ufacık bi şehir kalkıp götik olursan, emo olursan zikerler.Eskişehirde bile emoları istemiyoruz diye gruplar kuruluyor sakaryada götiklik hea ??

Güldürme beni.. 

edit:

Cradle-Of-Filth sana falan değil hea bu laflar :D la zumsuk bana nie patladın deme patlama meselesi değil.Benim böyle bi yapım var önce ufak yazarım sonra oturup adam gibi yazarım.

zumsuk bugün senin postları okumaya verdim. la kendimi kasıom valla :))
    bir de baba diyosun ya şortla geziyomuş dayım ilk başlarda tipi tip bakmışlar falan.
    abi şort giyildiğinde bakılcak bişey mi? bide erkek giyiyo yani kıllı bacaklar felan herif akşam eve gidip bacaklarımı düşünüp masturbasyon mu yapacak?
    yani bu şort meselesini hiç anlayamadım üstad. ya biz çok farklı bi çevrede büyümüşüz ya siz.
    şorttan nolcak aq.
    getirin slip mayo giyiyim :D

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

bir de baba diyosun ya şortla geziyomuş dayım ilk başlarda tipi tip bakmışlar falan.
    abi şort giyildiğinde bakılcak bişey mi? bide erkek giyiyo yani kıllı bacaklar felan herif akşam eve gidip bacaklarımı düşünüp masturbasyon mu yapacak?
    yani bu şort meselesini hiç anlayamadım üstad. ya biz çok farklı bi çevrede büyümüşüz ya siz.
    şorttan nolcak aq.

eskişehirin 15 sene öncesinde çıplak kollara çimcik atanlar vardı.Sopa çektikten sonra kalmadı böyleleri.

Demek istediğim şehrin gelişmesi.15 sene önce öyle olan bir şehir şimdi oldukça modern ve görüşlere saygılı bir şehir.Fakat sen kalkıp sakarya gibi bi yerde belki 15 belki 20 sene önceki eskişehirde yani şortla gezersen yine dışlanırsın.Nolcak meselesi değil.Git dışlayan adamlara sor.

Fakat şortla dolaşanlara bile gavur! gözüyle bakan zihniyet resimlerde veridiğim kara kara adamlara ne yapar sen düşün :). 

edit:

benim postları fazla kafana takma :D ilk yazdıklarımı özellikle.Büyük ihtimalle bi çok şeyi söylemek yerine kendimi sıktığım için garip garip anlamlar çıkabilir.Sonra o garip anlamlara bambaşka anlam yükleyen insanlar çıkar.Ben bu sefer koy gitsin deyip dalarım mesaja :D ondan sonra kafamdakilere rahat aktaracağım için birşeyler anlaya bilirsin (belki)

Muhtemelen 3 ay sonra bu konuyu hatırlamayacğaım bile.Olaki postuma denk gelirse ne yazmışım lan ben_? diyicem.mesajlarım genellikle +1-1 haftadaki psikolojik yapıma, o an neyle uğraştığıma falan bağı. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkwood
    darkwood's avatar
    Erkek

rapicim alınma ama mardinlisin galiba ordaki insanlarn birbirine saygısı olmadıgını düşünüyorum

hoş butaraflarda da yok ama kimse kimsenin giyimine kuşamına karşamaz ama türkiyede farklı insanlar

göze batıyo ayrıca emolarn kimseye zararı yok ama türkçeyi katletikleri için ibneleri sevmiyom

SEMPER PARATUS
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

şorttan nolcak aq.

eskişehirin 15 sene öncesinde çıplak kollara çimcik atanlar vardı.Sopa çektikten sonra kalmadı böyleleri.

Demek istediğim şehrin gelişmesi.15 sene önce öyle olan bir şehir şimdi oldukça modern ve görüşlere saygılı bir şehir.Fakat sen kalkıp sakarya gibi bi yerde belki 15 belki 20 sene önceki eskişehirde yani şortla gezersen yine dışlanırsın.Nolcak meselesi değil.Git dışlayan adamlara sor.

Fakat şortla dolaşanlara bile gavur! gözüyle bakan zihniyet resimlerde veridiğim kara kara adamlara ne yapar sen düşün :). 

edit:

benim postları fazla kafana takma :D ilk yazdıklarımı özellikle.Büyük ihtimalle bi çok şeyi söylemek yerine kendimi sıktığım için garip garip anlamlar çıkabilir.Sonra o garip anlamlara bambaşka anlam yükleyen insanlar çıkar.Ben bu sefer koy gitsin deyip dalarım mesaja :D ondan sonra kafamdakilere rahat aktaracağım için birşeyler anlaya bilirsin (belki)

Muhtemelen 3 ay sonra bu konuyu hatırlamayacğaım bile.Olaki postuma denk gelirse ne yazmışım lan ben_? diyicem.mesajlarım genellikle +1-1 haftadaki psikolojik yapıma, o an neyle uğraştığıma falan bağı. 

yok olm takılıyoruz işte.
    valla hacım bi yandan resim arşivini karıştırmaya başladım dedemin şortlu resmini arıyorum :D
    ama yok heralde pek yok.
    ama ankara da özellikle 10-15 sene önce kamu dairelerine etekle gitme zorunluluğu vardı. ve mini etekler hatırlayabiliyorum . kimse sallamıyodu bile o dönemde daha çocuktuk tabi. ama şimdi daha sallanıyo bu tip durumlar.
    özetle ankarada böyle bu durum hiç söz konusu olmadı o zamandan bu zamana(2-3 sene önceyi de alabilriz) ne mutlu...
    siyasete girmiyorum kesinliklen :)

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

valla hacım bi yandan resim arşivini karıştırmaya başladım dedemin şortlu resmini arıyorum :D
    ama yok heralde pek yok.
    ama ankara da özellikle 10-15 sene önce kamu dairelerine etekle gitme zorunluluğu vardı. ve mini etekler hatırlayabiliyorum . kimse sallamıyodu bile o dönemde daha çocuktuk tabi. ama şimdi daha sallanıyo bu tip durumlar.yani ankarada böyle bu durum hiç söz konusu olmadı o zamandan bu zamana ne mutlu...

eski Türk filmlerini izliyorum kadın sütyen donla.Şimdi çık sıkıysa.Önceden müslüman değildik şimdi mi müslüman olduk diye soruyorum kaç keredir.

Yemin ediyorum önceden daha aydın, daha ileriymiş giyim olarak.Şimdi kafa olarak geliştik fakat bilmiyorum ynalış var bir yerde.. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

ama yok heralde pek yok.
    ama ankara da özellikle 10-15 sene önce kamu dairelerine etekle gitme zorunluluğu vardı. ve mini etekler hatırlayabiliyorum . kimse sallamıyodu bile o dönemde daha çocuktuk tabi. ama şimdi daha sallanıyo bu tip durumlar.yani ankarada böyle bu durum hiç söz konusu olmadı o zamandan bu zamana ne mutlu...

eski Türk filmlerini izliyorum kadın sütyen donla.Şimdi çık sıkıysa.Önceden müslüman değildik şimdi mi müslüman olduk diye soruyorum kaç keredir.

Yemin ediyorum önceden daha aydın, daha ileriymiş giyim olarak.Şimdi kafa olarak geliştik fakat bilmiyorum ynalış var bir yerde.. 

tabi göt baş açmakla daha aydın, daha ileri olunmuyor burdan malzeme bekliyen lafı götünden anlamaya meraklılara bunu çakıyım hemen. :)
    yok mu götü başı açık gezen hala var hocam. gezsin valla umrumda değil hatta göze hoş geliyosa iyice banane aq :D
    Son noktayı koyup izninlen gaçayım.
    şortla geziyorum diye bana ters ters bakıcak olan herifin anlunu garuşlarım.
    70 sene geriye gidek yine karışlarım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek
    Arkadaslar sizi geyikler bolumune davet ediyorum :/

Bozamaz Aramızı Yarasa
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    azrail_rapi bunu yazdı:
    Arkadaslar sizi geyikler bolumune davet ediyorum :/
    hee la ne ii olur konu açta gelek :D

Toplam Hit: 10466 Toplam Mesaj: 83