Nie Geriyiz??
-
Senin nasıl giyindiğini bilemem ama şöyle birşey var asıl tartışılması gereken bu tür tarzların neden ortaya çıktığıdır.Bence emo,satanist ve gothic akımları Amerika ve Avrupada bulunan genelde psikolojisi yerinde olmayan insanların giyinme şekilleridir.Asla ben ne yobazım nede rock vs düşmanıyım ama inan bana ben yıllarca rock dinledim gothic vs tarzı abuk sabuk psikolojili sorunlu insanların tiplerine girmedim ve şuanda rap dinlemekteyim 99dan beridir ama üzerimde bir tane bol bişey göremezsin.Ve şuanda öyle giyinenlerin eminimki bazısı ilgi çekmek adına bazısı ise örnekleri nerden almayacağını bilip bilmemesinden kaynaklanıyor.ABD gibi ve Avrupa ülkeleri gibi ülkeler düşman gördüğü ülkeler üzerinde gençleri bozmak adına bazı çalışmalar yapmaktadırlar buda en iyi örneğidir.Ama şöyle bişide var mesela ben küpe takarım ilk taktığımda sınıftakiler şuna bak - erkekmisin sen vs tarzı laflar ettiler ama gel görki 1 yıl içinde hepsi aynı şeyi yaptı.Mesela şuan okuduğum okulda çok gerici var. bir çocuk var sınıfta küpe taktı denildi adamın ne topluğu kaldı ne nonoşluğu bende buna istinaden hiç küpe bile takmıyorum.Malesef bu görgüsüzlükten kaynaklanıyor.Ama şunu söyleyebilirimki gerçekten edep adap ve görgüden uzak bi milletiz.Bence adamda olmayız :)
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------
tabi göt baş açmakla daha aydın, daha ileri olunmuyor burdan malzeme bekliyen lafı götünden anlamaya meraklılara bunu çakıyım hemen. :)
yok mu götü başı açık gezen hala var hocam. gezsin valla umrumda değil hatta göze hoş geliyosa iyice banane aq :D
Son noktayı koyup izninlen gaçayım.
şortla geziyorum diye bana ters ters bakıcak olan herifin anlunu garuşlarım.
70 sene geriye gidek yine karışlarım.
-----------------------------evet bunuda uyardığın iyi oldu şimdi biri çıkar medinilik açmaksa bedeni lafını söyler dellendirir beni.Ondan sonrasını düşünmesi bile kötü :)
edit :) alttaki yazıya katılıyorum belirteyim dedim
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------yıl başında taksiin ortayerinde turistleri parmak manyağı yapanlar,oruç tutmadı diye kantinde eşşek suda adet oluncaya dek dayak yiyenler,gelinlikle barış elçiliği yapan kadına tecavüz yapanlar,17 ağustosta enkaz enkaz dolaşıp ücretle enkaz kaldıranlar,pıtır pıtıri umarsızca ölen tersane işcilerine hala önlem alamayan ve suçu birbirine atan bürokratlar vs...daha yüzmilyonlarca saçmalık varken kılık kıyafet ve yaşam tarzına elbette sataşanlar olacaktır.Zaten düzgün bir ülke olsaydık bu yukarıda saydıklarım gibi yüzmilyonlarca saçmalık için sesini çıkaranlar olurdu.Ama yaşam fonksiyonları meme+göt+karı+tesbih ve artislikten ibaret olan insanların muhalefet edecekleri tek şey böyle skindirik şeylerdir.
-----------------------------