Nie Geriyiz??
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------
tahri t-shirt in siyah olmasının nedeni de tahribat kültürü bence. neyse ben fazla uzatmıyım hocam tartışmak iyi değil:d
tabiki de öle ama hani yukarıda verilen mantık uyarınca söledim :D yoksa bende siyah severim ve genelde t-shirtlerim siyah üstünedir ama mavi yeşil sarı kırmızı gibi renkler de giyerim... -
cLubb3R bunu yazdı:
-----------------------------Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
söz sana değil o zaman.
iç neyse görünüşte onu yansıtmalı. sevgi pıtırcıkları manowar t-shirti giymemeli. giydiği zaman neden bu kanlı t-shirti giydin sorusuna cevap verebilmeli en basitinden çocukluğum sorunluydu sevgiyle büyümedim desin alnından öpeyim. ama ortam bulmak için olucak şeyler değil bunlar...
edit: "neden iç karartıcı müzik dinlersiniz" giyimine cevap veremeyenler içindi şahsen siyah giyinmem ilgi çekmeyi sevmem...ama içimi sikilene kadar karartırım içimden birşey yapmak gelmez. tüm hırsımı metalde dökerim. metalin amacı da budur bence...bir diğer husus bu kesimin tikkylerle sürekli kavga dövüşü... bunlar bana tamamen oyun geliyor. ayrıca bunu yapanların tikkylerden farkı kalmıyor gözümde... özgürlük herkes için özgürlüktür... kimse kimseye karışamazda bu sanırım...
-----------------------------dostum yukarda koyu olarak cizdiklerime katılıyorum ortama girmek kendini belli etmek ortama kendini kabullendirmek için içinde olmayan bir şeyi zorla yaparak özenti bir hal ile ortama girmeye çalışmayın ne iseniz öle yapin ortamınızı zaten arkadaş msn ne ekledi konuştuk biraz agrasif babasına kufur edip duruyo msne kendi çekmiş oldugu fotosuda biraz özenti geldi ama hayırlısı neyse o olsun
hoca özentili mözentilik yok neysem oyum sadece siyahı çok seviyorum babama sövdüm vsoalyına gelirsek biş idanıştım babamşa ben 10 yşaımdan bile anlaşama mherbokta beni tersler en sonuncus ise mahalleye satanistmi oldun a.kod.. satansitleri demeleri benim babamla arada gercek sevgi yoktur 10 yaşımda sora annemlede çok tartışalr sora ayrıldılar ben tek kaldım sadece bana kıyafet konusunda ilgil göstercekse ilgil deidğmi ise küfür azar istemem öle isi ama ben zaten bildim bileli siyah en sevidğmi renk herseyim siyah olmasına ilgi gösteren biriyimdir -
bu konuda gerilikten yana görüş açısı önemli at gözlüğüyle baktığımızdandır belkide, abi geniş düşünmek lazım her zman bende siyah ve koyu takılırım metallica t shirt üm bilem var, karı kız tavlamak için 70 takla atan adama adam bile demem ben ama tarzını yaşamak istiyosa atıyorum adam gothic tir seviyodur kavramıştır felsefesini o zman amenna başımın üstünde yeri var. sevdiğim için hoşuma gittiği için giyiyorum arkadaşım ben sana saygı gösteriyosam sende bana göstericeksin nie göstermeyesinki? yani şimdi bu konuda sölenecek aslında çok şey çıkar herkes kendine müslüman bu ülkede neredeyse, dar bir görüş açısı sergiliyoruz zman zman ondandır. seni bu konuda destekliyorum aslında İNSANA İNSAN OLDUĞU İÇİN DEĞER VERİLİR, İÇ GÜZELLİK HER ŞEYDEN ÖNEMLİDİR BANA GÖRE...
-
kari kiz icin degismem sebeb kari kiz olsa baska bisi denerdim belki kari kiz bile sevmez bunu
-
konpicyus;
türban takana karışınca ilerici oluyoruz ama nedense tersi durumda baya bi geri kalmışız.. çelişki
---------------------------------
Türbana karşı olsam da bu konpinin verdiği ince bir çizgi var.Türbana karşı olabiliriz ama türban takana laf atmayız,sövmeyiz :).Bu saygı aynı şekilde mini etek giyenlere de uygulanmalıdır.İnsan olmanın bilincidir.Kimse kimsenin ahlak muhasebesini yapamaz ama bazı öküzler bunu kendine görev ediniyor.Ahlak kafadadır.Ispartayı az-çok bilenler Ayazmayı bilir.Bizim ev ayazmanın karşısında 8. kat,dağın büyük bölümü görünüyor.Bazı türbanlı kızların benden fazla pozisyon bildiğine defalarca şahit oldum.Öyle klasik 69 falan değil,dağda 35 derece eğimde veriyo :) .
şortla geziyorum diye bana dalacak herifinin anasını sikerim...
-----------------------------Aynı şekilde cradle a katılıyorum.Destek veriyorum.Alkışlıyorum.
Petal hocam gayet güzel açıklamasını yapmış,okumayan varsa bi okusun :).1970'lerde İstanbulda okuyan ve yaşayan bir aileden geliyorum.O zamanlar gayet de mini etek modası varmış.Mini etek giyenlere kayan,söven kişi sayısı şimdikinden çok daha az büyük ihtimalle.
-
Eğitim Şart.....
bu arada ilk mesajını okumak biraz zor keşke Türkçe yazsaydın....
-
pardon hızlı hızlı yazmıştım
-
şortla geziyorum diye bana dalacak herifinin anasını sikerim...
-----------------------------şortla geziyorsun diye sana dalacak adam zaten kişiliksiz bi öküzdür. benliği olmadığı için tek başına hiçbirşey yapmaya beyin gücü yetmez. anca köpek sürüsü gibi 7 8 tane kro bi araya gelince sana saldırmaya karar verirler vahşi hayvan gibi.
sadece bana değil herhangi bi insana şort giydiği için benim görüş açım içinde saldırırsa bu tarz bi maganda ben de anasını sikerim...
-
ya bende siyahı severım de sennkı baska bı durum tabi bn full sıyah gıymm mesela :D:D
su SORT olayına gelınce aamk sortla gezıyon dıe adammı dovulurmus:):):)
Civisi cıkmıs bu ülkenın harbıden be:(
-
azrail_rapi bunu yazdı:
-----------------------------simdi arkadaslar ben azbirsey siyah giyiniyorum gothic gibi diyelm ama gothic değilmi benzemiyorum sadece siyahi seviyorum giyiyorum saçımı kaldırıyıorum belki giydiğmi kolye başkadır veya taktığım bileklik herneyse
okadar çok gothic kiz emo tikky vsvs punk satanist gördüm bunlara kimse bisi demiyo bizlergibi dolaşıyo ortada ki beni gothic sanıyolar görenler gel dövelim şunu senkimsinlan nasil dolaşırsın böle diyolar sizene ya istediğigbi dolaşırım sanamı sorcam kızların hertürlüsü bibok demiyolr gelip erkekelre sataşıyolar sanan kardeşim nie bukadar geriyiz anlamıyorum bu hariç ülkemizde dolandırıcılık çoktur biliyorsunuz mahzaten mahzaya turtisytmi dolandır nie böleyiz başka ülkelerde anzından stil saygı var dövme sataşma yok öle giynsin böle giyinsin burası turkiye isteidimgibi giyinirim bunlarane anlamıyorum bi anlamı varmı analtabilcenizmi bu insanları bana
-----------------------------.arkadaşım şimdi senin yazı şeklin bile emoyu andırıyor. yurt dışında yaşadıysan bilemem ama ne biçim türkçe kullanıyorsun. kadıköyr rex'in önünden geçen emolar geliyo aklıma. insanlara ayrımcılık yapmam ,yol ortasından geçerken hiç laf da atmadım atmamda ama özürlüye benziyorlar. bi mal var bir malcık var. neden ı kullanman gereken yerde i kullanıyorsun.yazı tarzın felan. seni tanımadan yargılamak istemem ama türkiye az miktarda aydın, bir miktar çağdaş adam dolu gerisi çağdaş geçinen özde kro dolu. tabi laf da atarlar döverlerde.memleket böyle.