Nie Geriyiz??
-
Bize birakilan cumhuriyette böyle birşey yoktu... Atatürk görse ne derdi Sence ,
-
türban takana karışınca ilerici oluyoruz ama nedense tersi durumda baya bi geri kalmışız.. çelişki
-
şortla geziyorum diye bana dalacak herifinin anasını sikerim...
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------
şortla geziyorum diye bana dalacak herifinin anasını sikerim...
-----------------------------aynen hocam ben şortta giyerim kapri de hatta küpemde var yakışsa saç bile uzatırım o yawşaklara noluo anlamadım ŞORT'a bile giyilmez diyenleri gördüm ya sitede daha ne diyim bilmiyorum :)
-
wallahi türkiyede yaşayan bazı kucuk beyinli insanları sevmiyorum her alanda kısıtlı dusunuyorlar her alanda herşeye karşı çıkıyorlar bu yuzden türkiyeyide sevmiyorum...
etnik değerlere uymaz diyorsunuz gidin o zaman şalvar giyinataturk batı giyimini getirmeseydi gorurdum hepinizi herkez istediği gibi giyinir istediği gibi gezer adam öyle giyinmiş geziniyo diye dövmek isteyen arkasından küfür eden kız arkadaşı yanındayken laf atan kücük beyinli insanlarla uğraşmayın skinize bile takmayın...geniş olun
sen devam et dostum nasılsan öle ol sana göre yakışıyosa giydiklerin sorun yok...
-
bazi küçük beyinli mahalle sakinleri oğulun satanist olmuş diyo aq kıl oldum
-
azrail_rapi bunu yazdı:
ilk seni kesçem teyze de ^^ geri zekalı insanlarküpe takıyoz die senin oğlan ibne olmuş diyenleri de duyduk 9 10 cebi olan kargo ppantolon giydik die jonjon diyen de oldu insanın giydikleri veya aksesuarları kişiliğini değiştirmez....
-
cLubb3R bunu yazdı:
-----------------------------azrail_rapi bunu yazdı:
ilk seni kesçem teyze de ^^ geri zekalı insanlarküpe takıyoz die senin oğlan ibne olmuş diyenleri de duyduk 9 10 cebi olan kargo ppantolon giydik die jonjon diyen de oldu insanın giydikleri veya aksesuarları kişiliğini değiştirmez....
abi benim anlamadığım o zaman neden sürekli siyah? neden sürekli dün akşam bi insan kestim tarzı müzikler? yani siz bunları götünüzle mi dinliyorsunuz? içiniz sevgi doluysa gidin mavi giyinin canlı renkler giyinin. neden iç karartıcı müzik dinlersiniz ki... -
kendi rahat giyinemeyen kasıntı olan tipler, toplumda farklı olmaktan ve göze batıcağını düşündüğü şeyi yapmaktan çekindikleri için bunlar var.Tabi şort giyen mini giyen bn rahat ediyorm deyip bol giyen insanlarda bunu rahat olduğunu düşündüğü için yapıyor, farklı olma çabası içinde değil die kabul edersek.
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
cLubb3R bunu yazdı:
-----------------------------azrail_rapi bunu yazdı:
abi benim anlamadığım o zaman neden sürekli siyah? neden sürekli dün akşam bi insan kestim tarzı müzikler? yani siz bunları götünüzle mi dinliyorsunuz? içiniz sevgi doluysa gidin mavi giyinin canlı renkler giyinin. "neden iç karartıcı müzik dinlersiniz ki..."
-----------------------------dostum ben rocker falan değilim rock muziği sevmem club tribal minimal techno severim ayrıca siyah giyinmem aksine cok renkli parlak simli vb... hoş şeyleri giymeyi tercih ederim... benle bi alakası olmasın konunun ben sadece herkez ozgur istediği tarzda takılabilir gorusunu destekliyorum....
ayrica "neden iç karartıcı müzik dinlersiniz ki..." demişsin nickinle nasıl bir çelişki içerisindesin anlamadım ama nyse... ^^