folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Nurcu Olmaya Karar Verdim

Nurcu Olmaya Karar Verdim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek
    VBDream bunu yazdı

Ben birşey yapmadı mı dedim ? Halizhazırda sizin duymadığınız birçok projeleri var, HolyOne'ın kimya konusunda ödüllü projesi var bilgili insanlar. Benim sorunum boş muhabbetle.

@HolyOne ben burada birine şişman iması kullandım adam ulu orta sikerim dedi kırmızıları giydim bekliyorum diyen bir adamım, öyle yaş kemale erdi yersiz ağırlık koyalım tarzı biri de değilim ayrıca teşekkür ederim bahsettiğim buydu. Bahsettiğim 2 gramda olsa otokritik adına kıvılcımdı ama gelgörki herkes bunu hakaret algılıyor, üslubun hakaretvari olması yazıyı hakaret yapmaz bazen "saygılar"="ecdadını sikeyim" olur.

gelelim benim yaptıklarıma, burada sayısız müride yardım ettim, hatta ufak ücretlere iş yaptımda ödemeyi ifşa etmedim zaten para sembolikti tutupta bunları yayınlamadım, şu an hala iyiliğimden yararlanıyorsunuz fakat onu açık etmeyeceğim çünkü öyle dandik kişilikli kendi kanıtlmaya çalışan biri değilim, memnun olacaksanız bir kova bokum. Şimdi yaptıklarımdan siktirip gidelim bir daha da geri dönmeyelim.

Ben tutupta yazılım paylaşın demiyorum, burada demir kasa açmasını araba seçmesinide öğrenebiliyorsun bunlar MSDNden öğrenebildiğin şeyler değil fakat nerede bunlar? salak salak tartışmalar aynı online üyeler arasında devam ediyor. Yardımlar cevapsız kalıyor, forumda çizik yazıyor. Biraz otokritiğe teşvik edincede orospu çocuğu oluyoruz. Bu mantıkla bu post nedeniyle günah keçisi olmam normal eğer bu sizi paylaşımcı yapacaksa da yeğlerim.

İllaki oluyor boş muhabbet nasıl önüne geçmeyi planlıyorsun ki?

üye alımı durduruldu kefillik geldi hala aynı. Dediklerinde haklısın doğru diyorsun çok boş konuşuluyo bazen ama sürekli de bir ciddiyette duramazsınki.

Ben holy sitenin en başından beri tanıyorum adam bu şekilde. makarasında çoğu zaman Gülüp eğlenerek konuşuyor üslubu bu sanırım  ama Kafasına taktımıda yapıyr

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Holy şeyhimiz cebit çıkışı sohbet organizasyonu yapıcak..

Cebiti kaçırmayın derim..

Branxian tarafından 27/Kas/12 20:52 tarihinde düzenlenmiştir

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

din konusu yasak hocam naptın yav

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek

abi risaleleri allah rızası için okusalar amenna feteulah gülen evlerinde 2001 den sonra okutulmya başlandı mesela asayı musanın girişinde 200 sf kadar ezberebilirim öyle acip bir asırdayızki bu nevi kitablara ehli fen ne kadar muhtaç ise ehli imanda o kadar muhtaçtır hem piyasadaki risalelerin çoğu tahkikta uğratılmış orijinali şanlıurfa balıklıgölün yanında bir sahafta satılıyor

İts My Life. NOW or NEVER
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=8P0l8-gUOpk

www.youtube.com/watch?v=8P0l8-gUOpk

akmarky tarafından 27/Kas/12 20:57 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=dwphyr_terk 

Hocam yanlız bi iletişime geçince bırakmıyorlar peşini 

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferriere
    ferriere's avatar
    Erkek

hocam herkesin inancı ve görüşü kendine senin için hayırlısı olsun.

ama torpil için böyle şeyler yapma,inançlı bir yaşam sürmek istiyosanda kimseye bağlı kalmak zorunda değilsin.

benim çevremde gördüğüm kadarıyla en üstleride en altlarıda gördüm,pramidin altı çalışır üstü yer 

yada biraz kaba olursada cemaatçi arkadaşlar kusura bakmasın

kumar masası gibi 2 el kazanır bağlanırsın sonra hep masa kazanır kurtulamazsın.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Bu akşam babamda bana ak parti'ye üye olmayı benim kendi işimi kurana kadar ak partinin hükümette kalacağını ileride çok işimi yarayacağımı söyledi lan

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

aksam aksam cematinede liderinede kaymadım değil amma , çaresizliğine binayen rabbim işinde gücünde muvafık eyler inşallah demeden de gitmeyeceğim rabbim büyükkk devir döner bir gün.

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

şimdi biz 31 mi çekiyo olduk :|

Toplam Hit: 24951 Toplam Mesaj: 162