Nurcu Olmaya Karar Verdim
-
saybirs bunu yazdı
Cemaati sonuna kadar destekliyorum.
Neden mi?(Cemaatçi değilim)
Kim bilir belki 10 yıl sonra ülkeyi ele geçirecekler
Askeriyeyi ele geçiriyolar yavaş yavaş
En azından baştaki pisliklerden arındırılır
Şuanki pisliklerden kat kat iyi olurlar
Baştaki şerefsizlerin yerine bunların adamı gelsin daha iyi olur.
Bunların amacıda bu zaten,Şerefsizleri temizleyip kendi adamlarını üst kademelere yerleştirmek.
10 yıl sürmedi. lütfen daha doğru tahminlertde bulunalım. halkı yanlış yönlendirmeyelim :))
-
hocam 2 senede nerelere gelebildin? tecrübelerini anlatıver de diğer insanlar da faydalansın.
-
mustaphachan bunu yazdı
üstad evrim işi noldu be? big bang varsa onu da yaratan allahtır'a geldiyse iş gel bi umreye gidelim de sonra KrypT ile mustaphachan nurcu olmuş kabe görmemiş demesinler.
Yav bir türlü evrim işte, bükemedi eli birçoğumuz gibi sonunda evrim geçiriyor. Yani sonuçta Krypt Nurcu olmaya karar verdiyse iki ihtimal var ya evrim geçiriyor, ya da Nurcular bayağı bir ilerici tarikat olmuşlar demek ki artık bizimde düşünmemiz gerekiyor....
Dipnot: ne kadar çok kızan oldu yav farkettiniz mi?. Aman dikkat bunlar saman altında tarikatı yıkarlar. Tek kurtuluşumuz Şeyhe önceden malum olması yoksa bende afişe etmezdim kendimi korkuyorum yahu!!!
-
taklaya geldi KrypT paralelci diye fellik fellik arıyorlar.
Duyduğua göre amerikaya kaçmış oralardan giriyormuş tbtye
-
Dentist bunu yazdı
taklaya geldi KrypT paralelci diye fellik fellik arıyorlar.
Duyduğua göre amerikaya kaçmış oralardan giriyormuş tbtye
hahahahaha cok guldum ya. adamin sansi bir turlu yaver gitmedi :D
-
hocaları kendine örnek al. çok konuş ama bi bok anlatma
-
İyi ki nurcu olmamışım. Penislere yan basayazmışım.
-
"Kaza namazı hesaplama programı" konusundan sonra kendimi bi anda burda buluverdim. :))
-
KrypT bunu yazdı
İyi ki nurcu olmamışım. Penislere yan basayazmışım.
Ucuz kurtuldun hacı.
-
KrypT bunu yazdı
Evet muritler, dogru duydunuz, nurcu olmaya karar verdim. Bugun 65. kez nurcu torpilleri yuzunden bir mulakattan kalinca bir anda aydinlandim ve cozumun Hoca Efendi'de oldugunu gordum. Nasil olsa siyasetle ilgilenmiyorum, inancim da yok, o yuzden inanclarima ters de dusemez, neden nurcu olmayayim ki? 1000 cesit kitaptan 1001 bilgi kovalayacagima, bir kitap okuyup butun kapilari acayim dedim ve risale almaya karar verdim. Bence siz de bir dusunun derim. Ama herkes nurcu olmasin. Bu sefer torpillerde kim daha nurcu olayina girilir benim carkima comak sokmayin. Siz bir seyler yapmak icin kendi capinda didinen, ugrasan basit insanlar olarak kalin, ben nurcu olup basaridan basariya atlayacagim ve cok yuksek yerlere gelecegim. Netekim nurcu olduktan sonra ilkokul mezunu olsan milletvekili olabiliyorsun. Firsatlar ideali resmen. Hadi simdi sefil yasamlariniza donun, ben aydinlanmaya gidiyorum.
az kalsın güneşi görüyordun neyse şimdi ne olmaya karar verdin hoca?