Nurcu Olmaya Karar Verdim
-
nurcu olunmaz nurcu doğulur
-
Rakip tarikat reklamı seziyorum.
Yinede hayırlı olsun hocam. Pilavlı sohbet veriyorsan biz de gelelim. Risalei nur önemli eserdir. her türk vatandaşının öğrenmesi lazım. bir deli uğraşıp bi kitap yazmış 1000 akıllı bi kitap yazsa okadar popüler olamaz. Demekki hakkaten bir deha var.
Neyin mülakatıydı bu arada?
-
nurcu oldum desem , iq 3 civarı şakirtler bile inanmaz
holyone , sen yaz bişiler hocam biz de söylenti çıkarırız holy geceleri istanbul semalarında uçuyor meleklerle konuşuyor falan diye
-
HolyOne bunu yazdı
Yinede hayırlı olsun hocam. Pilavlı sohbet veriyorsan biz de gelelim. Risalei nur önemli eserdir. her türk vatandaşının öğrenmesi lazım. bir deli uğraşıp bi kitap yazmış 1000 akıllı bi kitap yazsa okadar popüler olamaz. Demekki hakkaten bir deha var.
Bkz : İmam osurursa cemaat sıçarmış
Holy bazı müridleri de geçti.Cümlesinde hakaret sezdim banlanmasını talep ediyorum.
Şikayetçiyim -
işte bunların hepsi illuminati
-
Ben Bu Yoldan Sene 95 Lerde Geçmiş İdim... Seninde Yolun Bu Yoldan Geçicekmiş Demek. Nasip Kısmet İşte, Hayırlısı Diyelim Sevgili Müridimize..
-
Sayin Seyhim, kusura bakmayin ama 8 yillik tarikat gecmisimin indirimli urunlerden baska faydasi olmadi. Artik olaya genis cerceveden baktigim icin tarikati degistiriyorum. Ama soz ileride %40 indirimli nur point satacagim burada.
Kendim ve cevremde gordugum artik onlarca ornekten sonra, bu seferki basvurdugum kiytirik bir part-time is ilaniydi. Ayrintiya girmek istemiyorum ama ise girecegim yerin yonetiminden sorumlu kisi juride yoktu, onun yerine 4 adet nurcu vardi. Netekim mulakat sonuc listeside nurpointe gore yapildi. Varsayimda bulunmuyorum, 8-10 telefon acip teyit ettim.
-
HolyOne bunu yazdı
Haci sen bi is felan bulsana ya. Ortaligi karistiriyosun evde oturdukca :) -
ciddiysen eger,
enaz 5-6 seneni alir o pointlerini kullanmak,eger isadami ya da bagisci felan degilsen cok zor.Once ayak takimi olursun esya tasirsin ya da kitap satisinda gorev alirsin :)
O kadar kolay olsaydi o pointleri almak herkes nurcu idi :) cemaatci.com`u hemen sana blog yapalim sahsen regli :)
cordelian tarafından 27/Kas/12 17:09 tarihinde düzenlenmiştir -
tosun bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Bkz : İmam osurursa cemaat sıçarmış
Holy bazı müridleri de geçti.Cümlesinde hakaret sezdim banlanmasını talep ediyorum.
ŞikayetçiyimHocam Ban İstediğin Şahıs Tahribatın Yaratıcısı... Farkındamısın.? Bu Arada Talebin Komik Geldi Güldürdün Beni Vallahi. :)
@XzXz Hocam Nurcu Olursa Asla İnanmam.. Asla Hemide Asla. :) Adam Kabile Reisi Olmak İstemez Çünkü. :))
ShockMan tarafından 27/Kas/12 17:09 tarihinde düzenlenmiştir