Nurcu Olmaya Karar Verdim
-
Hoca bizim apartmanda nurcu bir aile var. İkinci bi evleri var arabaları var amına koduklarım birde çocuklarına burs almışlar. Haktan bahsederler ama nerde... Dinleri imanları para olmuş amına koduklarımın. Tabi hepsi böyle değildir. Ben böyle olanlara diyorum bunları. Arkadaş paran var neden burs alıyorsun değil mi? Burs alıp başkasının hakkını yedin. Ha ateist olsa zengin olup hala çocuguna burs alsa ve de banane dese inanki birşey demem. Ama tutup dinden imandan bahsedip birde bunları yapınca insanın sinirine gidiyor.
-
Shockman biliyorm hocam :D
tosun tarafından 27/Kas/12 17:09 tarihinde düzenlenmiştir
http://www.youtube.com/watch?v=dkAONd6HNAY -
nurcuları sadece fethullahçılardan ibaret sanan gencin dramı...
-
hq mübarek.
-
Haci kusura bakma biz sektore girdigimizde bu tarikatlar almis basini yurumustu. Biz 8 senelik tarikatiz henuz rekabet edemioruz cogu alanda ama gelecegimiz parlak. Buradan cikma bircok muridimiz henuz yeni yeni biryerlere geliorlar.
cok iyi mevkilerde simdiden muritlerimiz var.
Hemen umudu kesme rakip tarikatlara gitme. Sen ne mulakatina girdn soyle bir esi dostu olan cikar halledilir.
Kitap da yazasim var ama zaman bulamiorum.
-
HolyOne bunu yazdı
Haci kusura bakma biz sektore girdigimizde bu tarikatlar almis basini yurumustu. Biz 8 senelik tarikatiz henuz rekabet edemioruz cogu alanda ama gelecegimiz parlak. Buradan cikma bircok muridimiz henuz yeni yeni biryerlere geliorlar.
Hemen umudu kesme rakip tarikatlara gitme. Sen ne mulakatina girdn soyle bir esi dostu olan cikar halledilir.
benim tarikatıma inancım tam şeyhe katılıyorum gün gelecek tüm türkiye de adamlarımız olacak :D
-
HolyOne bunu yazdı
hocam şöyle özel günler belirle ayin filan yapalım, mal gibi foruma gir konulara bak, sıkılıp geyiğe bak yeni geyik konusu görme anasayfada refresh çek kısır döngüye gir sonra kapa pc yi yat zıbar :/
edit: bu ara cebit var yine bi hareket oluyo ama dersanevi sebeplerden ötürü katılamıyorum hocam malum feme gidince bırakmıyolar 5 dakikada 500 mesaj gelebiliyo
hsyN tarafından 27/Kas/12 18:03 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
biz de iktidarı ele geçiriez değil mi şeyhim:) Ama sen amerikaya kaçma çok klişe olur:) sana daha havada şöyle avusturalya filan yapalım:)
rappermcs tarafından 27/Kas/12 18:02 tarihinde düzenlenmiştir -
akapella gençlik kollarına üye olmayı unutma braa :-) bu ülkedeki bütün şakirtlere selam olsun :-)))
-
hacı ne bok olursan olda taşşak geçmenin bir anlamı yok