folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Nurcu Olmaya Karar Verdim

Nurcu Olmaya Karar Verdim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Hoca bizim apartmanda nurcu bir aile var. İkinci bi evleri var arabaları var amına koduklarım birde çocuklarına burs almışlar. Haktan bahsederler ama nerde... Dinleri imanları para olmuş amına koduklarımın. Tabi hepsi böyle değildir. Ben böyle olanlara diyorum bunları. Arkadaş paran var neden burs alıyorsun değil mi? Burs alıp başkasının hakkını yedin. Ha ateist olsa zengin olup hala çocuguna burs alsa ve de banane dese inanki birşey demem. Ama tutup dinden imandan bahsedip birde bunları yapınca insanın sinirine gidiyor.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Shockman biliyorm hocam :D

http://www.youtube.com/watch?v=dkAONd6HNAY 

tosun tarafından 27/Kas/12 17:09 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

nurcuları sadece fethullahçılardan ibaret sanan gencin dramı...

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LethaLImpacT
    LethaLImpacT's avatar
    Erkek

hq mübarek.

Metalurjist.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Haci kusura bakma biz sektore girdigimizde bu tarikatlar almis basini yurumustu. Biz 8 senelik tarikatiz henuz rekabet edemioruz cogu alanda ama gelecegimiz parlak. Buradan cikma bircok muridimiz henuz yeni yeni biryerlere geliorlar.

cok iyi mevkilerde simdiden muritlerimiz var.

Hemen umudu kesme rakip tarikatlara gitme. Sen ne mulakatina girdn soyle bir esi dostu olan cikar halledilir.

Kitap da yazasim var ama zaman bulamiorum.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efecan123
    efecan123's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Haci kusura bakma biz sektore girdigimizde bu tarikatlar almis basini yurumustu. Biz 8 senelik tarikatiz henuz rekabet edemioruz cogu alanda ama gelecegimiz parlak. Buradan cikma bircok muridimiz henuz yeni yeni biryerlere geliorlar.

Hemen umudu kesme rakip tarikatlara gitme. Sen ne mulakatina girdn soyle bir esi dostu olan cikar halledilir.

benim tarikatıma inancım tam şeyhe katılıyorum gün gelecek tüm türkiye de adamlarımız olacak :D

Benim evim valizimdir. http://efecetir.info
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

hocam şöyle özel günler belirle ayin filan yapalım, mal gibi foruma gir konulara bak, sıkılıp geyiğe bak yeni geyik konusu görme anasayfada refresh çek kısır döngüye gir sonra kapa pc yi yat zıbar :/

edit: bu ara cebit var yine bi hareket oluyo ama dersanevi sebeplerden ötürü katılamıyorum hocam malum feme gidince bırakmıyolar 5 dakikada 500 mesaj gelebiliyo

hsyN tarafından 27/Kas/12 18:03 tarihinde düzenlenmiştir

test 1 2
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

biz de iktidarı ele geçiriez değil mi şeyhim:) Ama sen amerikaya kaçma çok klişe olur:) sana daha havada şöyle avusturalya filan yapalım:)

rappermcs tarafından 27/Kas/12 18:02 tarihinde düzenlenmiştir

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

akapella gençlik kollarına üye olmayı unutma braa :-) bu ülkedeki bütün şakirtlere selam olsun :-)))

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    numune
    numune's avatar
    Erkek

hacı ne bok olursan olda taşşak geçmenin bir anlamı yok

Götüyle inatlaşan donuna sıçar
Toplam Hit: 24952 Toplam Mesaj: 162