Nurcu Olmaya Karar Verdim
-
1.5 yil beles yurtlarda kaldim yurtdisindayken :D bi arkadas sayesinde turkiyeden gondermislerdi cocugu okusun die onun sayesin beles 1.5 yil yasamistik allah razi olsun :D
sen gec kalmisin hocam aydinlanmak icin biz 20 yasinda aydinlandik :D
-
Bizim de eskiden bir komuşumuz vardı. Çocukları ateş gibi amk. Evlat olsa eldiven takmadan sevilmez. Neyse babası baktı bu çocuk ADAM olamayacak, verdi bir özel hapisane bozması yurda çocuğu NURCU yaptılar. Sana tavsiyem büyük harflerle yazdığım kelimeler arasında ki paradoksu çöz; zaten o nur sana inecektir...
-
herşey iyi güzel hoşta adam konu içinde fikrini söyledi diye de banlanmaz ki amq.. nerde kaldı adalet ?
blmrt tarafından 28/Kas/12 13:18 tarihinde düzenlenmiştir -
hele şükür sonunda başarıya giden anahtarı bulmuşsun bilader. Başarılarının devamını dilerim valla :D
-
For: İstiyorum (:
ONEMINUTE tarafından 28/Kas/12 13:23 tarihinde düzenlenmiştir
Takkelerimiz $ekh!L Olabilir buda size koyabilir x)

-
blmrt bunu yazdı
herşey iyi güzel hoşta adam konu içinde fikrini söyledi diye de banlanmaz ki amq.. nerde kaldı adalet ?
fikir ile hakaret arasindaki ince cizgiyi asarsan banlanirsin.
sen ordaki yazida hakareti goremiyorsan ben goruyorum
-
underzero bunu yazdıblmrt bunu yazdı
Buda nurcu bunuda alin iceri :)
-
İslam dininde şunculuk bunculuk,o efendicilik bu hocacılık yoktur mürit.İsteyerek bir yola giriyorsun madem, yolun açık olsun.
-
underzero bunu yazdıblmrt bunu yazdı
Foruma takılan kullanıcılar, dinsiz, imansız, yobaz, yunan sempatizanı, Satanist, Nazist, Sadist yada bu tip ideolojilere sahip olabilirler, hakaret yada küfür etmedikleri sürece bu forum her tip insana açıktır, önemli olan fikirleri paylaşmaktır. (Buraya kadar her şey normal çokta mantıklı.Kesinlikle katılıyorum.)
Burayı dikkatli okuyun: Ancak, üyelerin başkalarının inancı ve ideolojisi fikir beyanından öteye gidip 'küçük düşürücü' itham ve hakaretlerde bulunması kesinlikle yasaktır. "Üçüncü Sınıf Ceza" uygulanır.(Bu konuyu açan kişi ve konuya cevap veren bazı kişilerin ifadeleri bu kuralı çiğnemiyor mu. Gerçekten objektif olarak bana 'hayır yok öyle birşey' diyebilir misiniz. Peki bu kurallar uygulanmak zorunda mı yoksa sadece 'biz kimi istersek onu banlarız' mı diyorsunuz. Bir kişiyi banladınız, haksız yere banladınız demiyorum. Ama olaylara objektif olarak bakmak lazım. Sonra kininden dolayı tbt yi hacklemek için millet can atıyor. )
http://www.tahribat.com/Uyulmasi-Gereken-Kurallar/Genel-Kurallar-1/Kural-92 -
ONEMINUTE bunu yazdı
For: İstiyorum (:
Takkelerimiz $ekh!L Olabilir buda size koyabilir x)

yanlız bu abiler de meşhur oldu resmen heryerde resimleri var :) geçen beyaz showa cıkmıslardı :D
TurkForces tarafından 28/Kas/12 15:41 tarihinde düzenlenmiştir