Nurettinveren
-
tahribat.com gibi bir sitede fettoşçuların olması ne kadar üzüntü verici di mi.
bence öyle -
ulen fettocu diye bana dienin ..mina koyarım deli etmeyın ulkucuuz dıoz fettocu dıyorlar deli etmeyin benı ben sadece adamların ıyı egıtım verdıgını soledım gercı bukadar parayı nasıl kazandgı benım ıcımde bır kusku uyandırdı
-
Kimse sana fetocusun falan dememiş ki rahat ol :) Antioksidan bu konuda seninle hemfikiriz kardşm..
Yine de fettulahın yaptığı icraatleri,anlatıldığı gibi olmadığını,bu devlete faydası değil zararı olduğunu,milletin kandırıldığını vs birilerinin anlatması gerek..Tabi bazı kişilerin de anlaması..
Ayrıca fettullah konusunda dava sonucunun temyize gittiğini not düşeyim.. -
http://www.nurettinveren.net/modules/xoopspoll/pollresults.php?poll_id=2
fazla söze gerek yok
-
Fettocuysa fettocuyum lan. O adamla gurur duyuyorum. Dünyanın bütün ülkelerine okul açtırdı. Orda türkçeyi öğretti. Misyonerlik yaptırdı. Milleti müslüman yaptı. Evet bende bu grubun içindeyim Bizim fabrikamız var himmetleri bizzat babam topluyor. Ayrıca okullara yardım yapıyor.İlerde bende yapcam! Var aq sürüsüyle fabrikası olan zengin varhepside yardım yapıto en başta da Kalkavanlar var adamların koca deniz filosu var bütün paralar onlardan geliyor. Türkiyede Cemaat olarak akarsak 10 milyonu aşkın kişi birlik oluşturmuş durumda Kanallar ve gazeteler var. Zaman gazetesitürkiyede en çok satan 2. gazete. Gizli örgüt değil Açık cemaat satanist olsanda o evlere girebilirsin sonrada istediğin gibi çıkarsın. Evet ilerde devletin bütün kademelerinde bizlerden olcak ben hukuk okucam. Yükselebildiğim en yüksek noktaya sonra ne olucaksa. Demokrasi rejimindeyiz. Önce yargı değişecek anlayış olarak sonrada asker hükümet zaten değişmiş durumda. Sonra mı nolcak çok basit. Daha özgür bir ortam olcak isteyen istediğini yapabilecek. Her türlü ideoljik sistemden üstün bir sistem kurulmuş olcak. 17. 18.yüzyıl ingilteresi gibi her yerde okullarla türkçe felsefesi yayılcak bununlabirlikte İslamda yayılcak. Fetullah gülen şu an Türkiyede yargılanmıyor. Çünkü gemişte yargılandı. Türkiyede entellektüel kesim yani gazeteciler çoğu Fethullah gülene hayran basit yapılı insanlarsa hala kendi kandırılmışlıklarının içinde yüzsün. Açıklıyorum işte öncedende açıklandı. Parayı sağlayan biziz. Okulları açan biziz. Okuyan araştıran biziz. Çalışan biziz. Her şeyidaha iyiye götürcek olan biziz. bukadar!
-
ibrahim_c sakin ol hocam sana kimse fettoşcu dememiş!benden bahsediyosan sana sormadım ztn bu soruyu ayrıca bence bu gibi kurumlara para yatırman bence yanlış...ama fettoşcusun demiom
-
sen ne biçim adamsın be açıkca bölücülük yapıosun sen ve sen gibi adamların allah topunu....PKKdan farkınız yok bnm için
-
Valla kim ne derse desin, Fetoşu savunduğum yok. Ama bu Nurettin"de az değil :) Adam Fetoş döneceği zaman gündeme oturtuluyor.
Ha unutmadan laf yapıp vıdı vıdı edenlerin de gerçekleri görmesi lazım. Adamlar milliyetçi geçinen herkesi "Fetoş" yaptılar... Nasıl mı gayet basit : "Türkçe Olimpiyatları" düzenlediler , herkes ağzı açık baktı.
Paranı nereden geldiğine gelince , paradan kolay ne var? Nurettin"de kendisi açıklıyor nasıl bulduklarını ? Yardımlar aracılığıyla ve devletin desteğiyle. Millet yaya giderken o gönüllü elemanlarla aya çıktı. Laf değil icraat yaptılar.Annesini, babasını bırakıp haritada adını duymadığını yerlere gidecek kaç gönüllü var aranızda ? Bizim atalarımız bunu her zaman yapmışlar ? Gittikleri yerlere 100 yıl önceden örnek insanların gitmesi sağlanmıştır. Anadolu"nun , Rumeli"nin fethinde bu açıkça görülür.
Benim anlamadığım Afrika"nın bilmem hangi ülkesine Amerika Fetoşu neden göndersin :) Kendi misyonerleri çuvala mı girdi. Yoksa Türkler yeni Hristiyan dini yayıcıları mı :) Güldürmeyin adamı... Bal gibi devlet destekli... -
Fethullah güleni destekliyorum işte bu kadar. Bu ve bunun gibi yüzlerce burda açılan konuya cevabım budur!
-
Siz fetocular iyi varsınız :)) Yokluğunuz kayıp olurdu walla..Fetocu olmyanlar görsün beyni yıkanmış birini..Bu yazıların onun fikri olmadığına bahse girerim..Bak senn islam yayılacakmış..Hukuk sistemi değişecekmiş..Bravo Türkiyenin öncelikli halledilmesi gereken noktalarını iyi tespit etmmişsiniz..
Toplam Hit: 13631 Toplam Mesaj: 91