Nurettinveren

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    başka bi yere daha yazdım buraya da yazıyim a.q. o fetullah güleni %1000 amerikan çocuğu olmuş içlerine girerseniz çıkamazsınız allah sizi onlardan uzak tutsun adamlar acayip kafalıyo insanı a.q. çok ii adamsa gelsin ölmeden önce mal varlığının bir kısmını askeriyeye bağışlasın o adamı savunanında .... !!!

    Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Aralık/2003
    Erkek
    Bir gün haberleri izliyorum..Kanalları gezerken Stv ye gözüm takıldı.Rusya'da Türk okulları kapatılıyor diyor..Ahha bu nasıl iş dedim kendi içimden.ARdından izlemeye devam ediyorum harbi harbi kapalıtılıyor.St.Pedersburg daki ve çevresindeki Türk okulları..Neyse bir taraftan da Yurt dışındaki Fetonun okullarını gösteriyor Afrikadakileri..Ardından haberler bitti..Yine geziyorum Tv8 de aynı haberi veriyor ve Rusya muhabiri bağlandı olayı anlatıyor..Rusyada ki Fettullahın okullarına kapatılma kararı alındı diyor.Bu diğer Türk okulları için geçerli olmayacak diyor..Din propagandası yaptıkları ve civardaki Türk ve yabancı çoçukları yasal olmamasına rağmen evlerinde tuttuklarını anlatıyor..İki kanalda izliyorum Stv ne kadar taraflı anlatıyor yok böyle birşey..Fettullahın yaptığı her işin altında SİZ fetocuların anlayamacağı o kadar çok şey var ki..İşte sizinsde dediğiniz gibi sizi hayvanlardan ayıran özellğiniz elinizden alınmış oluyor ve düşünme yetiniz ortadan kalkıyor.

    Buradan yurt dışında ne güzel türkçe öğretiyor Fetocu değilim ama iyi işler yapıyor diyenlere yazdım bu yazıyı okuyun öğrenin..Sadece Stv izlerseniz sadece zaman okursanız,onun okullarından kitaplarından dışarı çıkmazsanız onlar gibi düşünmeye başlarsınız ve o kafanızdaki fikirlerin hepsi hazır bir şekilde daha önceden beynininze yazılmış olur..Fetoculardan zaten anlamasını beklemiyorum anlamayacaklardır..Nurettinin falan söylediklerine değil etrafta olup bitenleri anlamaya çalılşmak bile gösteriyor gerçek yüzünü fetonun..
    Siz buradaki dershanesnde(hızırbey-Bu sene Fem diye değişti) kızlar ile erkeklerin bırak yan yana oturmayı aynı sınıfta olmadığını..Kız arkadaşımın 1.sınıfta olması gerekirken bu yüzden kızların birinci sınıfında olduğunu..İstanbul gezisi yapıyorlar kızlar ayrı otobüste erkeler ayrı otobüste..Geri kafalılığın(Yobazlığın) daniskası..

    Dershane öğretmenimizin anlatıığını anlatıyorum..Kırklareli hızırbey dershanesinde Atatürk resmini duvara asıp dart oynayan gençlere(Tarih öğretmenimize yaşadığını anlatan çocuk) ohaa ne yapıyorsun burda kesin şu saçmalığı dediği için sanane lan sen ne karışıyorsun gibilerinden muhhabet yapmışlar ve itekleyerek dışarı atmışlar..ARdından bıraktı zaten dershaneyi çocuk..

    Atatürk düşmanı heriften ne hayır gelir zaten a.q NEyse küçücük kızları kolejlere alıp beyinlerini ben değil onun müridleri yıkıyor.Komşu kızı bana internet var diye geliyor bu hafta ne haftası diyor İnsan hakları haftası diyorum oha nerden uyduruyorsun diyor ufacık kız 5. sınıfa gidiyor..Ne haftası peki diyorum Mevlana haftası diyor..

    Ayrıca Lüleburgazdaki organizasyonu yine bu fetonun dershanesi ayarlıyor.Türban takanlara para verildiğini kız arkadaşımdan öğrendim..Sırf para almak için bir süre türban takmıştı..Adamlar zaten aileyi Zaman gazetesine bağladıktan sonra gerisi geliyor ona üye ol buna üye ol..Şurda konferans var..Şurda yardımlaşma derneği var..Trakya organizasyonlarının tümünü biliyorum piçlerin..Din adı altında milleti soyup soğana çeviriyorlar kimsenin haberi yok..Ayrıca tarikatin amaçı sadece para da değil.İnce işler düzenleniyor,devlette kadrolaşma aldı başını gitti zaten..

    Zamanın verdiği bir dergi var galiba Ailem diye.Bu dergi yüzünden onlarla yine bir tarrışma yaşadım(misyonerlik faaliyetleri nin olduğu sayı) ama çok uzun oldu yazı a.q Başka zaman artık..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zervalone
    zervalone's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    ZyreX
    http://ailem.zaman.com.tr/?hn=3792 al bak burda ikinci paragrafta bu fetolar imanın şartını 4 e indirmiş kendi sitelerinde kendi röportajında ibne feto. bu şartların birini bilme imansız gidersin fetoda ikisini silmiş 4. yü değiştirmiş kendine göre din yorumluyo okullarına hiç girmiyorum adam bir numaralı ticaret haneyi açmış küçük mahsum beyinleri yaş dalları orda eğiyo sonra hiçbişey görmez oluyolar yazık çok yazk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cran_s
    cran_s's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek
    bir paradoksun içinde yaşıyoruz ve senin gibi düşünenler bakar körlerdir bakıyosunuz ama sadece önünüze itilen büyük resmi görüosunuz ,uyutuluosunuz ,gördüğünüz büyük resimde sizi uyutanların ninnisi ,bu ülkenin a.qoymak isteyenler fettoyu öcü ilan edenler, gerçekleri giörmüosunuz
    anlamiosunuz çünkü acizsiniz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaCiNGeR
    RaCiNGeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ekim/2005
    Erkek
    bilader fetoşun bu durumu zaten bilinioduda Nurettin Veren tasdiklemiş oldu.gerci biraz ortaliği kariştirmak istemek gibi oldu ama soledikleri sorudur.o okullarda amerikaya militan yetiştirilior.ayrıca bu fettoşcuların Allah dedikleri yokki. varsa yoksa hoca efendi de hoca efendi.muziğin haram olmadiğinmi solüolar bu nasıl Müslümanlıktır beaa.bak adam deo usher fifti cent dinliolarmış.bırak kopsunlar abii..:D

    dostum , orduya katılma kararı aldım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coldvoice
    coldvoice's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Temmuz/2005
    Erkek
    :) ya siz ne kadar amelesiniz.tek tip insan yetişiyor diyorsunuz.sizin bakış açınız cok dar bardağın ufak bi boş kısmı var hepiniz onu gösteriyorsunuz.dolu kısmını gösteren yok nedense...amelenin biri yazmış hep stv hep onun kitapları falan diye....o ameleye derimki abiler kadar entellektüel yetişen yoktur.benim bi arkadasım var doğu ve batı klasiklerinin tamamını bitirdi.bunun yanında işletme okuduğu için haftalık ekonomi dergilerini takip ediyor.ayrıca 5 tanede dil biliyor.ve istanbulda her türlü sosyal aktiviteyi yapıyor.yazılan yazıların bi kısmını ona yolladım sadece gülmekle yetindi:)

    sevmek güzeldir......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek
    Tabi gulecek bakti tarikat muridlerinin icinde uyanik elemanlar var fetonun gozlerinden akan yaslara kanmiyorlar....verecek cevap bulamadi ve guldu :)



    su asagidaki mektubu okuyun fetoyu savunanlar...tabi dusunup yorum yapma gucunuzu yitirmediyseniz...anlarsiniz...fetonun misyonunu.
    -------------------Papaya mektup----------------------------
    pek muhterem papa cenapları,

    üç büyük dinin doğum yeri olarak bilinen toprakların dünyayı daha iyi yaşanabilir bir mekan kılma yolundaki kutsal misyonumuzu tam manasıyla bilen halkından size en içten selamları getirdik. yoğun gündeminizde bize zaman ayırarak sizinle müşerref olmayı bahşettiğiniz için zatıalilerinize en derin kalbi teşekkürlerimizi sunarız.

    papa 6. paul cenapları tarafından başlatılan ve devam etmekte olan dinlerarası diyalog için papalık konseyi (pcid) misyonunun bir parçası olmak üzere burada bulunuyoruz. bu misyonun tahakkuk edişini görmeyi arzu ediyoruz. en aciz bir şekilde hatta biraz cüretle, bu pek kıymetli hizmetinizi icra etme yolunda en mütevazı yardımlarımızı sunmak için size geldik.

    islam yanlış anlaşılan bir din olmuştur ve bunda en çok suçlanacak olan müslümanlardır. uygun bir yerdeki vakitli bir gayret bu yanlış anlamanın büyük oranda azalmasına katkı sağlayabilir. müslüman dünyası, islam'ın asırlarla ölçülen yanlış algılanmasını silip atacak bir diyalog imkanını bağrına basacaktır.

    beşeriyet, çelişen görüşler ortaya koydukları gerekçesiyle, zaman zaman bilim adına dini, din adına da bilimi inkar etmiştir. bilginin tamamı allah'a aittir ve din allah'tandır. o halde bu ikisi nasıl çelişebilir? insanlar arasında anlayışı ve hoşgörüyü artırmaya yönelik dinlerarası diyaloğa yönelik ortak gayretlerimiz çok iş görebilir.

    kendi memleketimizde şimdiye kadar çeşitli hıristiyan mezheplerinin liderleriyle diyalog içinde olduk. bu naçiz gayretlerin boşa çıkmadığını acizane ifade etmek isteriz. amacımız bu üç büyük dinin inananları arasında hoşgörü ve anlayış yoluyla bir kardeşlik tesis etmektir. bizler bir araya gelmek suretiyle sözde medeniyetler çatışmasının gerçekleşmesini görmek isteyen yolunu şaşırmış ve şüpheci kimselere karşı dalgakıranlar gibi, isterseniz bariyerler gibi deyin, karşı durabiliriz.

    geçen yıl bazı ünlü uluslararası bilim adamlarının katıldığı medeniyetlerarası barış ve diyalog konulu bir sempozyum düzenledik. bu gayretin başarısından aldığımız teşvikle bu tür etkinlikleri tekrarlamak istiyoruz. halihazırda üç büyük dinin bağlıları arasındaki bağları güçlendirmeye yönelik olarak dinler arası diyalog konusunda vatikan'ın da temsil edileceğini ümit ettiğimiz bir konferans düzenleme sürecinde bulunuyoruz.

    yeni fikirlerimiz varmış iddiasında bulunmuyoruz. yine müsamahanıza sığınarak, bu misyonun hedeflerine yakından hizmet etmek için üstlenmek istediğimiz birkaç teklifte bulunmayı arzu ediyoruz. hıristiyanlığın üçüncü bin yılına girişi münasebetiyle yapılacak kutlamalar vesilesiyle ortadoğu'daki antakya, tarsus, efes ve kudüs gibi bazı kutsal yerlere müşterek ziyaretleri içeren birçok etkinlikler önermek istiyoruz. bunu sayın cumhurbaşkanımız demirel'in, cenaplarının ülkemizi ziyaretine ve mezkur kutsal mekanları göstermeye davetini tekrarlamak için bir fırsat addediyoruz. anadolu halkı size misafirperverliğini göstermeyi ve şevkle selamlamayı hararetle beklemektedir. filistinli liderlerle diyalog kurmak suretiyle kudüs'ü birlikte ziyaret etmemize davetiye çıkarabiliriz. bu ziyaret bu mübarek şehri hıristiyanlar, yahudiler ve müslümanların, hiçbir kısıtlama, hatta vize dahi olmaksızın serbestçe ziyaret edebileceği uluslararası bir bölge olarak ilan etme gayretlerine yönelik dev bir adım teşkil edebilir.

    üç büyük dinden liderlerin işbirliği ile, ilki washington dc'de olmak üzere muhtelif dünya başkentlerinde bir konferanslar serisinin gerçekleştirilmesini teklif ediyoruz. ikinci serinin zamanı için hz. isa'nın doğumunun 2000. yıldönümü ideal olabilir.

    bir öğrenci değişim programı da çok faydalı olacaktır. inançlı genç insanların birlikte eğitim görmesi birbirlerine yakınlıklarını artıracaktır. öğrenci değişim programı çerçevesinde üç büyük dinin babası olduğu ikrar edilen hazreti ibrahim'in doğum yeri olarak bilinen urfa şehrindeki harran'da bir ilahiyat okulu kurulabilir. bu, ya harran üniversitesi'ndeki programların genişletilmesi suretiyle ya da üç dinin ihtiyaçlarını da temin edecek şumullü bir müfredata sahip bağımsız bir üniversite şeklinde gerçekleştirilebilir.

    önerilen programlar aşırı büyük işler gibi algılanabilir; ama bunlar erişilmez değildir. dünyada iki tip insan vardır. bazıları kendilerini topluma adapte etmeye çalışır. diğer bazıları ise topluma uymaktansa toplumu kendi değerlerine adapte etmek ister. toplum bütün ilerlemeleri bu ikinci tip insanlara borçludur. onları yarattığı için rabb'e şükürler olsun.

    m. fethullah gülen / rabb'in aciz kulu / 9 şubat 1998

    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Ağustos/2006
    Erkek
    Biri çıkar der ki dershanelerinde okullarında kızlar erkekler ayrı. Baş örtüsü bağlayanlara para veriyorlar Rusyadaki okullarında din propagandası yaptığı içinokullar kapandı.. Sonra biride derki Papayla işbirliği yapıyor. Hristiyanlığı yaymak istiyor. Bu nasıl çelişki!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    cran_s gel bi gün sana bu devleti kimler sömürüyo onu da anlatıyim a.q. sen benim babamdan daha mı ii biliyosun !!!

    Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2005
    Erkek
    papanın bi götünü yalamadığı kalmış (:
Toplam Hit: 12507 Toplam Mesaj: 91