Nurettinveren
-
a.q. işte bu kadar düzenbazlık olur! cahillik olabilir beyni yıkanmışlık olabilir nerde kaldı sizin sorgulayan beyniniz? Çelişkiler karşısında aciz kalmak yerine cevap arayın. yada başkalarını suçlucağınıza kendi halinize bakın!
-
Abi nolursunuz şu F.gülencilere bir şey demeyin geri kafalı düz beyinli insalar bunlar.
Ne anlatırsanız anlatın.F.gülennn derler başka bişi demezler.
Adam gözlerinin önünde karı tikse Dinin gerektirdiği adam ihtiyacını giderdi derler.Bunlardan herşey beklenir savunmak adına
İran gibi olacağız bu GERİZEKALILAR yüzünden.
Laiklik=Din ve Devlet işlerinin birbirinden ayrı tutulmasıdır.
Gençliğe Hitabeden bir bölüm=Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
"Biz Laik ve Bağımsız bir ülkeyiz.Sizin gibi adi insanlar yüzünden Atatürkümüzün bize bıraktığı emanetleri yönetim şekillerini size kaptırmayız.Siz .iktiirin gidin irana Türkiyede işiniz yok sizin."
Müslümansanız ortalık müslümanı olmayın.Başkalarına müslüman olmayın kendinize olun.
Kuran-ı Kerim duruyor.Oturup okuyun.Başkalarının,Efendilerin hikayelerini dinleyip beyninizi sulandırmayın.Kimse size müslümanlığı bırakında demiyor.
F.gülenci olmayanlar müslüman değilmiş edasıda yaratılıyor.Şunuda söyliyeyim en iyi müslüman Fethullahçıdan daha iyi müslümanımdır.
-
CaliphKhan adamım sen harbi bazı şeyler anlayamıyorsun..Yurt içindeki ve yurt dışındaki politika farklı..Sen sana bahsettiğim dershanelerdeki öğretmenleri ne sanıyorsun.Ufak bir piyondan ibaretler aynen senin olduğun gibi..Yurt içinde dini alet ederek millet kandırılıyor..Tarikatler niye kapatıldı sanıyorsun artık o Anadoludaki tarikatler yok işler değişti..Artık para dönüyor..ComputerWolf un bahsettiği yurtdışında yaptıkları.Papayla görüşmesi işte sizin dindar dediğiniz,Allah yolunu size öğreten insanın icraatleri..Sen daha bunu anlayamayacak kadar özürlüysen ben daha sana ne diyim..
-
ZyreX ben en içindeyim en içte bu konudaki her şeyide biliyorum sen hiç üzülme. Fethullah güleni tanımayanlar konuşmuş şiir yazmış yazsın aq beni ilgilendimez. O okulları biliyoruz bu konuda çok şey söylemek istemiyorum. Olay şudur türkiyede sağcısıdasolcusuda fethullah güleni kullanamadı. çünkü siyasete karışmadı. RP iktidara geldiğinde bile karışmadı bu yuzden milli hareketçiler düşman oldu. Solcular zaten dine karşıydı. Açıkcasını söylemek gerekirse koyu kominist kesim devletin içinde kendi kimlikleriyle yer bulmamadığı için laikliğe sarıldı ve laisizt oldu ve fethullah gülenin dinci-milliyetçi hareketine düşman kesildi. Neden sola kayan üniversite gençliğini topladığı için! burda masal anlatanlara şiir okuyanlara gelsin bu sözler siyasetin içinde düşüp kabolanlara.....karşısındakini körü körüne suçlayana! anlayış garibesi olanlara
-
bilende konuşuyo bilmeyende nurettin veren demeki münafıklık yapmış olamazmı hem dünyanın dört bir yanında istiklal marşını bu okulllarda okuyan öğrenciler söylüyor madem amaç para kaznamak bunlar ne .Demekki bu ülkeye yararlı ,yemeyen yed
irmeyen insan yetiştirmek sizlere göre suc demek .Belki yüzbinlerle dünyanın dört bir yanında Türk üniversitelertinden (eğiğtim fakültesi)mezun olmuş eğitimciler yani o çocuklara Allah dan İslamdan bahseden o çocuklara istiklal marşını söyleten bu insanlara vatan haini yapmak hangi vicdana sığar. Bu zamana kadar bizleri robertlerden . saint jozeflerden mezun olanlar yönetmiş bizim insanımız anadolu insanımız hep okumamış şimdi bu okullarda kendileirni gösterme imkanı bulması hangi kitapta suç sayılır.Siz bizleri gizli klapılar ardından yöneten illünimati gibi gizli israil kaynaklı masopn derneklerine onların gizli planlarını(özellikle digital ortamlarda yani bilgisayarlarında ne var ne yok kimlerle ne paylaşıyorlar memlekete ait küçücük bir bilgi yakalayabilirmiyiz demiyorsunuzda . sizleri ve bizleri ilgfilendirmeyen şeylere kafa yoruyoruz onlar kendilerine göre hizmetlerini yapıyor ya biz(amerikalılar promis proğramıyla senelercebizim bankalarımızın gizxli bilgileri yani ne kadar kredisi var gibi ülkenin gizli bilgilerini çaldılar hadi bizde vatanımız için mit olabiliriz yoksa o şöyle yapmış bu böyle yapmış bizlre yakışmaz sırf görüşü bize uymuyor diye birisine atıfta bulunmak zuylümdür) -
compü abi her yazdığın mesaj ayrı güzel :D oğlum dünden beri bekliyom bu imanın şartı konusuna hiç bi fetoş bişi yazamadı kendi sitelerinizde yediğiniz boku örtemiyosnuz ulan düşünüyom bazen bu adama neden bunlar kötü körüne bağlı ama diyorum ki bu abiler ablalar manyak beyin yıkıyo abi her giden körü körüne bağlanıyo insan düşünür adamın sağ kolu adamı bıraktı diyo adam kötü yapıyo ortada delil video bu kadar yazı ve en önemlisi düşüne bilen bi zekanız var (bu zeka bazı fetolar için geçerli) abi bişeye bu kadar körü körüne bağlanılmaz. bizim sınıftada feto var adamalrı abiler dövüyo sonra salakalrın topu birleşiyo kendi aralarında bazı şeylerde birlik olamıyo adam kaçmış amerikada cia den gelen paralarla kendi sistemini yayamak için iki okul açıp türkçe eğtim verdi diye bu adam kahraman mı oldu gelsin bakalım türkiyeye adam gibi kendi devletinde otursun herkese açık bi adam olsun herkes konuşsun bizim tanıdığımız bi abi vardı abiliği bıraktı neden dedim bi sürü şey saydı biride kendini diğer insanlarda üstün görmesi imiş sohebtlerinde hep yüksekte oturuyomuş ee nerde kaldı hoşgörü kibirsizlik burdaki abiler gitti caminin alt katı kullanılmıycak diye camiyi bastı ne kerametse ama herkes gider bunlara inanır devlet içten gidiyo islamiyeti yıkmaya çalışıyolar lütfen gözünüzü açın araştırın
-
ben sana zervoş desem nasıl olur amele beyinsiz seni fetoş değil en azından fethullah gülen demelisin.neden cevap gelmediğini söliyeyim kimse seni kaale almaz da o yüzden sanki define bulmuş gibi kasılıyon verdiğin linke bakmadım bile amele herif.islam hakkında ne biliyonki kalkmışın konusuyon.
-
abi bu sitedeki fetolar süper ya komedi sitesine çevirdiler cvp veremiyince kala almaz :D:D:D dinden anlamadığımı ne biliyon imanın ve paranın kimde olduğu belli olmaz. sizde olmasanız millet bizi hepten yalancı sanar alın işte örnek
-
lan şerefsiz bak sitede senin kadar beyinsiz yok adam gibi uyardım.insan olan anladı ve yazı yazarken daha dikkatli yazmaya başladı.cünkü insanlığının gereğini yaptılar.onlara teşekkür ederim.sen halen kısaltma yapıyorsun.zevoş efendi tekrar söylüyorum adam gibi yaz yazını.tabi biraz beynin varsa.....
-
arkadaşlar
hepiniz olaylara duygusal yaklaşıyosunuz
bu ülke sahipsiz değil
kanun var nizam var
asker var polis var
belli kural ve kaideler var
bu ülkeye kimin fayda sağladığı veya zarar verdiğini konuşurken lütfen duygusallığa girmeyin
sağlık bakanlığı doğudaki doktorlar için 8-10 milyar maaş veriyor gene giden yok
öğretmenler ise kaçacak yer arıyor
adamlar gönüllü olarak gidiyorsa bırakın gitsin
eger Türklüğe hizmet ediyorsa bırakın etsin
ancak şunu da söleyim sizin bildiğiniz gerçekler olabilir yaşadığınız şeyler olabilir.peki polis ve asker sizden dahamı az bilgiye sahip?
bu memlekete zarar verecek kim olursa olsun devletin güçleri ona fırsat vermeyecektir.buna emin olun
keşke Türkiye cumhuriyeti devlet olarak yurtdışında yatırımlar yapsa.ama imkanı yok.memur zihniyetli kişilerle bazı işlere kalkışılamıyor.gönüllü insanlara her devletin ihtiyacı olduu gibi ülkemizin de ihtiyacı var
ancak
kontrol altında olmak kaydıyla
Toplam Hit: 13520 Toplam Mesaj: 91