Nurettinveren

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkteam
    turkteam's avatar
    Erkek
    Ha unutmadan bu Nuretinoş da :) Perinçek'çidir. Bir ara Apoyla resim çektiren ibne :)
    http://www.turksolu.org/91/foto/14_subat.jpg

Ev Yapacaksan Betondan, Kız Alacaksan Japondan Al..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
    Türkiyede halledilmesi gereken önemli konuları hükümet halleder birader. bu hükümetin sorumluluğunda! Benim olaylara bakış açım bu! ilerde oluşacak ortamda bu git nurettin verene sor:D:D
    belki cevaplar bekide verir bilemem!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    turkteam Nurettin Verenin onemini daha kavrayamamissin...konuyu iyice bir oku bilgi edin ;)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkteam
    turkteam's avatar
    Erkek
    http://www.turksolu.org/91/yon91.htm
    Apo ve Perinçek ve Perinçek'in parti üyesi olan Nurettin Veren :)
    Al birini vur Fetoş'a, Fetoş'u al Nurettin'e vur. Nurettin'i de Perinçek'e...
    Ben böyle zihniyetteki adama da inanma.
    Olsa olsa bu kendisine az harçlık verildi diye ayrıldı cemaatten.

Ev Yapacaksan Betondan, Kız Alacaksan Japondan Al..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RedKit
    RedKit's avatar
    Erkek
    bu adamların ne olduunu bu yazı açıkca desteklio!baban onlara para toplııcana mehmetcik vakfına,gaziler vakfına toplasın!Fettoşunda onların yandaşlarınında topu cehenneme siz daha TÜRKÜM diyomuyosunuz,adama tapıyosunuz yazıklar olsun bee!Siz hiç merak etmeyin bu ülkeyi ilelebet korucak bi ordusu ve milleti vardır!sizin 10 milyonluk gücünüz mıçıma yetmez!

her horoz kendi çöplüğünde denizli horozu her yerde öter
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cran_s
    cran_s's avatar
    Erkek
    Mesaj CaliphKhan tarafından 29 Haziran 2006 (Perşembe) tarihinde yazıldı.
    Profil | Alıntı yap | Özel Mesaj
    CaliphKhan

6/29/2006 9:28:00 PM
    NoWheRe

Fettocuysa fettocuyum lan. O adamla gurur duyuyorum. Dünyanın bütün ülkelerine okul açtırdı. Orda türkçeyi öğretti. Misyonerlik yaptırdı. Milleti müslüman yaptı. Evet bende bu grubun içindeyim Bizim fabrikamız var himmetleri bizzat babam topluyor. Ayrıca okullara yardım yapıyor.İlerde bende yapcam! Var aq sürüsüyle fabrikası olan zengin varhepside yardım yapıto en başta da Kalkavanlar var adamların koca deniz filosu var bütün paralar onlardan geliyor. Türkiyede Cemaat olarak akarsak 10 milyonu aşkın kişi birlik oluşturmuş durumda Kanallar ve gazeteler var. Zaman gazetesitürkiyede en çok satan 2. gazete. Gizli örgüt değil Açık cemaat satanist olsanda o evlere girebilirsin sonrada istediğin gibi çıkarsın. Evet ilerde devletin bütün kademelerinde bizlerden olcak ben hukuk okucam. Yükselebildiğim en yüksek noktaya sonra ne olucaksa. Demokrasi rejimindeyiz. Önce yargı değişecek anlayış olarak sonrada asker hükümet zaten değişmiş durumda. Sonra mı nolcak çok basit. Daha özgür bir ortam olcak isteyen istediğini yapabilecek. Her türlü ideoljik sistemden üstün bir sistem kurulmuş olcak. 17. 18.yüzyıl ingilteresi gibi her yerde okullarla türkçe felsefesi yayılcak bununlabirlikte İslamda yayılcak. Fetullah gülen şu an Türkiyede yargılanmıyor. Çünkü gemişte yargılandı. Türkiyede entellektüel kesim yani gazeteciler çoğu Fethullah gülene hayran basit yapılı insanlarsa hala kendi kandırılmışlıklarının içinde yüzsün. Açıklıyorum işte öncedende açıklandı. Parayı sağlayan biziz. Okulları açan biziz. Okuyan araştıran biziz. Çalışan biziz. Her şeyidaha iyiye götürcek olan biziz. bukadar!........

ben fettulaahcı diiilim

aynen katılıyorum kardeşime adam adını bile bilmediğimiz ülkelerde türkçe öğretio istiklal marşımızı öğretio vatana bundan büyük hizmet olmaz bence
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
    Kimse kimseye tapmıyo biz Allaha taparız. Biz devletede yardım yaparız milletede bu kadar basit! ve ilerdede yapmaya devam edilcek kimse üzülmezin! Cemaatle örgütü karıştıranlara sesleniyorum bu sizin bildiğiniz sol örgütlerden deil sağcılara ülkü ocağı hiç deil burasının tek amacı var oda İslamın gücünü ve güzelliğini bu yüzünü herkese göstermek. Görmeyenlere bile ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Aglama fetocan kiyamam goz yaslarina...
    Turkiyedeki Muridlerin hasret bakislarina...

Gozuyun altidaki morluklara el sureyim fetosss
    Dinsim icimdeki bu hasretlik olduk hepimiz bir hosss

Her yerde okullar actin Turkceyi okuttun...
    Okul kayitlari icin dolarlari saydirttin...

Hani fakir fukaranin hocasiydin fetocan
    İligimizi somurdun bagis dedin aldin fetocan

Seksen ilden toprak koklarmissin amerikada
    Gel gor toprakmi kaldi guzelim Anadoluda

Hastalik dedin gittin yattin pentagonda
    İslamiyete kan aglatti karasahinler burada

Dinler arasi diyalogda vatikana yerlestin
    Papanin elinden haclilara seyirttin

Kitap yazdin okuduk,siir duzdun sakidik
    Cebimizdeki parayi hep biz sana bayildik

Aksam oldu kaynamaz asimiz ocakta
    Sen yersin orada Amerikan kapatma

Hocaefendi dedik niye dedik bilmedik
    Kurandan cok risaleinuru ezberlerdik

Ataturk olurken dedi Turk Hekimi
    Senin burnun kanariken dedin amerikan hekimi

Anladik hastasin bir uzak diyardasin
    İyilestin niye gelmessin yoksa CİA kucagindasin.

Compi der etme Fetoya mihnet
    Yat kalk gece gunduz Allahina dua et.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_c
    ibrahim_c's avatar
    Erkek
    hee tamam ben sadece sunu dıyorum turkıyedekı asırı sagcılar ve fettocu gıbıler yakında darbe yapacak askerin icinde bile ver ben gordum feccıııı orgutlenıyorlar

Yukarıda yazan medeni durum seceneklerinde neden DUL yok !!! ben belkı dulum
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cran_s
    cran_s's avatar
    Erkek
    arkadaşım sanmaki askeriyenin içinde sadece fettullahçılarla , ülküceler örgütlenio bunun ruscusu var amerikancısı var çincisi ibnesi var nie onların içinden sadece bizden olanları engellenip dierlerinin yolu açılsın işte fettullahı kötü adam ilan edenler onu engellemek isteyen rakipleridir zaten. biraz gözlerinizi açın bea,
    aklıma aziz nesinin bi lafı gelio ama neyse
Toplam Hit: 13526 Toplam Mesaj: 91