Nurettinveren
-
Ha unutmadan bu Nuretinoş da :) Perinçek'çidir. Bir ara Apoyla resim çektiren ibne :)
http://www.turksolu.org/91/foto/14_subat.jpg -
Türkiyede halledilmesi gereken önemli konuları hükümet halleder birader. bu hükümetin sorumluluğunda! Benim olaylara bakış açım bu! ilerde oluşacak ortamda bu git nurettin verene sor:D:D
belki cevaplar bekide verir bilemem!
-
turkteam Nurettin Verenin onemini daha kavrayamamissin...konuyu iyice bir oku bilgi edin ;)
-
http://www.turksolu.org/91/yon91.htm
Apo ve Perinçek ve Perinçek'in parti üyesi olan Nurettin Veren :)
Al birini vur Fetoş'a, Fetoş'u al Nurettin'e vur. Nurettin'i de Perinçek'e...
Ben böyle zihniyetteki adama da inanma.
Olsa olsa bu kendisine az harçlık verildi diye ayrıldı cemaatten. -
bu adamların ne olduunu bu yazı açıkca desteklio!baban onlara para toplııcana mehmetcik vakfına,gaziler vakfına toplasın!Fettoşunda onların yandaşlarınında topu cehenneme siz daha TÜRKÜM diyomuyosunuz,adama tapıyosunuz yazıklar olsun bee!Siz hiç merak etmeyin bu ülkeyi ilelebet korucak bi ordusu ve milleti vardır!sizin 10 milyonluk gücünüz mıçıma yetmez!
-
Mesaj CaliphKhan tarafından 29 Haziran 2006 (Perşembe) tarihinde yazıldı.
Profil | Alıntı yap | Özel Mesaj
CaliphKhan
6/29/2006 9:28:00 PM
NoWheRe
Fettocuysa fettocuyum lan. O adamla gurur duyuyorum. Dünyanın bütün ülkelerine okul açtırdı. Orda türkçeyi öğretti. Misyonerlik yaptırdı. Milleti müslüman yaptı. Evet bende bu grubun içindeyim Bizim fabrikamız var himmetleri bizzat babam topluyor. Ayrıca okullara yardım yapıyor.İlerde bende yapcam! Var aq sürüsüyle fabrikası olan zengin varhepside yardım yapıto en başta da Kalkavanlar var adamların koca deniz filosu var bütün paralar onlardan geliyor. Türkiyede Cemaat olarak akarsak 10 milyonu aşkın kişi birlik oluşturmuş durumda Kanallar ve gazeteler var. Zaman gazetesitürkiyede en çok satan 2. gazete. Gizli örgüt değil Açık cemaat satanist olsanda o evlere girebilirsin sonrada istediğin gibi çıkarsın. Evet ilerde devletin bütün kademelerinde bizlerden olcak ben hukuk okucam. Yükselebildiğim en yüksek noktaya sonra ne olucaksa. Demokrasi rejimindeyiz. Önce yargı değişecek anlayış olarak sonrada asker hükümet zaten değişmiş durumda. Sonra mı nolcak çok basit. Daha özgür bir ortam olcak isteyen istediğini yapabilecek. Her türlü ideoljik sistemden üstün bir sistem kurulmuş olcak. 17. 18.yüzyıl ingilteresi gibi her yerde okullarla türkçe felsefesi yayılcak bununlabirlikte İslamda yayılcak. Fetullah gülen şu an Türkiyede yargılanmıyor. Çünkü gemişte yargılandı. Türkiyede entellektüel kesim yani gazeteciler çoğu Fethullah gülene hayran basit yapılı insanlarsa hala kendi kandırılmışlıklarının içinde yüzsün. Açıklıyorum işte öncedende açıklandı. Parayı sağlayan biziz. Okulları açan biziz. Okuyan araştıran biziz. Çalışan biziz. Her şeyidaha iyiye götürcek olan biziz. bukadar!........
ben fettulaahcı diiilim
aynen katılıyorum kardeşime adam adını bile bilmediğimiz ülkelerde türkçe öğretio istiklal marşımızı öğretio vatana bundan büyük hizmet olmaz bence -
Kimse kimseye tapmıyo biz Allaha taparız. Biz devletede yardım yaparız milletede bu kadar basit! ve ilerdede yapmaya devam edilcek kimse üzülmezin! Cemaatle örgütü karıştıranlara sesleniyorum bu sizin bildiğiniz sol örgütlerden deil sağcılara ülkü ocağı hiç deil burasının tek amacı var oda İslamın gücünü ve güzelliğini bu yüzünü herkese göstermek. Görmeyenlere bile ...
-
Aglama fetocan kiyamam goz yaslarina...
Turkiyedeki Muridlerin hasret bakislarina...
Gozuyun altidaki morluklara el sureyim fetosss
Dinsim icimdeki bu hasretlik olduk hepimiz bir hosss
Her yerde okullar actin Turkceyi okuttun...
Okul kayitlari icin dolarlari saydirttin...
Hani fakir fukaranin hocasiydin fetocan
İligimizi somurdun bagis dedin aldin fetocan
Seksen ilden toprak koklarmissin amerikada
Gel gor toprakmi kaldi guzelim Anadoluda
Hastalik dedin gittin yattin pentagonda
İslamiyete kan aglatti karasahinler burada
Dinler arasi diyalogda vatikana yerlestin
Papanin elinden haclilara seyirttin
Kitap yazdin okuduk,siir duzdun sakidik
Cebimizdeki parayi hep biz sana bayildik
Aksam oldu kaynamaz asimiz ocakta
Sen yersin orada Amerikan kapatma
Hocaefendi dedik niye dedik bilmedik
Kurandan cok risaleinuru ezberlerdik
Ataturk olurken dedi Turk Hekimi
Senin burnun kanariken dedin amerikan hekimi
Anladik hastasin bir uzak diyardasin
İyilestin niye gelmessin yoksa CİA kucagindasin.
Compi der etme Fetoya mihnet
Yat kalk gece gunduz Allahina dua et. -
hee tamam ben sadece sunu dıyorum turkıyedekı asırı sagcılar ve fettocu gıbıler yakında darbe yapacak askerin icinde bile ver ben gordum feccıııı orgutlenıyorlar
-
arkadaşım sanmaki askeriyenin içinde sadece fettullahçılarla , ülküceler örgütlenio bunun ruscusu var amerikancısı var çincisi ibnesi var nie onların içinden sadece bizden olanları engellenip dierlerinin yolu açılsın işte fettullahı kötü adam ilan edenler onu engellemek isteyen rakipleridir zaten. biraz gözlerinizi açın bea,
aklıma aziz nesinin bi lafı gelio ama neyse
Toplam Hit: 13526 Toplam Mesaj: 91