folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Olası Bir Rusya Türkiye Savaşında Olacaklar

Olası Bir Rusya Türkiye Savaşında Olacaklar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek

@u235,

Hocam,gezi parkına hiç gittin mi bilmiyorum;ama şunu söyleyebilirim ki gezi parkından önce de gaz yemiş bir insan olarak ben oraya atraksiyon olsun diye gitmedim.Biber gazını defalarca soluduğu halde(ki namussuz kalp çarpıntısı ve nefes darlığı yapar geçici süreliğine) oraya gidiyorsa insanlar,bil ki bu atraksiyon değil hürriyet kavgasıdır.Yüzde 70 diyorsun,yüzde 20 bile değildir oraya atraksiyon olsun diye gelenler onu söyleyeyim sana.

@zumsuk,

Olası bir Rus-Türk savaşı dünya savaşına dönüşür.Dolayısıyla da bildiklerimiz anlamını yitirir.Abd Vietnamda batağa saplandıysa bunun sebeplerinden biri de SSCB'nin gizli yardımlarıdır.Aynı durum Küba için de geçerlidir.

Benim sana kızdığım noktalar senenin 2013 olduğunu unutman,vatan millet sakarya muhabbeti yapman ve bununla da kalmayıp Rus askerlerini vodka milliyetçisi yapman.Abd ile Rusya Türkiye'nin paylaşma planını yapsınlar,(ki bunu yapmazlar,yapamazlar,yaparlarsa kendi ayaklarına sıkarlar kurşunu uzun vadede) Türkiye yeryüzü haritasından silinir ve bunun için de nükleer bombalar gerekmez.Sadece Abd ve Nato bize ambargo uygulasın kafidir.

Benim Atatürkçülüğüme laf etmişsin,eyvallah.Atatürk'ün en büyük karakter özelliğinden biri de realist olmasıdır.İlhamlarını gaipten değil hayatın kendisinden almasıdır.Ben de realist oluyorum arkadaşım,bu da seni geriyorsa yapabileceğim bir şey yok ne yazık ki :)

Pragmatism&Realism
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Yahu kaç tane askeri silahını kendin üretiyorsun da, kalkmış Rusya ile olası bir savaştan bahsediyorsun ?

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    torf
    torf's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Kendi düşümdüğüm versiyonumu anlatayım.

Hocam bizim asker sırf gösteriş, sırf memur sürüsü. 1960 dan kalma techizatları gururla taşıyorlar.

daha kendilerini savunmaktan acizler göz göre göre tek tek cezaevine aldılar komutanları. Güçleri sadece anadoludan gelen çömez erlere geçiyor.

Ben sana söyliyim sınırda olanlar kapıları kendileri açarlar buyrun hoşgelmişsiniz diye rütbeliler de istanbula yakın biryerde nukleerden fln etkilenmeyen derin bir kuyu kazmışlardır orda saklanırlar askeri de süngülü tüfeklerle düşman üstüne salarlar. Rusya istanbula gelince de barış anlaşması imzalanır belli imtiyazlar karşılığında.

Hiç öyle 300 spartalı gibi falan değiliz kusura bakmayın da iş komutanlarda biter.

İnsanların size karşı olması diye bir şey yoktur dostlarım, onlar sadece kendilerinden yanadırlar o kadar. bukowski
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek

ben mit mensubuyum rusya ile savaş olursa mağraya kaçıcaz biz cennet cehenem mağralarına en konforlu şekilde donattık 3 sağ 2 ön yapın sola dönün kolunuz yeterse tuşa basın yastık yorgan mermi ne varsa cıkıcaktır orda kalın 

şaka la şaka ben öğrenci bildiğimiz öğrenci mk 

Memento Mori
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek

garip olan herkes bir konuyu atlamış . Rusya azınlıkların ve bu azınlıkların kurduğu devletlerin birleşimidir. siz sanıyor musunuz ki rus askerlerinin hepsi rus ? rusya askerinin %45'i Türk/müslüman asıllıdır. Türkiyeyle olacak bir savaşın sonucunda rusya param parça olur. öyle kolay değil bir ülke ile savaşmak. rusyayı büyük görüyorsunuz, askerlerini çalışkan sanıyorsunuz ancak işin aslı öyle değil 450 yıl kıç kadar çeçenistana çakılıp kaldı rusya. eğer çeçenler yorulmasaydı halen çakılı kalacaktı. rusyanın ekonomisi de pamuk ipliğinde çıkacak bir savaşta hepsinin açlıkan nefesi kokar. 

Ne Mutlu Türk Doğana..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek
    ultrAsker bunu yazdı

yıl olmuş 2013 olm ne savaşından bahsediyorsunuz adamlar kukla gibi oynatıyor zaten bizi.

illaki çok senaryo yazmaya niyetliyseniz rusya ve dolayısıyla iran'ın doğalgaz ı kestiğini varsayın

üşüyoruz reyiz dersiniz sonra.

haha canımsın abim :)

birileri tezek var, tüfek kabzası var der hatta birbirimize sarılırız öyle ısınmayı sağlarız.

ormanlar var falan. :D

basit şeyler tabi bunlar ya. olası şeyler :O

Amd-x tarafından 12/Ağu/13 01:07 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek
    Mycity bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

Rusyanın bizi ezip geçebilmesi için hatunları sallamsı yeterli olur bence :)

Dogru...

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek
    rahat olun gençler. Şehadeti tatmak isteyen ve siyonist kelle almak isten 1 milyon kadar eğitimli ahir zaman cihad genci mevcut.
    Seneryo yazmaya gerek yok. Bu ülkede islami tamamen yok etmedikleri sürece alamazlar vermeyiz.
    Bu arada ateistlerin ölümüne olası birsavaşa greceğini hiç sanmıyorum. Ne varsa tam anlamyla islamla şuurlanmş hakiki imanlı gençlerde var.
    Biz herşeye hazırız reis. ;)

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

Zumsuk gene Matrix izlemis...

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Onu bunu bilmem ben hacıda keleş siker hertürlü. Bizim ordunun elinde ne var. Tamam taş sopa yok ama şimdi karşılaştırın bi sonra konuşalım. zumsuk hacı senin o yazdığın kahramanlıklar eskide kaldı. Şimdi sanmıyorum ki kimse kılını kıpırdatsın. Siyasetçiler zaten dakkasında kaçar gider. Sen mi geçip yöneticen amk orduyu. Ordu diye birşey mi var şuan? Kahramanlıktan milliyetçilikten bahsediyosun. Olası bir rusya savaşında doğu illeri ayaklanır ve dakkasında iç savaş çıkar. Hadi şimdi iç savaşımı durdurucan yoksa rusyayı mı ? Zaten her 2 kişiden birisi cüneyt arkın ya amk :D

Lan bişey yapmasına gerek yok doğalgazı keser. Ankaraya bi çar bombası tamam amk. Sonra gider nato ülkeleriyle uğraşır. Sanıyomusun ki savaş karadan çarpışarak olucak :D Ankaraya bomba. Köprülere bomba. Al sana ülke felç. Peşinden iç ayaklanmalar. Bakın ayaklanma demiyorum ayaklanmalar. Doğu illerinde türk-kürt savaşı. Batı illerindede sen kimin tarafındasın savaşı. Bitti işte. Amerikada anladı bu taktiği. Adamlar artık kendileri girmiyor. "Barış sağlamak" istedikleri ülkelerde iç savaş çıkartıyorlar anında. Hop peşinden nato birlikleri giriyor karışıklığı durdurmak için. Peşinden kendi istedikleri adamı devletin başına. Onu istemeyenleride hızlı çıkarılmış bir anayasa ile idam.

Sana şunu söylüyorum sadece. Ülkenin başındaki devlet adamının amerikanın sözde barış getirdiği ülkelerin devrik liderleri kadar bile cesareti, şerefi yok.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
Toplam Hit: 21901 Toplam Mesaj: 146