folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Olası Bir Rusya Türkiye Savaşında Olacaklar

Olası Bir Rusya Türkiye Savaşında Olacaklar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

Yil olmus 2013 hala sicak savastan bahsediliyor + madem sicak savas denildi
    gene yil olmus 2013 hala kara harekatindan bahsediliyor,acinasi..

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    Jilet_Boris bunu yazdı
    ETRoot bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

Rusya ve Türkiye gibi iki büyük ülke kolay kolay savaşmaz.Sonuçda mahalle kavgası değil bu.Bir ülke savaşa girince sadece ordular değil bütün ülke etkileniyor savaşdan.

Şöyle bir gerçek var ki Rusya Amerikadan sonra en çok silah üretimi yapan ülke.Kalaşnikof tüfeğinden tut snipercısına ordan tut attıkları Katyusha füzelerine kadar herşey kendi üretimi adamların.

Artık iman gücüyle saldırı dövüş diye bişey yok dünyada o bir hayal gücü.Bunu anlamak lazım.Kurtuluş savaşı diyonuzda Kurtuluş savaşınıda zaten Sovyetlerin çok büyük destekleriyle yendik onuda araştırın bi zahmet.

Ayrıca tarihde Osmanlı-Rus savaşlarını çoğu kez Ruslar yenmiştir.

Sen dünya tarihindeki en büyük bombayı yapan,bundan 50 sene önce uzaya çıkan adamlarla bizi karşılaştır.

http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%87ar_Bombas%C4%B1

Yav kaç aylık konu ama yazmak istedim , o sovyetler dediğin orospu evlatları mı yardım yaptı sanıyorsun? Ben onların burdan taa aq.

Türklerin gönderdikleri yardımlar sovyetlerin demiryolları üstünden gelmek zorundaydı. Yardımların bize %10 u ulaştı. Eğer %100 gibi bir miktar ulaşsaydı bir ırak , bir suriye , bir iran bizimdi ;)

af buyurda her tarafı işgal edilmiş bir ülkenin üzerinde tüm avrupa dururken, yaptıkları yardımları bu kadar gözardımı ettiğini söylüyorsun şimdi sen? ona kalırsa sevgili arap kardeşlerimiz bize yardım etmeyi bırak kafadan köstek olmuşlar, şimdi hangi millet orospu evladı onada objektif olarak sen karar ver.

Bana baksana sen , büyük dedem Kırımlı ayık olasın. Kırım'dan buraya savaşmak için gelip sırf kardeş millet diye 7 sene savaş veriyor. 18 Mayıs 1944 olaylarını araştır sonra buraya yorum yap çok ağır konuşurum. Gelmiş bana komunistleri savunuyor, beni kavgaya sokamazsın kolay kolay ama biri gelip bana sovyetleri savunursa gözüm kapalı girerim o kavgaya.

Benim yazdığım yeri bir daha oku neden %10 geliyor yardımların? %90'nını sovyetler cebe atıyor. Sonra gelmiş bana sovyetlerin yardımından bahsediyorsun. http://www.sosyalistforum.net/politik-gundem/64339-lenin-devrimi-osmanli%27ya-borclu-2.html

ilk mesajıda oku.

-----------------------------------------

Amd-x: Kusura bakma ama 18 mayıs 1944 içimde yanan bir ateş , söndürmeden sakin olamıyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    Metanet bunu yazdı

hocam denizde de savaşmaya çalışanlar oluyo bazen

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Kendi düşümdüğüm versiyonumu anlatayım.

Hocam bizim asker sırf gösteriş, sırf memur sürüsü. 1960 dan kalma techizatları gururla taşıyorlar.

daha kendilerini savunmaktan acizler göz göre göre tek tek cezaevine aldılar komutanları. Güçleri sadece anadoludan gelen çömez erlere geçiyor.

Ben sana söyliyim sınırda olanlar kapıları kendileri açarlar buyrun hoşgelmişsiniz diye rütbeliler de istanbula yakın biryerde nukleerden fln etkilenmeyen derin bir kuyu kazmışlardır orda saklanırlar askeri de süngülü tüfeklerle düşman üstüne salarlar. Rusya istanbula gelince de barış anlaşması imzalanır belli imtiyazlar karşılığında.

Hiç öyle 300 spartalı gibi falan değiliz kusura bakmayın da iş komutanlarda biter.

+1

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    antivir-US bunu yazdı
    Metanet bunu yazdı

hocam denizde de savaşmaya çalışanlar oluyo bazen

hah:D

Adamlar üstümüze 1000 tane virüslü hatun yollasın , tek mermi atmadan ülkeyi fethederler :D

küfrederiz villalara kulübeden
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

hasduah götü boklu mısıra suriyeye giremedi amerika nereye giriyorsun sen türkiyeye

ülkelerin ellerinde nükleer bombalar evladiyelik olsun diye mi var
     savaş olursa atarım diye var o yuzden ya savaş olmaz olursada 3. gogo

"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    ETRoot bunu yazdı
    Jilet_Boris bunu yazdı
    ETRoot bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

Rusya ve Türkiye gibi iki büyük ülke kolay kolay savaşmaz.Sonuçda mahalle kavgası değil bu.Bir ülke savaşa girince sadece ordular değil bütün ülke etkileniyor savaşdan.

Şöyle bir gerçek var ki Rusya Amerikadan sonra en çok silah üretimi yapan ülke.Kalaşnikof tüfeğinden tut snipercısına ordan tut attıkları Katyusha füzelerine kadar herşey kendi üretimi adamların.

Artık iman gücüyle saldırı dövüş diye bişey yok dünyada o bir hayal gücü.Bunu anlamak lazım.Kurtuluş savaşı diyonuzda Kurtuluş savaşınıda zaten Sovyetlerin çok büyük destekleriyle yendik onuda araştırın bi zahmet.

Sen dünya tarihindeki en büyük bombayı yapan,bundan 50 sene önce uzaya çıkan adamlarla bizi karşılaştır.

Yav kaç aylık konu ama yazmak istedim , o sovyetler dediğin orospu evlatları mı yardım yaptı sanıyorsun? Ben onların burdan taa aq.

Türklerin gönderdikleri yardımlar sovyetlerin demiryolları üstünden gelmek zorundaydı. Yardımların bize %10 u ulaştı. Eğer %100 gibi bir miktar ulaşsaydı bir ırak , bir suriye , bir iran bizimdi ;)

af buyurda her tarafı işgal edilmiş bir ülkenin üzerinde tüm avrupa dururken, yaptıkları yardımları bu kadar gözardımı ettiğini söylüyorsun şimdi sen? ona kalırsa sevgili arap kardeşlerimiz bize yardım etmeyi bırak kafadan köstek olmuşlar, şimdi hangi millet orospu evladı onada objektif olarak sen karar ver.

Bana baksana sen , büyük dedem Kırımlı ayık olasın. Kırım'dan buraya savaşmak için gelip sırf kardeş millet diye 7 sene savaş veriyor. 18 Mayıs 1944 olaylarını araştır sonra buraya yorum yap çok ağır konuşurum. Gelmiş bana komunistleri savunuyor, beni kavgaya sokamazsın kolay kolay ama biri gelip bana sovyetleri savunursa gözüm kapalı girerim o kavgaya.

Benim yazdığım yeri bir daha oku neden %10 geliyor yardımların? %90'nını sovyetler cebe atıyor. Sonra gelmiş bana sovyetlerin yardımından bahsediyorsun. http://www.sosyalistforum.net/politik-gundem/64339-lenin-devrimi-osmanli%27ya-borclu-2.html

ilk mesajıda oku.

Amd-x: Kusura bakma ama 18 mayıs 1944 içimde yanan bir ateş , söndürmeden sakin olamıyorum.

Ben sana sosyalistlerin herşeyi adabınca yapan suçsuz insanlar olduğunu söylemiyorum. Bahsettiğim şey işgal döneminde %10 luk yardım %10 luk yardımdır. 20 sene sonra götverenleştilerse bu stalinden kaynaklıdır, bolşeviklerle stalini birbirine karıştırma. Ayrıca adabına dikkat et en son "bana baksana sen" lafını duyduğumda mahallenin kadınları kavga ediyorlardı bu şekilde.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    Jilet_Boris bunu yazdı
    ETRoot bunu yazdı
    Jilet_Boris bunu yazdı
    ETRoot bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

ilk mesajıda oku.

Ben sana sosyalistlerin herşeyi adabınca yapan suçsuz insanlar olduğunu söylemiyorum. Bahsettiğim şey işgal döneminde %10 luk yardım %10 luk yardımdır. 20 sene sonra götverenleştilerse bu stalinden kaynaklıdır, bolşeviklerle stalini birbirine karıştırma. Ayrıca adabına dikkat et en son "bana baksana sen" lafını duyduğumda mahallenin kadınları kavga ediyorlardı bu şekilde.

%10 luk yardım Türk ,çeçen,kafkas halklarının gönderdiği yardımlar. Geri kalan yardımlarda aynı şekilde türk çeçen kafkas vs ye ait. Sovyetler arada çakallık yapmış bana gelmiş yardımları sovyetler yapmış gibi gösteriyorsun

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    ETRoot bunu yazdı

%10 luk yardım Türk ,çeçen,kafkas halklarının gönderdiği yardımlar. Geri kalan yardımlarda aynı şekilde türk çeçen kafkas vs ye ait. Sovyetler arada çakallık yapmış bana gelmiş yardımları sovyetler yapmış gibi gösteriyorsun

Arkadaşım bana burada sovyet ajanı muamelesi yapma, bu benim bildiğim. Eğer bildiğini kanıtlayabilecek argümanın varsa(ki internette bulunması gerekir en kötü ihtimalle) paylaş burada herkes öğrensin doğruyu. Bodoslama dalma.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Ula ne ambargosundan bahsediyorsunuz babam Rusyada adam 10-15 yıllık geçmişi olmasa evli olmasa  Türkiyeye dönecek bize ambargo koydumu bitik olan ekonomi çöker.

Ayrıca evet Rusya kazanır belki ama buda sizin dediğiniz kadar kolay olmaz.

Toplam Hit: 21895 Toplam Mesaj: 146