folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Olası Bir Rusya Türkiye Savaşında Olacaklar

Olası Bir Rusya Türkiye Savaşında Olacaklar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    GoldenBoy bunu yazdı
    rahat olun gençler. Şehadeti tatmak isteyen ve siyonist kelle almak isten 1 milyon kadar eğitimli ahir zaman cihad genci mevcut.
    Seneryo yazmaya gerek yok. Bu ülkede islami tamamen yok etmedikleri sürece alamazlar vermeyiz.
    Bu arada ateistlerin ölümüne olası birsavaşa greceğini hiç sanmıyorum. Ne varsa tam anlamyla islamla şuurlanmş hakiki imanlı gençlerde var.
    Biz herşeye hazırız reis. ;)

"1 milyon kadar eğitimli ahir zaman cihad genci"  ----> roket işlemez Allahın izniyle

"ateistlerin ölümüne olası birsavaşa greceğini hiç sanmıyorum."    ----> hitlere karşı savaşanlar kesin müslümandı

"Ne varsa tam anlamyla islamla şuurlanmş hakiki imanlı gençlerde var"  ---->    dis is futbol, vat ken ay du samtayms

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    RETRET bunu yazdı
    GoldenBoy bunu yazdı
    rahat olun gençler. Şehadeti tatmak isteyen ve siyonist kelle almak isten 1 milyon kadar eğitimli ahir zaman cihad genci mevcut.
    Seneryo yazmaya gerek yok. Bu ülkede islami tamamen yok etmedikleri sürece alamazlar vermeyiz.
    Bu arada ateistlerin ölümüne olası birsavaşa greceğini hiç sanmıyorum. Ne varsa tam anlamyla islamla şuurlanmş hakiki imanlı gençlerde var.

"1 milyon kadar eğitimli ahir zaman cihad genci"  ----> roket işlemez Allahın izniyle. inşallah maşallah.

"ateistlerin ölümüne olası birsavaşa greceğini hiç sanmıyorum."    ----> hitlere karşı savaşanlar kesin müslümandı. tabi müslümandı hacı. aynştaynın kutusundan 500 bin çıkmış. yok bu o değildi. bişey vardı ama kutusunda hatırlıyom :D

"Ne varsa tam anlamyla islamla şuurlanmş hakiki imanlı gençlerde var"  ---->    dis is futbol, vat ken ay du samtayms. luk et dı tabela.

Ekleme yapayım.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hellaven
    Hellaven's avatar
    Erkek
    GoldenBoy bunu yazdı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

neyse o kadar sayfa olmuş ben de  yazayım görüşümü. bence bu savaş olmaz bile. yani olasılık vermiyorum. çünkü rusya neden saldırsın ki ? rusya saldırırsa amerikanın destek çıkacağını hatta rusyaya atom bombası dahi atabileceğini düşünüorum. afedersiniz ama bu rte düşündüğünüz kadar salak mı ki götünü amerikaya dayıyor ? rusyada atom bombasını türkiyeye atamayacağına göre durduk yere böyle bir risk almaz derim..

black implies white, self implies other, life implies death.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    u235 bunu yazdı

Rusya ve Türkiye gibi iki büyük ülke kolay kolay savaşmaz.Sonuçda mahalle kavgası değil bu.Bir ülke savaşa girince sadece ordular değil bütün ülke etkileniyor savaşdan.

Şöyle bir gerçek var ki Rusya Amerikadan sonra en çok silah üretimi yapan ülke.Kalaşnikof tüfeğinden tut snipercısına ordan tut attıkları Katyusha füzelerine kadar herşey kendi üretimi adamların.

Artık iman gücüyle saldırı dövüş diye bişey yok dünyada o bir hayal gücü.Bunu anlamak lazım.Kurtuluş savaşı diyonuzda Kurtuluş savaşınıda zaten Sovyetlerin çok büyük destekleriyle yendik onuda araştırın bi zahmet.

Ayrıca tarihde Osmanlı-Rus savaşlarını çoğu kez Ruslar yenmiştir.

Sen dünya tarihindeki en büyük bombayı yapan,bundan 50 sene önce uzaya çıkan adamlarla bizi karşılaştır.

http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%87ar_Bombas%C4%B1

Yav kaç aylık konu ama yazmak istedim , o sovyetler dediğin orospu evlatları mı yardım yaptı sanıyorsun? Ben onların burdan taa aq.

Türklerin gönderdikleri yardımlar sovyetlerin demiryolları üstünden gelmek zorundaydı. Yardımların bize %10 u ulaştı. Eğer %100 gibi bir miktar ulaşsaydı bir ırak , bir suriye , bir iran bizimdi ;)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek
    GoldenBoy bunu yazdı

Adam ağır "hüloğ".Nutkum tutuldu.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Karapapak
    Karapapak's avatar
    Erkek
    GoldenBoy bunu yazdı

bu ülkeyi sadece Müslümalar mı seviyor sanıyorsun?

Kara Papaklı Uzaylı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    ETRoot bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

Rusya ve Türkiye gibi iki büyük ülke kolay kolay savaşmaz.Sonuçda mahalle kavgası değil bu.Bir ülke savaşa girince sadece ordular değil bütün ülke etkileniyor savaşdan.

Şöyle bir gerçek var ki Rusya Amerikadan sonra en çok silah üretimi yapan ülke.Kalaşnikof tüfeğinden tut snipercısına ordan tut attıkları Katyusha füzelerine kadar herşey kendi üretimi adamların.

Artık iman gücüyle saldırı dövüş diye bişey yok dünyada o bir hayal gücü.Bunu anlamak lazım.Kurtuluş savaşı diyonuzda Kurtuluş savaşınıda zaten Sovyetlerin çok büyük destekleriyle yendik onuda araştırın bi zahmet.

Ayrıca tarihde Osmanlı-Rus savaşlarını çoğu kez Ruslar yenmiştir.

Sen dünya tarihindeki en büyük bombayı yapan,bundan 50 sene önce uzaya çıkan adamlarla bizi karşılaştır.

http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%87ar_Bombas%C4%B1

Yav kaç aylık konu ama yazmak istedim , o sovyetler dediğin orospu evlatları mı yardım yaptı sanıyorsun? Ben onların burdan taa aq.

Türklerin gönderdikleri yardımlar sovyetlerin demiryolları üstünden gelmek zorundaydı. Yardımların bize %10 u ulaştı. Eğer %100 gibi bir miktar ulaşsaydı bir ırak , bir suriye , bir iran bizimdi ;)

af buyurda her tarafı işgal edilmiş bir ülkenin üzerinde tüm avrupa dururken, yaptıkları yardımları bu kadar gözardımı ettiğini söylüyorsun şimdi sen? ona kalırsa sevgili arap kardeşlerimiz bize yardım etmeyi bırak kafadan köstek olmuşlar, şimdi hangi millet orospu evladı onada objektif olarak sen karar ver.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

beyler aylar sonra konu hortlatılmıs.

edebinizle yorum yapın :|

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

Oyun: Red Alert 2

Ülke: Türkiye

Saf: Müttefikler

Özel Ünite: 1 Milyon kadar eğitimli ahir zaman cihad genci

bin eğitimli ahir zaman cihad genci bence 10 bin rusu yok eder...

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
Toplam Hit: 21896 Toplam Mesaj: 146