Olası Bir Rusya Türkiye Savaşında Olacaklar
-
ETRoot bunu yazdıJilet_Boris bunu yazdıETRoot bunu yazdıJilet_Boris bunu yazdıETRoot bunu yazdıu235 bunu yazdı
Rusya ve Türkiye gibi iki büyük ülke kolay kolay savaşmaz.Sonuçda mahalle kavgası değil bu.Bir ülke savaşa girince sadece ordular değil bütün ülke etkileniyor savaşdan.
Şöyle bir gerçek var ki Rusya Amerikadan sonra en çok silah üretimi yapan ülke.Kalaşnikof tüfeğinden tut snipercısına ordan tut attıkları Katyusha füzelerine kadar herşey kendi üretimi adamların.
Artık iman gücüyle saldırı dövüş diye bişey yok dünyada o bir hayal gücü.Bunu anlamak lazım.Kurtuluş savaşı diyonuzda Kurtuluş savaşınıda zaten Sovyetlerin çok büyük destekleriyle yendik onuda araştırın bi zahmet.
Ayrıca tarihde Osmanlı-Rus savaşlarını çoğu kez Ruslar yenmiştir.
Sen dünya tarihindeki en büyük bombayı yapan,bundan 50 sene önce uzaya çıkan adamlarla bizi karşılaştır.
Yav kaç aylık konu ama yazmak istedim , o sovyetler dediğin orospu evlatları mı yardım yaptı sanıyorsun? Ben onların burdan taa aq.
Türklerin gönderdikleri yardımlar sovyetlerin demiryolları üstünden gelmek zorundaydı. Yardımların bize %10 u ulaştı. Eğer %100 gibi bir miktar ulaşsaydı bir ırak , bir suriye , bir iran bizimdi ;)
af buyurda her tarafı işgal edilmiş bir ülkenin üzerinde tüm avrupa dururken, yaptıkları yardımları bu kadar gözardımı ettiğini söylüyorsun şimdi sen? ona kalırsa sevgili arap kardeşlerimiz bize yardım etmeyi bırak kafadan köstek olmuşlar, şimdi hangi millet orospu evladı onada objektif olarak sen karar ver.
Bana baksana sen , büyük dedem Kırımlı ayık olasın. Kırım'dan buraya savaşmak için gelip sırf kardeş millet diye 7 sene savaş veriyor. 18 Mayıs 1944 olaylarını araştır sonra buraya yorum yap çok ağır konuşurum. Gelmiş bana komunistleri savunuyor, beni kavgaya sokamazsın kolay kolay ama biri gelip bana sovyetleri savunursa gözüm kapalı girerim o kavgaya.
Benim yazdığım yeri bir daha oku neden %10 geliyor yardımların? %90'nını sovyetler cebe atıyor. Sonra gelmiş bana sovyetlerin yardımından bahsediyorsun. http://www.sosyalistforum.net/politik-gundem/64339-lenin-devrimi-osmanli%27ya-borclu-2.html
ilk mesajıda oku.
-----------------------------------------
Amd-x: Kusura bakma ama 18 mayıs 1944 içimde yanan bir ateş , söndürmeden sakin olamıyorum.
Ben sana sosyalistlerin herşeyi adabınca yapan suçsuz insanlar olduğunu söylemiyorum. Bahsettiğim şey işgal döneminde %10 luk yardım %10 luk yardımdır. 20 sene sonra götverenleştilerse bu stalinden kaynaklıdır, bolşeviklerle stalini birbirine karıştırma. Ayrıca adabına dikkat et en son "bana baksana sen" lafını duyduğumda mahallenin kadınları kavga ediyorlardı bu şekilde.
%10 luk yardım Türk ,çeçen,kafkas halklarının gönderdiği yardımlar. Geri kalan yardımlarda aynı şekilde türk çeçen kafkas vs ye ait. Sovyetler arada çakallık yapmış bana gelmiş yardımları sovyetler yapmış gibi gösteriyorsun
Türk çeçen ve kafkaslar (kafkasdan kastın nedir bilmiyorumda kafkas diyince azerbaycandan başka elle tutulur bişey görülmüyor ortada ) yardım yollasa sence silah sektöründe bu ne kadar yeter ?
Adam deprem olmuş yere ekmek parası yollamış değil kaldı ki öyle dev bir yardım yapacak kadar bu insanların zaten paraları yok.
Ayrıca yardımları sovyet yapmıştır doğrudur yapılan yardımların amacı Türkiyeyi komünizme ısındırmak kendi saflarına çekme çabasıdır.Sovyetlerin komünizmi yaymak için desteklediği bir çok savaş zaten tarihde ayna gibi mevcutdur.Bunlardan biriside bizim kurtuluş savaşımızdır.
He bilmiyorsan şimdi biliyorsun çok atarlı olupda komünizmi doğru yazmayı bile bilmeyen arkadaş.
-
arkadaşım Rusya ile Amerika ezeli düşman ve hep öyle olcak.Türkiye-Rusya savaşı olsa 3.dünya savaşı çıkar mossad ve cia Türkiye yi silahlandırır ve istihbarat servisi yapar.Çin ve İran ise Rusya ya aynı şekilde yardım eder sonrasını tahmin bile edemiyorum .....
-
komunizm yazarım kardeşim zoruna mı gitti? hatta ülkücüler gibi kominizm yazarım. koministleri sevmiyem
-
Kesin sonuç için epey uğraşmaları gerekir bence,olay gerilla savaşı moduna girerse uzar gider.
-
1vs1 olursa ebemizi sikerler net söylüyorum. 1 senedir rusyadayım ve iliklerime kadar hissediyorum bunu.
yalnız şu da bir gerçek ki rusya hiçbir savaşa girmez. 2.dünya savaşında çok fazla erkek kaybetmişler ve bunu her sene birbirlerine hatırlatıyorlar.
erkekler günün de hiç tanımadığın kızlardan hediye alıyorsun. işyerlerini tatil yapacak kadar hatırlatıyorlar birbirlerine...
hani biz diyoruz ya dedelerimiz çok zorluk çekmiş eskide diye.. bunların 2.dünya savaşında çektikleri zorlukların yanında bir hiç kalabilir bizimki...
hava -30-40 yiyecek hiçbirşey yok, yakacak hiçbirşey yok, şehirlerde erkek yok... açlıktan ölmemek için ölen komşularını bile yemişler hoca.. geçmiş dahil bizim hiç bir extramız yok bu adamlardan.
rusya isterse sikemeyeceği ülke yok. çin dahil buna.
bizim ülkemiz de tek yapamayacakları şey, şehirlerde elini kolunu sallayarak gezmeleri olacaktır...
ne devletin gücü var, ne ordunun gücü kaldı... halkın %50siyle de anca bu kadarını yapabiliriz.