Pcye Mac Os X Yükleyen Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

HoLyCat bunu yazdı:
    -----------------------------

amd ye uyum sagladıgına emin olsam anında indiririm kurarim..

amd phonem 945 işlemci var.

aman gözünü seveyim :D sakın ha. mint'e benzemez bu başım ağrısın istemiyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

bi klavyeyi görse açılsa yapacağım ama :D

driver olaylarını..

Klavye bulanamadı diyip kalıyor namussuz :ÇD

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:

bi klavyeyi görse açılsa yapacağım ama :D

driver olaylarını..

Klavye bulanamadı diyip kalıyor namussuz :ÇD

kurulum aşamasında customize'dan applePS2 yi seç, olmazsa VodooPS2 yi seç. biri seçilirken diğerleri seçili olmasın, yani şöyle bi mantık yok onuda seçiym bunuda seçiym garanti olsun diye, sonra çakışıo hiçbiri olmuyo :)

Amphetamine Logic.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

İndireceğim ama hotfile de 20 küsür part indirmek biraz zahmetli, torrent'i yok mu bu meredin?

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Carbure bunu yazdı:

İndireceğim ama hotfile de 20 küsür part indirmek biraz zahmetli, torrent'i yok mu bu meredin?

Buyur burdan yak.

http://www.kickasstorrents.com/iatkos-s3-snow-leopard-10-6-3-dvd-t4165847.html

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Daha bende baştan kurmadı lanet olası :D Bende salladım gerek yok artık olmuyor.Zaten benim laptopa nerdeyse hiç uyum sağlamıyor :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

dyrnade bunu yazdı:

Daha bende baştan kurmadı lanet olası :D Bende salladım gerek yok artık olmuyor.Zaten benim laptopa nerdeyse hiç uyum sağlamıyor :D

ne hata verdi? + senin laptopun modeli ne?

Amphetamine Logic.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:

dyrnade bunu yazdı:

ne hata verdi? + senin laptopun modeli ne?

Samsung R522.

Şöyle bi ekranda kalıyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:

HoLyCat bunu yazdı:

amd ye uyum sagladıgına emin olsam anında indiririm kurarim..

amd phonem 945 işlemci var.

aman gözünü seveyim :D sakın ha. mint'e benzemez bu başım ağrısın istemiyorum

haydi bismillah suandan itibaren kuruluma basladim Amd ye uymassa Cingar cıkarırım!

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

baba3232 bunu yazdı:

Hocam dedim yha kext=driver sürücü yani windowsda driver macosxde donanımları tanıtmak içinde kext kullanılır tabiki illede olacak diye bir kaide yok kurulumdan sonra asıl önemli olan zaten kextleri kurabilmek donanımınıza uygun olan kextleri kurabilmektir.kurduktan sonra yapılacak tek şey keyifle kullanmaktır.Kısaca açıklıyım örnek ekran kartın ati hd4650 diyelim google'da arıyacaksın "hd4650 kext" diye ingilizcedir okuyup anlamaya çalışacaksın nasıl sorunu çözdüklerini anlatıyorlar zaten kextleride veriyorlar sistemi kurduktan sonra ve sistem açıldıktan sonra kexti yüklemek için ise kext utility diye bir program var macosxde onu kuracaksın sonra indirdiğiniz kextleri programın üzerine sürüklüyorsunuz başlangıçta tanımladığınız yönetici sistem parolasını soruyor onu girdikten sonra kext yükleme işlemi bitiyor sistem eğer çökerse sorun olursa kexti silebilirsiniz bunun içinde güvenli moddan başlatmanız lazım boot ekranındayken f8 e basıp -x komutuyla güvenli moddan açıp macosun kurulu olduğu partitiona gelip system/library/extensiondan silebilirsiniz yüklemiş olduğunuz kexti sonra yeniden normal başlatırsınız pcyi başlar sonra eğer olmadıysa başka kext denersiniz tamamen deneme yanılma ile çözeceksiniz malesef yapılacak birşey yok araştırmanız lazım özellikle sizlerin ve birazda değil acayip sabır gerektiren bir iş önceden kurmuştum bende hatta resminide vereyim ama şuan hdd yeterli olmadığından ve verilerimin silineceği riskinden korktuğumdan dolayı en azından işimi sağlama almak istediğimden dolayı bir hdd alıcam arşivimi oraya atıcam daha sonra kurucam bende.

Eyvallah hocam iyi yazmışsın kafamdaki bazı karmaşıklıklar gitti şimdi.

1)Eleman videoda anlatmış uymayan kext nasıl silinir falan.(shiftdelete.com) Herhangi bir çökme durumunda kext'i silip başkasını yükleyeceğiz. MAC işletim sistemini silmeye gerek yok yani. Yanlışım yok değil mi?

2)USB Bellek ile hızlı kurulum çok kolaymış. Kaç tane driver var Laptop için?

Ekran kartı, USB 2.0, Touchpad, Anakart, Webcam, SD Kart Okuyucu, Ses Kartı, Mouse, Klavye, Wireless, Ethernet

3)Yukarıda yazdıklarımın dışında yok değil mi? Hepsini ayrı ayrı bulup yüklemem mi gerekiyor?

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
Toplam Hit: 28822 Toplam Mesaj: 163