Pcye Mac Os X Yükleyen Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

birebir uyumlu donanımları bulup matbaacılara mac tadında pcler 100 usd farkla çakılabilir.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

firewire unable To determine security-mode; defaulting To full-secure

Hatası oldım ...

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

HoLyCat bunu yazdı:
    -----------------------------

firewire unable To determine security-mode; defaulting To full-secure

Hatası oldım ...

http://uphuck.ggrn.de/forum/viewtopic.php?f=22&t=4829&st=0&sk=t&sd=a&start=15

http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=93619

http://forum.netkas.org/index.php?topic=211.0

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

break bunu yazdı:

baba3232 bunu yazdı:

Hocam dedim yha kext=driver sürücü yani windowsda driver macosxde donanımları tanıtmak içinde kext kullanılır tabiki illede olacak diye bir kaide yok kurulumdan sonra asıl önemli olan zaten kextleri kurabilmek donanımınıza uygun olan kextleri kurabilmektir.kurduktan sonra yapılacak tek şey keyifle kullanmaktır.Kısaca açıklıyım örnek ekran kartın ati hd4650 diyelim google'da arıyacaksın "hd4650 kext" diye ingilizcedir okuyup anlamaya çalışacaksın nasıl sorunu çözdüklerini anlatıyorlar zaten kextleride veriyorlar sistemi kurduktan sonra ve sistem açıldıktan sonra kexti yüklemek için ise kext utility diye bir program var macosxde onu kuracaksın sonra indirdiğiniz kextleri programın üzerine sürüklüyorsunuz başlangıçta tanımladığınız yönetici sistem parolasını soruyor onu girdikten sonra kext yükleme işlemi bitiyor sistem eğer çökerse sorun olursa kexti silebilirsiniz bunun içinde güvenli moddan başlatmanız lazım boot ekranındayken f8 e basıp -x komutuyla güvenli moddan açıp macosun kurulu olduğu partitiona gelip system/library/extensiondan silebilirsiniz yüklemiş olduğunuz kexti sonra yeniden normal başlatırsınız pcyi başlar sonra eğer olmadıysa başka kext denersiniz tamamen deneme yanılma ile çözeceksiniz malesef yapılacak birşey yok araştırmanız lazım özellikle sizlerin ve birazda değil acayip sabır gerektiren bir iş önceden kurmuştum bende hatta resminide vereyim ama şuan hdd yeterli olmadığından ve verilerimin silineceği riskinden korktuğumdan dolayı en azından işimi sağlama almak istediğimden dolayı bir hdd alıcam arşivimi oraya atıcam daha sonra kurucam bende.

Eyvallah hocam iyi yazmışsın kafamdaki bazı karmaşıklıklar gitti şimdi.

1)Eleman videoda anlatmış uymayan kext nasıl silinir falan.(shiftdelete.com) Herhangi bir çökme durumunda kext'i silip başkasını yükleyeceğiz. MAC işletim sistemini silmeye gerek yok yani. Yanlışım yok değil mi?

2)USB Bellek ile hızlı kurulum çok kolaymış. Kaç tane driver var Laptop için?

Ekran kartı, USB 2.0, Touchpad, Anakart, Webcam, SD Kart Okuyucu, Ses Kartı, Mouse, Klavye, Wireless, Ethernet

3)Yukarıda yazdıklarımın dışında yok değil mi? Hepsini ayrı ayrı bulup yüklemem mi gerekiyor?

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baba3232
    baba3232's avatar
    Erkek

break bunu yazdı:

break bunu yazdı:

baba3232 bunu yazdı:

Hocam dedim yha kext=driver sürücü yani windowsda driver macosxde donanımları tanıtmak içinde kext kullanılır tabiki illede olacak diye bir kaide yok kurulumdan sonra asıl önemli olan zaten kextleri kurabilmek donanımınıza uygun olan kextleri kurabilmektir.kurduktan sonra yapılacak tek şey keyifle kullanmaktır.Kısaca açıklıyım örnek ekran kartın ati hd4650 diyelim google'da arıyacaksın "hd4650 kext" diye ingilizcedir okuyup anlamaya çalışacaksın nasıl sorunu çözdüklerini anlatıyorlar zaten kextleride veriyorlar sistemi kurduktan sonra ve sistem açıldıktan sonra kexti yüklemek için ise kext utility diye bir program var macosxde onu kuracaksın sonra indirdiğiniz kextleri programın üzerine sürüklüyorsunuz başlangıçta tanımladığınız yönetici sistem parolasını soruyor onu girdikten sonra kext yükleme işlemi bitiyor sistem eğer çökerse sorun olursa kexti silebilirsiniz bunun içinde güvenli moddan başlatmanız lazım boot ekranındayken f8 e basıp -x komutuyla güvenli moddan açıp macosun kurulu olduğu partitiona gelip system/library/extensiondan silebilirsiniz yüklemiş olduğunuz kexti sonra yeniden normal başlatırsınız pcyi başlar sonra eğer olmadıysa başka kext denersiniz tamamen deneme yanılma ile çözeceksiniz malesef yapılacak birşey yok araştırmanız lazım özellikle sizlerin ve birazda değil acayip sabır gerektiren bir iş önceden kurmuştum bende hatta resminide vereyim ama şuan hdd yeterli olmadığından ve verilerimin silineceği riskinden korktuğumdan dolayı en azından işimi sağlama almak istediğimden dolayı bir hdd alıcam arşivimi oraya atıcam daha sonra kurucam bende.

Eyvallah hocam iyi yazmışsın kafamdaki bazı karmaşıklıklar gitti şimdi.

1)Eleman videoda anlatmış uymayan kext nasıl silinir falan.(shiftdelete.com) Herhangi bir çökme durumunda kext'i silip başkasını yükleyeceğiz. MAC işletim sistemini silmeye gerek yok yani. Yanlışım yok değil mi?

2)USB Bellek ile hızlı kurulum çok kolaymış. Kaç tane driver var Laptop için?

Ekran kartı, USB 2.0, Touchpad, Anakart, Webcam, SD Kart Okuyucu, Ses Kartı, Mouse, Klavye, Wireless, Ethernet

3)Yukarıda yazdıklarımın dışında yok değil mi? Hepsini ayrı ayrı bulup yüklemem mi gerekiyor?

Hocam kusura bakma yeni gördüm işte kurduktan sonra tanıdığını zaten ellemene gerek yok yani örneğin hafıza kart okuyucusu çalışıyorsa webcam çalışıyorsa kext arayıp kurmana ne gerek varki kurulmayan kextleri bulup kurman gerekiyor.Bu arada evet kextleri silerseniz başka bir sorun yoksa eğer yeniden açılır pc tabiki kextleri güvenli modda sileceksiniz.sonra normal başlattığınızda kernel panic veren yada açılmayan sisteminiz açılır sonra yeni bir kext arayışına girersiniz.Ayrıca bu arkadaşında videolarına bakarsanız bişeyler anlarsınız konuşmuşluğum var kendisiyle türktür ve uphuck a da üyedir.

http://www.youtube.com/user/dramen555

"Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız, oturacağınız yer, kendi kıçınızın üstüdür...(Friedrich Nietzsche)"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Teşekkürler hocam yardımların için. Durumu anladım yavaş yavaş. Intel Wireless 4965 AGN driver şuan yok sadece o sıkıntılı!

1) Kurulum yapmadan önce hangi driverlar olacağını biz seçiyoruz! Değil mi?

2) iDeneb nedir ne işe yarar? wiki.osx86'da şöyle birşey buldum =

install Method: iDeneb 10.5.5 (upgraded using 10.5.8 combo update) Bu nedir anlayamadım. 

3) Iatkos S3_V2 indirdim. Bunu nasıl 10.5.8 yapabilirim?

4) Aşağodaki sistem benimki ile birebir aynı. Çalışmayan 4965 AGN Wireless ve Battery diyor. Bu battery nedir? Bildiğimiz batarya mı çalışmayacak? Birde (OOTB) demiş o ne demek oluyor?

=== HP Pavilion DV3029tx (dv3000 series) ===>

• Install Method: iDeneb 10.5.5 (upgraded using 10.5.8 combo update)
    • Chipset PM965/GM965: Not quite stable (no battery, 2~4usb sometimes missing)
    • Intel Core 2 Duo T5750 @ 2.0GHz: WORKING (OOTB)
    • DDR2 800 MHz 4.00GB: WORKING (OOTB)
    • Nvidia GeForce 8400m GS 256 mb: WORKING
    • IDT High Definition Sound: WORKING (including headphones and microphone)
    • HP Webcam: WORKING (install MACAM)
    • DVD Combo Drive: WORKING (OOTB)
    • 1 USB Ports: WORKING, sometimes (4 USB port after usb-fix applied)
    • Intel Pro/Wireless 4965 AGN WIFI: NOT WORKING
    • Realtek RTL8111 Ethernet: WORKING (sometimes OOTB, else install RTL8111 kext)
    • Battery/PM: Not working yet
    • HDMI: Not tried
    • TouchPad: WORKING (OOTB)
    • Card-Reader: WORKING (OOTB)
    • Bluetooth: WORKING (OOTB)

• After patching to 10.5.8, apply PS/2 fix to get keyboard working.
    • VIDEO use NVKrush or NVInject.
    • AUDIO use IDT patch

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

hadı bakalım tahrıbat su konuyu acandan allah razı olsun ne muradı varsa versın uzun suredır sıkkın olan canım sonunda bu sayede gectı tesekkur ederım hepınızı :)

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

break bunu yazdı:

Bir PC hem MAC hen WIN hem de Linux kaldirir mi 3 isletim sistemi beraber? :S

olur fakat iki disk olmalı bazıları tek diskde de yapıyor   fakar linux kurdukdan sonra  windows gidiyor bende aynı  pc de üçüde  var biraz karmaşıkoluyor ama  güzel

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

ulquiorra bunu yazdı:

fenerist07 bunu yazdı:

macintosh mu kopyacı ubuntu mu? 2sinden biri diğerini feci şekilde taklit ediyor. sanırım ubuntu kopya çekiyor :D

linux kopyacı :D

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

http://www.windowsxlive.net/snow-transformation-pack-1.5-do-the-right-things-right

alın bunla ıdare edeın kura

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 28809 Toplam Mesaj: 163