Pkk Kimdir ? Pkk Dayımdır,Pkk Abimdir,Pkk Ablamdır
-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1102208010293&ref=nf
Sadece linki koyuyorum.Yorum yapmıyorum konu hakkında.
-
*** işte *** oğlu ***.... velede bak tüm kürtler pkklı ise senin o programda ne işin var git dağa bizim aslanlarımız leşini getirsinler..
-
ya benim anlamadığım şu;
hangi güç bu pkk yı mecliste tutabiliyo yha? adam mecliste kürtçe konuşuyo, öcalanı savunuyo, ben pkk lıyım diyo binevi, dağdaki pkk lıları savunuyo ve biz Türk Milleti buna izin veriyoruz... ya bunların altında hangi güç war yha??? -
Bende Mhp'yim Pekeke'nin & Pekekelilerin Analarını , Bacılarını , Ne Kadar Doğurup , Bakan , Besleyen Varsa Hepsinin O Sıçtığı Deliğe , Onları Çıkarttığı Deliğe Kalası , Odunu , Bazukayı , Ayağımı , Bacağımı , Kafamı , Benim ZeuSu Sokarım Beni Dellendirmesinler O zaman Pekeke senin Anan , Senin Bacınsa Hergün Ananın Deliğine mg3 Mermisi Giriyor Çıkartsana
Hasta hasta İnsanı Dellendiriyorlar ya
rk'üm Diyene!!!
-
yook böyle bişi ya:D orda bir kişi cıkıp ta dememiş ki bu bölücüyü atın dışarı.
orda olucaktım lan ibne o apo totoşununda senin amk! siktirin lan bu ülkeden.sonra rtük nabarsa yapsın zaten onu dedikten sonra stüdyoda oturmazdım daha.
-
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------yook böyle bişi ya:D orda bir kişi cıkıp ta dememiş ki bu bölücüyü atın dışarı.
orda olucaktım lan ibne o apo totoşununda senin amk! siktirin lan bu ülkeden.sonra rtük nabarsa yapsın zaten onu dedikten sonra stüdyoda oturmazdım daha.
-----------------------------
aynen....
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------Bende Mhp'yim Pekeke'nin & Pekekelilerin Analarını , Bacılarını , Ne Kadar Doğurup , Bakan , Besleyen Varsa Hepsinin O Sıçtığı Deliğe , Onları Çıkarttığı Deliğe Kalası , Odunu , Bazukayı , Ayağımı , Bacağımı , Kafamı , Benim ZeuSu Sokarım Beni Dellendirmesinler O zaman Pekeke senin Anan , Senin Bacınsa Hergün Ananın Deliğine mg3 Mermisi Giriyor Çıkartsana
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir Kürdistan TürküsüEline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsüSatsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsüSoyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyineİte itlik Yapıp Kafa Tutma BeyineDuyun Ulan Soysuzlar !!! Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!!Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
-----------------------------üstadım açıklamana sonuna kadar katılıyorum ama bi yavaş ol yine kalp spazmı geçircen xD
-
ya a.k bu programdan sonra bu orospuçocuğunun içerde olması gerekmez mi ? nasıl bir yasa bu amk ya :S pkk kürtlerin hakkını savunuyormuşmuş yarrak beyinliler. yatırıp çatır çatır sikiceksin bunu amk ya :@
-
topunun a.q artık diyecek bişi yok
ben aborjinim bundan sonra :W
-
Bende Mhp'yim Pekeke'nin & Pekekelilerin Analarını , Bacılarını , Ne Kadar Doğurup , Bakan , Besleyen Varsa Hepsinin O Sıçtığı Deliğe , Onları Çıkarttığı Deliğe Kalası , Odunu , Bazukayı , Ayağımı , Bacağımı , Kafamı , Benim ZeuSu Sokarım Beni Dellendirmesinler O zaman Pekeke senin Anan , Senin Bacınsa Hergün Ananın Deliğine mg3 Mermisi Giriyor Çıkartsana
rk'üm Diyene!!!
-
Akşam izleyeyim dedim bu programı, ama izledikçe kan beynime sıçradı, değiştirdim. Doldurmuşlar bir sürü Pkk'lı veledi oraya konuşturup durdular. Karşısına cevap verecek çocuk çıkarmamışlar.