Pkk Kimdir ? Pkk Dayımdır,Pkk Abimdir,Pkk Ablamdır
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------Bende Mhp'yim Pekeke'nin & Pekekelilerin Analarını , Bacılarını , Ne Kadar Doğurup , Bakan , Besleyen Varsa Hepsinin O Sıçtığı Deliğe , Onları Çıkarttığı Deliğe Kalası , Odunu , Bazukayı , Ayağımı , Bacağımı , Kafamı , Benim ZeuSu Sokarım Beni Dellendirmesinler O zaman Pekeke senin Anan , Senin Bacınsa Hergün Ananın Deliğine mg3 Mermisi Giriyor Çıkartsana
Hasta hasta İnsanı Dellendiriyorlar ya
rk'üm Diyene!!!
-----------------------------Eline saglik gercekten guzel olmus..
Masaustu resmi yaptim :)
-
TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------Bende Mhp'yim Pekeke'nin & Pekekelilerin Analarını , Bacılarını , Ne Kadar Doğurup , Bakan , Besleyen Varsa Hepsinin O Sıçtığı Deliğe , Onları Çıkarttığı Deliğe Kalası , Odunu , Bazukayı , Ayağımı , Bacağımı , Kafamı , Benim ZeuSu Sokarım Beni Dellendirmesinler O zaman Pekeke senin Anan , Senin Bacınsa Hergün Ananın Deliğine mg3 Mermisi Giriyor Çıkartsana
Hasta hasta İnsanı Dellendiriyorlar ya
rk'üm Diyene!!!
-----------------------------Eline saglik gercekten guzel olmus..
Masaustu resmi yaptim :)
-----------------------------iyi gaza gelmiş :| yürü be hoca kım tutar seni
-
Küçük yaşta Çocukların dedikleri herhangi birşey için sinirlenip gerilmeye gerek yok.Henüz çocuk onlar,ezberletilmiş lafları söyledikleri her hallerinden belli.
SayınÖcalan diyen bir çocuğa karşısındakiler GÜLEREK cevap veriyorsa o ortam cezai ehliyeti olmayan bebelerden oluşuyor demektir.Cidden önemsemeye gerek yok. -
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------Küçük yaşta Çocukların dedikleri herhangi birşey için sinirlenip gerilmeye gerek yok.Henüz çocuk onlar,ezberletilmiş lafları söyledikleri her hallerinden belli.
SayınÖcalan diyen bir çocuğa karşısındakiler GÜLEREK cevap veriyorsa o ortam cezai ehliyeti olmayan bebelerden oluşuyor demektir.Cidden önemsemeye gerek yok.
-----------------------------o s/ktıgımın p*çleri yarın dağa çıkacak hacı ?
ozamandamı onemsemeyelım..
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------
ama sonuçta onlar şu gün hala çocuklar...bariz belli çocuğun dolduruşa geldiği.Belki ileride bu görüşlerden eser bile kalmayacak. -
lordvader89 bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
ama sonuçta onlar şu gün hala çocuklar...bariz belli çocuğun dolduruşa geldiği.Belki ileride bu görüşlerden eser bile kalmayacak.
-----------------------------eskiler der; yılanın başı küçükken ezilir..
-
katıksız o.ç. Atatürk ü de diline aldı ya. sayın apo da sayın ananda ayrıca katıksız o.ç.larıdır.
-
Dün akşam canlı canlı izledim 3 de bitti ben iyi sövdüm hepinizin yerine kansızlar işte ondan sonra hepsi aynı değil al..Gözlüklü kıza da ayar oldum resmen mal mal konuşuyor.
-
a.qo bunun anasıyla yakından ilgilenmiş heralde =) orospu çocunu vereceklerki elime alsana pekeke al sana anan al sana bacın kafasını koparmayan *r*spu çocuğudur.
-
biraz önce show tv'yi aradım. haber departmanına bağlandım ve ana avrat sövdüm. rahatladım şimdi. herkese tavsiye ederim.