folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Pkk Kimdir ? Pkk Dayımdır,Pkk Abimdir,Pkk Ablamdır



Pkk Kimdir ? Pkk Dayımdır,Pkk Abimdir,Pkk Ablamdır

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Mayıs/2007
    Erkek

    xz bunu yazdı:
    -----------------------------
     

    30 yıl bir savaş için çok uzun bir süre değildir, tarihte yüzyıllar sürmüş, halaa sürmekte olan savaşlar var iken. Ayrıca bu savaşın saldırganı kürtler savunanı Türklerdir. Bir kale kuşatması gibi düşünürsen ya kaleyi daha fazla savunamayacağını kabul edeceksin ya da karşı saldırı ile kuşatmayı yaracaksın. Karışıklık çıkmasın, kan dökülmesin diye barışa (!) razı olmak korkaklıktan başka birşey değildir. Hiçbir kale sonsuza dek savunulamamıştır. 

    Ajanlar derken kimden bahsettiğini açıklarmısın ; Türk ordusunun , istihbaratının askerleri mi savaşın bitmesini istemedi ? Bu ciddi bir ithamdır, iftiradır. Ülkeyi savunuyor zannettiğim insan Türk askeridir, eğer diyorsan ki "ülkeyi mahvetti"  senin tarafında burada bellidir .Yani teröristin,eşkiyanın hiç suçu yok, kürdolarında ayaklanmak gibi bir niyeti yok tüm suç askerimizin öyle mi ???  

    Türk devletini çok fazla gözünde büyütüyorsun, devletten habersiz binlerce iş dönüyor bu topraklarda ki bu yüzden devlet bir kısmına göz yumuyor bir kısmı ile de uzlaşmaya çalışıyor. Elbetteki bildiklerine karşı bu tavrı , bilmedikleri de var. Devlet kuşatma altındadır, yabancı güç odakları tarafından uzaktan yönetilmektedir, kendini bile savunamayacak noktaya getirilmiştir. Yeniden toparlanması ancak bu devleti kuran milletin - Türk milletinin - devletine ve ülkesinin bekası için iradesini birleştirmesine , Atatürk'ün dediği gibi "kendi azim ve kararlılığına" bağlıdır. 

    Bu bir savaştır, başka şeylerle ifade etmeye çalışmanın olayı demogoji noktasına getirip magazin malzemesi yapmak milletin zaten bozuk sinirlerini tahrip etmek, psikolojik boyutta başka bir saldırıdır. 

    Seninle anlaşabileceğimizi hiç sanmıyorum zaten çünkü barış açılım gibi teslimiyet sözcükleri kullanılarak teslim alınmak istenilen Türk milletinin düşmanlarının tarafında olduğun açıkça görünüyor. Bugün iktidara dahil bulunan ihanet çetesinin yada teröristin borazanlığını yapan hainlerin dili ile konuşman , Türk milletinin teslimiyetine "açılım" ismini takman zaten bunu gösteriyor. 

     


    -----------------------------

     :)savaş dediğin kısa olur ..1.2. dünya savaşlarına balkan savaşlarına bak.bana yüzyıllar sürmüş bir savaş gösterirmisin?

    yüzyıllarca süren olaylar savaş değil TERÖRİZM dir.

    yüzyıllar sürmesinimi istiyorsun?

    bu savaşın saldıranı Kürtler savunanı Türklerdir demişsin ..saldıranı pkk savunanı Türklerdir  demek istedin ama dilin sürçtüğüne eminim.

    ajanlar kim demişsin ülkeyi karıştıran dış güçlerin elemanıdır ajandan kastım..

    evet bunun bitmesini istemeyenler çıktı.kaçakçılıktan maaşa cukkaya kadar bir çok rant var.

    sen yaşamadığın bir şeyi   anlatmaya çalışırken ben biryanda pkk biryanda asker arasında sıkışmış köylülerle bir asker olarak sohpet ediyordum görüyordum.

    bu açılım pkk yı bitirme planıdır şimdi birçok şey isteyecekler ve kabul edilmeyecek oradaki halk tam anlamıyla devlete sıkı sıkı bağlanacak.

    Kürtçe serbest eğitim serbest hizmet geliyor biz daha ne istiyoruzki? neyi kabul etmiyor dtp diye kendine soracak.dağa kaçış engellenecek.

    pkk bitecek daha ne istiyorsunki? istemiyormusun yoksa?

    açılımın bir bölünme olduğunu sanıyorsun muhalefete inanıyorsun.onlar kendi çıkarlarındalar pkk yı bitirmiş ve barış sağlamış güçlü bir Türkiye oluşturmuş hükümeti kim alaşağı edebilir? 

    hangi hükümet gelirse gelsin bu açılıma devam edecektir bunu sakın aklında çıkarma.ve seçimlerde göreceksin Kürt halkı "bu adam bu işi halledecek"diyip akp ye oy verecek dtp düşmüş köşeye sıkışmış olacak tıpkı pkk gibi.

     sen açılımın ne olduğunu dahi anlamamışken.. evet seninle anlaşamayız.

    orduya güvendiğin belli işte güvendiğin ordu bu açılımı destekliyor o halde senin orduya karşı olman gerekir.şimdi kalkıp sana ee tarafın belli oldu demek doğru olurmu ?olmaz. o halde bu benim içinde geçerlidir bana tarafın belli oldu diyemezsin hele sen pkk lı sın hiç diyemezsin :)

     

     

     

     


    nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

    bakın arkadaşlar , ortada ciddi bir "halk ayaklanması, ayrılıkçı isyan" var. kürt senin yanında kardeşlik türküleri söyleyecek, dağa ya da mağrasına hemcinslerinin yanına dönünce bildiği gazeli okuyacak. şindi gene çıkıp diyecekler benim bi kürt arkadaş var çok iyi miliyetçi bir insan yada çıkıp biriniz diyecek ben kürtüm ama bölücü değilim vb vb ... Açıkça görülüyor ki : TÜRK ve kürt kardeş falan değildir, farklı iki toplumdur + birbirine girmek üzeredir. 

    Artık kurunun yanında yaşta yanacak yada bu yangın tüm ülkeyi yakacak - herkesin bir taraf seçme zamanı çoktan geldi. MADEM BÖLÜCÜ DEĞİLSİN NİYE ISRARLA KÜRTÜM DİYORSUN / DİYOR ? Ne mutlu TÜRKÜM diyene de bitsin bu hikaye , sanki TÜRKÜM diyenlerin hepsi Oğuz boylu Bozkurt Soylu, Atilla'nın Mete'nin torunları mı sanıyorsun ? Türk , bu ülkeye vatandaşlık bağıyla bağlı insanların adıdır, isterse kökeni uzaylı olsun. Ancak sen kendi bağını terör örgütünün kuracağı sözde devlette arıyorsan kendine KÜRT demeye devam edersin.  Türk burada yaşayan milletin adıdır, ben Türk değilim diye başlanılan her cümle bölücülüğe hizmet eder, şu anda gizlenilse bile ileriki yıllarda iç savaş ve ayrılıkçılık olarak bize geri dönecektir. 

    BİR ÜLKEDE TEK BİR MİLLET VAR OLDUĞU SÜRECE ORADA TEK BİR ÜLKE VARDIR. Hiç kimse boşuna ben kürdüm ama ... diye cümle kurmasın, burada bana böyle diyen kimbilir kendi otağında neler der, hangi hain planla bağımsızlık(!) ateşi ile yanıp tutuşur?? 

    Devletin başında ABD&İSRAİL uşağı sözüm ona "müslüman" bu ihanet çetesi olduğu sürece bu piçler böyle ağzına geleni söyler , Türk milletini istediği gibi tehtid eder sende anca bakarsın böyle mal gibi. Ahmet Türk(!) denen OÇ diyor ki : 40 milyon kürt sokağa inermiş - LAN! sen kimi tehtid ediyon it ?? diyecek bir delikanlı yokmuş ya aramızda yada başımızda , üzüldüğüm tek şey budur. Düşmanların olması değil, düşmana yanıt veremeyecek hale düşmüş olmamız yani . Bende 70 milyon Türk + tepeden tırnağa silahlı Türk ordusunu getireyim madem meydana, yalın kılıç halledelim götün yiyorsa bu işi diye yanıt verecek kimse yokmu bu densizlere ?? 

    Bu isyan, açılımla ödün vererek anlaşmaya uzlaşmaya çalışarak bitmez . Bu bir savaştır ve ancak ZAFER ile biter, zaferin Türk milletine ve Türkiye'ye ait olması için yapılması gereken bellidir. Aksi durumda ZAFER düşmanın , yenilgi bizim olacaktır. Biz düşmana sövene kadar , bu zaferi inşa etmek için elimizde ne var , ne yapabiliriz onu düşünmeliyiz. Milliyetçi arkadaşlar çok güzel sövüyorlar taktir ettim , anasını skym demekle , kahrolsun demekle ne sklmş ne de kahrolmuş oluyorlar - asıl sen & ben  , biz yani kürtlere yani "düşmana" diz çöktürmek için ne yapabiliriz , elimizden hiç bişey gelmezken?? Zaferi inşa etmek için nasıl bir yolumuz olmalı bunu düşün. Bak OÇ ları senden önce düşünmüş, ayaklanmış, silahlanmış, aynı hedef uğruna birleşmişler ...  Bizim elimiz kolumuz bağlı, yurdumuzdan kovulacağımız yıkılacağımız zamanı bekliyoruz.

    Düşman herzaman vardır ve herzamanda var olacaktır, adı kürt olur ermeni olur... Asıl sen 3 kıtaya 7 denize hükmetmiş neslin evladı, nasıl düşmanla savaşamayacak hale düştün, kendini bu hale getirdin sövene kadar bunu düşün. Düşmanın adı bellidir, kardeşimdir vatandaşımdır yalanını geç mesela , madem kardeşin de niye dağa çıkmış, dağa çıkana abim ablam diyor ? insan kardeşiyle aynı dili konuşur, bu kuyruklu nece konuşuyor ? Ve nasıl toplanamıyorsun , toplanamıyoruz hatamızı görüp kabul etmiyoruz sadece düşmanın her hareketine sinirlenip bağrıyoruz.


    herşeyin bir şeyi vardır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

    elevator bunu yazdı:
    -----------------------------

    XZ hangi zaferden bahsediyorsun sen?

    ayrıca TSK nın sadece Türk kökenli subay astsubay ve erlerden oluştuğunumu sanıyorsun?

    ahmet Türke kızıyorsun bütün Kürtlerin sözcüsüymüş gibi algılamışsın.

    onun bu sözleri senin gibiler içindir isyana gelesiniz karışıklık çıkarasınız diyedir..

    hiçbir politikacı onun bu sözlerini kaale almıyor diye kızmışsın birde :)

    siyasetçiler biliyor Kürtlerin meydana dökülmeyeceğini..


    -----------------------------

    PKK  ya karşı kazanılacak zaferden bahsediyorum, zoruna mı gitti ?

    Türk bir köken değil milletin adıdır, şeklinde düşündüğümü defalarca belirtmiştim. Eğer ben kürdüm ben A yım , B yim diyorsa gidip A ve B nin yanında yer alsın. Türk milletinin parçası olan bireyler kendini Türk olarak adlandıracaktır. 

    Ayrıca PKK & DTP kendine kürt diyenlerin sözcüsüdür. Kendine kürt diyenler çıkıp bunlar bizi temsil etmiyor diye bir imada ya da beyanda mı bulundular ? Demek bunu sessizce kabul ettiler.  Nasıl ki AKP %47 oy alarak - ne yazıkki - Türkleri temsil etme sıfatını elde ediyor , kürtlerin %70 inden oy alan bir parti + örgüt de onların temsilcisidir. AKP nin saçmalıkları nasıl bizi bağlıyorsa , ahmet türkün zırvalamaları da kürtleri bağlar. 

    Kendini savunma, ülkeni milletini savunma gerekliliğini, düşman kapıya dayanmış her dakika daha şiddet ile saldırır iken ;  "isyana gelme, karışıklık çıkarma" şeklinde algılıyorsan bunu senin algı bozukluğun olarak değerlendiriyorum. 

     


    herşeyin bir şeyi vardır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

    elevator bunu yazdı:
    -----------------------------

    xz bunu yazdı:
    -----------------------------

    elevator bunu yazdı:
    -----------------------------

    -----------------------------

    :) zorunamı gitti hakikaten güldürdün beni.

    30 yıldır kazanılmayan bir zaferdenmi bahsediyorsun?

    zafer herzaman silahla kazanılmaz politikacılar bunun farkına vardı.

    senin ülkeyi savunuyor zannettiğin insanlar güzelim vatanı mahfetti.

    pkk neden 30 yılda yok edilemedi? bunu hiç düşündünmü?

    senin vatanı seviyor zannettiğin çıkarcılar ajanlar bitmesini istemedi çünkü.

    Türkiye cumhuriyeti devleti isterse ,dağlarında bırak pkk yı habersiz kuş uçamaz kuş.

    şimdi pkk da iç karışıklık çıkacak yakında, ki çıkmıştırda sizin gibi açılımı istemeyen pkk lılarda vardır.

    işte onlardan hiçbir farkın yok senin.

     


    -----------------------------

     

    30 yıl bir savaş için çok uzun bir süre değildir, tarihte yüzyıllar sürmüş, halaa sürmekte olan savaşlar var iken. Ayrıca bu savaşın saldırganı kürtler savunanı Türklerdir. Bir kale kuşatması gibi düşünürsen ya kaleyi daha fazla savunamayacağını kabul edeceksin ya da karşı saldırı ile kuşatmayı yaracaksın. Karışıklık çıkmasın, kan dökülmesin diye barışa (!) razı olmak korkaklıktan başka birşey değildir. Hiçbir kale sonsuza dek savunulamamıştır. 

    Ajanlar derken kimden bahsettiğini açıklarmısın ; Türk ordusunun , istihbaratının askerleri mi savaşın bitmesini istemedi ? Bu ciddi bir ithamdır, iftiradır. Ülkeyi savunuyor zannettiğim insan Türk askeridir, eğer diyorsan ki "ülkeyi mahvetti"  senin tarafında burada bellidir .Yani teröristin,eşkiyanın hiç suçu yok, kürdolarında ayaklanmak gibi bir niyeti yok tüm suç askerimizin öyle mi ???  

    Türk devletini çok fazla gözünde büyütüyorsun, devletten habersiz binlerce iş dönüyor bu topraklarda ki bu yüzden devlet bir kısmına göz yumuyor bir kısmı ile de uzlaşmaya çalışıyor. Elbetteki bildiklerine karşı bu tavrı , bilmedikleri de var. Devlet kuşatma altındadır, yabancı güç odakları tarafından uzaktan yönetilmektedir, kendini bile savunamayacak noktaya getirilmiştir. Yeniden toparlanması ancak bu devleti kuran milletin - Türk milletinin - devletine ve ülkesinin bekası için iradesini birleştirmesine , Atatürk'ün dediği gibi "kendi azim ve kararlılığına" bağlıdır. 

    Bu bir savaştır, başka şeylerle ifade etmeye çalışmanın olayı demogoji noktasına getirip magazin malzemesi yapmak milletin zaten bozuk sinirlerini tahrip etmek, psikolojik boyutta başka bir saldırıdır. 

    Seninle anlaşabileceğimizi hiç sanmıyorum zaten çünkü barış açılım gibi teslimiyet sözcükleri kullanılarak teslim alınmak istenilen Türk milletinin düşmanlarının tarafında olduğun açıkça görünüyor. Bugün iktidara dahil bulunan ihanet çetesinin yada teröristin borazanlığını yapan hainlerin dili ile konuşman , Türk milletinin teslimiyetine "açılım" ismini takman zaten bunu gösteriyor. 

     


    herşeyin bir şeyi vardır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

    Lathedarkman bunu yazdı:
    -----------------------------

    Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
    -----------------------------

    Bende Mhp'yim Pekeke'nin & Pekekelilerin Analarını , Bacılarını , Ne Kadar Doğurup , Bakan  , Besleyen Varsa Hepsinin O Sıçtığı Deliğe , Onları Çıkarttığı Deliğe Kalası , Odunu , Bazukayı , Ayağımı , Bacağımı , Kafamı , Benim ZeuSu Sokarım Beni Dellendirmesinler O zaman Pekeke senin Anan , Senin Bacınsa Hergün Ananın Deliğine mg3 Mermisi Giriyor Çıkartsana Hasta hasta İnsanı Dellendiriyorlar ya

     

     rk'üm Diyene!!!

    -----------------------------

    bu yazıya ve güzel resimi ayakta alkışlarım


    -----------------------------

     

    ben alkışlamam , kınarım + ayıplarım . Düşmanını küçümsemek, ölümcül bir hatadır. MHP + milliyetçiler bu tam teşekküllü silahlı ayaklanmayı küçümseyerek , ayaklananlara şeker verip, incik boncuk dağıtıp yanlarına çekebileceklerini düşünerek en ahmakça en acınası hatayı yapmaktadırlar. İyi niyetlerinden şüphem yoktur, dilerim ki bu eleştirilerim de art niyet, fitne fesat aramasınlar  ancak seçtikleri yolun sonu hazindir.

    Mazluma yatıp halkın içine karışan, zorbalara(!) karşı dünya kamuoyundan yardım dilenirken gizli gizli kılıçlarını bileyen, saldırı için birbirimize düşeceğimiz en aciz en zavallı halimizi kollayan kürt eşkiyası oyunu bizden çok daha iyi oynamakta ve savaş düşman lehine hızla gelişmektedir. Biz açılım peşinde koşup birbirimize laf sokarken , kürtler kurtaracakları sözüm ona "kürt şehirlerinin" planını yapmaktadırlar. NAH veririz , olmaz öyle şey demekle bu şehirlerin Türk toprağı olarak kalmasını sağlayamayız. En iyi savunma düşmandan önce saldırmaktır. Biz 30 yıldır savunma pozisyonunda olduğumuz ve savaşı tamamen teröristin insiyatifine bıraktığımız için uzadıkça uzamaktadır. Dtp pkk mazlumder ali hasan memet ... artık adına ne diyorsa düşmana saldırmayı içimizdekilerden başlayarak yoketmeyi tüm tepkilere bir bütün olarak göğüs germeyi göze alamadıkça bu savaşı kaybedeceğiz bu gidişatın önünü görmezliğin sonu budur. Tarihteki bölünmüş N tane ülke, ayaklanmalarda toprak kaybetmiş yüzlerce toplum gibi. 


    herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 9884 Toplam Mesaj: 66