folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Pkk Kimdir ? Pkk Dayımdır,Pkk Abimdir,Pkk Ablamdır

Pkk Kimdir ? Pkk Dayımdır,Pkk Abimdir,Pkk Ablamdır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
    -----------------------------

Alın Daha Söwecektimde Kız Üstelemedi Tmm Beyfendi Diip Kapatmaya Çalıştı Konuyu !!!

http://ul.to/jadqq4

http://rapidshare.com/files/275487345/Kaydet000.amr.html

aman hocam yavaş zaten hastasın:)

ağzına diline sağlık

All is well
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaRdUcK
    BaRdUcK's avatar
    Erkek
    A.Qoduklarımın piçleri. seyretseydim televizyonu kırardım herhalde

imza mimza yok !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Buyrun mp3 formatında. Ağzına sağlık Engin abi.

http://rapidshare.com/files/275493570/kaydet000.mp3 

since 2005 // tbt
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:

elevator bunu yazdı:

XZ hangi zaferden bahsediyorsun sen?

ayrıca TSK nın sadece Türk kökenli subay astsubay ve erlerden oluştuğunumu sanıyorsun?

ahmet Türke kızıyorsun bütün Kürtlerin sözcüsüymüş gibi algılamışsın.

onun bu sözleri senin gibiler içindir isyana gelesiniz karışıklık çıkarasınız diyedir..

hiçbir politikacı onun bu sözlerini kaale almıyor diye kızmışsın birde :)

siyasetçiler biliyor Kürtlerin meydana dökülmeyeceğini..

PKK  ya karşı kazanılacak zaferden bahsediyorum, zoruna mı gitti ?

Türk bir köken değil milletin adıdır, şeklinde düşündüğümü defalarca belirtmiştim. Eğer ben kürdüm ben A yım , B yim diyorsa gidip A ve B nin yanında yer alsın. Türk milletinin parçası olan bireyler kendini Türk olarak adlandıracaktır. 

Ayrıca PKK & DTP kendine kürt diyenlerin sözcüsüdür. Kendine kürt diyenler çıkıp bunlar bizi temsil etmiyor diye bir imada ya da beyanda mı bulundular ? Demek bunu sessizce kabul ettiler.  Nasıl ki AKP %47 oy alarak - ne yazıkki - Türkleri temsil etme sıfatını elde ediyor , kürtlerin %70 inden oy alan bir parti + örgüt de onların temsilcisidir. AKP nin saçmalıkları nasıl bizi bağlıyorsa , ahmet türkün zırvalamaları da kürtleri bağlar. 

Kendini savunma, ülkeni milletini savunma gerekliliğini, düşman kapıya dayanmış her dakika daha şiddet ile saldırır iken ;  "isyana gelme, karışıklık çıkarma" şeklinde algılıyorsan bunu senin algı bozukluğun olarak değerlendiriyorum. 

:) zorunamı gitti hakikaten güldürdün beni.

30 yıldır kazanılmayan bir zaferdenmi bahsediyorsun?

zafer herzaman silahla kazanılmaz politikacılar bunun farkına vardı.

senin ülkeyi savunuyor zannettiğin insanlar güzelim vatanı mahfetti.

pkk neden 30 yılda yok edilemedi? bunu hiç düşündünmü?

senin vatanı seviyor zannettiğin çıkarcılar ajanlar bitmesini istemedi çünkü.

Türkiye cumhuriyeti devleti isterse ,dağlarında bırak pkk yı habersiz kuş uçamaz kuş.

şimdi pkk da iç karışıklık çıkacak yakında, ki çıkmıştırda sizin gibi açılımı istemeyen pkk lılarda vardır.

işte onlardan hiçbir farkın yok senin.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

manyaki bunu yazdı:

Buyrun mp3 formatında. Ağzına sağlık Engin abi.

http://rapidshare.com/files/275493570/kaydet000.mp3 

rejaa ;)daha ne söwecekteim daha ne tekerlemeli küfürler sayacaktım karşımdaki kızdı allah çarpsın erkek çıkaydı offf

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    facebook linki yasak değil mi ??
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Orospunun doğurduğu diyor ki ; '' Pe ke ke kimdir ? benim ablamdır , benim dayımdır , benim amcamdır ,benim abimdir...kürtlerinde kendisine önder olarak kabul ettiği kişi sayın abdullah öcalandır ''... [Çocuktan al haberi bu piçin evinde PKK' lı olmasa bunları nerden bilsin ? Ülke genelinde yayın yapan bir kanalda çocuklar aracılığı ile PKK propagandası yapılıyor !! Bu piç soysuzun evladı rastgele gelmedi !! özellikle getirildi ve konuşturuluyor !! ]

Bu benim yorumum değil ordan bir yorum... Şimdi benim yorumuma gelelim

Türk Askeri Kimdir ? benim abimdir, benim BABAMDIR, benim dayımdır, benim amcamdır, benim ananmdıri ablamdır. Türklerinde Kendisine Önder olarak kabul ettiği kişi ULU ÖNDER MAREŞAL GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK' TÜR !!!

Benim ablamı, anamı, dayımı, babamı, amcamı senin ablan, dyıni amcan vs. o piçler öldürecek sonra da sana özgürlük verecem öyle mi? Sen sktr git ermenilerin rampasını yala...

Eğer sein ablan, amcan, dayınsa sana bişi söyleyeyim mi? Onlar benim amcam askerken onu öldürdüler. Ben bundan sonra sana özgürlük mü tanıyacam?

Senin tüm sülalen pkk ise senin 7 sülaleni sikeyim ben. Orospunun fırlattığı veleti. Sen var yha götten doğmanın tekesin o sayın orospu öcalan gibi sende götten doğmasın.

Seni yolda görüsem öldürürm ben o.ç. !!!!

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

mortyr516 bunu yazdı:

Orospunun doğurduğu diyor ki ; '' Pe ke ke kimdir ? benim ablamdır , benim dayımdır , benim amcamdır ,benim abimdir...kürtlerinde kendisine önder olarak kabul ettiği kişi sayın abdullah öcalandır ''... [Çocuktan al haberi bu piçin evinde PKK' lı olmasa bunları nerden bilsin ? Ülke genelinde yayın yapan bir kanalda çocuklar aracılığı ile PKK propagandası yapılıyor !! Bu piç soysuzun evladı rastgele gelmedi !! özellikle getirildi ve konuşturuluyor !! ]

Türk Askeri Kimdir ? benim abimdir, benim BABAMDIR, benim dayımdır, benim amcamdır, benim ananmdıri ablamdır. Türklerinde Kendisine Önder olarak kabul ettiği kişi ULU ÖNDER MAREŞAL GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK' TÜR !!!

Benim ablamı, anamı, dayımı, babamı, amcamı senin ablan, dyıni amcan vs. o piçler öldürecek sonra da sana özgürlük verecem öyle mi? Sen sktr git ermenilerin rampasını yala...

Eğer sein ablan, amcan, dayınsa sana bişi söyleyeyim mi? Onlar benim amcam askerken onu öldürdüler. Ben bundan sonra sana özgürlük mü tanıyacam?

Senin tüm sülalen pkk ise senin 7 sülaleni sikeyim ben. Orospunun fırlattığı veleti. Sen var yha götten doğmanın tekesin o sayın orospu öcalan gibi sende götten doğmasın.

Aç Söw ;) Ben Öyle Rahatladım ve Kayda Al ;)

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
    mortyr516 bunu yazdı:

Aç Söw ;) Ben Öyle Rahatladım ve Kayda Al ;)

Valla iyi oluyo hocam bi de benim derdim amcamla felan değil amcam şehit oldu en yüksek mertebe onun için gururluyum. Fakat beni sinirlendiren kıt kanaaat kurulan devleti bu cahil pezevenkler yıkcacak. İşte o zaman bütün şehitlerin ve atamızın kemikleri sızlar
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek
    Allah belasını versin..Bu mu demokrasi şimdi.bu mu özgürlük
Toplam Hit: 11270 Toplam Mesaj: 66